Kasoleads har hjälpt oss extremt mycket, både med värdefulla insikter och kvalitativa leads. Vi visste att vår produkt var stark i sig, men de hjälpte oss att nå ut på marknaden på riktigt. Snabb ko... Näytä lisää
10/10 från start och framåt. Teamet har varit väldigt engagerade sedan dag 1 och väldigt transparanta med bra kommunikation. Resultatet första månaden har varit 15 möten utförda. 10 offerter ute oc... Näytä lisää
Kasolead anpassade sig efter våra behov och mål vilket de nådde med stora marginaler. Gav affär kort efter uppstart! Rekommenderar om du vill öka försäljningen på sociala medier!
Yrityksen kirjoittama
KasoLead Delivers High-Quality Appointments for your company. With years of experience, KasoLead have a new unique process of getting warm and ideal sales meetings and revenue boosts for companies!
Ruotsi
- kasolead.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Bra kundbemötande
Dubblade min månadsomsättning redan…
Dubblade min månadsomsättning redan första månaden. Tidseffektivt & lönsamt samarbete hittils, jag ser fram emot kommande år med Kasolead, rekommenderar STARKT! Gustav - Hagglof Media AB
Otrolig partner att arbeta med!
Good communication and quality
I had a good experince with Kasolead. They where helpful, open to what i was looking for and flexible to what is considered quality in the leads business.
If you are in the considuration phase, give them a try!
Jag är oerhört tacksam för hjälpen jag…
Jag är oerhört tacksam för hjälpen jag fått! De har verkligen bidragit till att utveckla mitt företag och hjälpt mig att hitta fantastiska samarbetspartners. Jag uppskattar deras professionalism och engagemang och kommer definitivt att använda deras tjänster igen när jag hunnit stabilisera de samarbeten jag redan etablerat. Rekommenderas varmt!