Karva Arvostelua 181

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Stor cadeau til den empatiske og professionelle tilgang som Karva mødte os med efter bortgang af min faster. De var med hele vejen igennem og vejledte os med gode råd og vejledninger. De svarede hur... Näytä lisää

Efter lidt startvanskeligheder ifht hvem der sad “i den anden ende” ergo hvem var hovedansvarlig for vores mors bo, fik vi Henrik ombord som vores faste og direkte tovholder. Han tog sig af diverse f... Näytä lisää

Jeg har købt en familie pakke som består af et testamente, ægtepagt, børnetestamente og fremtidsfuldmagter. Jeg har fået en top god service og behagelige oplevelse. Det var en tryg proces med dire... Näytä lisää

Kan kun rose Karva. Der er altid svar på spørgsmål. Folk er veltalende og forklare tingene så man ikke er i tvivl. Ingen sure opstød hvis man spørger. Kan kun sige positive ting om Karva. Kan anbefal... Näytä lisää

1. Lakipalvelut
  2. Perheterapeutti

Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

God service og kompetent vejledning…

God service og kompetent vejledning hele vejen. Følte os meget trygge. De største anbefalinger herfra!

16. huhtikuuta 2020

Hej Maiken

Tusind tak! Vi er simpelthen så glade for at høre, at det har været dit indtryk.

Hurtige.

Hurtige.
Venlige
God og informativ hjemmeside

26. helmikuuta 2020

Hej Ulla

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder ufattelig meget for os, at du tog dig tiden til at skrive så rosende om vores service.

Alt OK :-)

Hurtig og seriøs behandling, samt venligt personale

25. helmikuuta 2020

Hej Michael

Tak for de rosende ord! Vi sætter stor pris på dem.

God og forståelig dialog

Venlig dialog og god forståelse for behov og gennemgang af disse, så de blev nedskrevet som ønsket.

20. helmikuuta 2020

Hej Nanna

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har været tilfreds.

Dine Arvinger

De er simpelthen så venlige og høflige

De er simpelthen så venlige og høflige. Deres reaktionstid er formidabel når man som jeg gør det i sidste øjeblik. De er yderst kompetente og jeg fik præcis det jeg ville have og hurtigt. Helt fantastisk service. De har de varmeste anbefalingerne herfra.

17. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Karva

Tusind tak! Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse.

Dine Arvinger

jeg har haft en rigtig god…

jeg har haft en rigtig god telefonsamtale med en jurist ang. vores testamente. ser frem til at modtage dokumentet

26. syyskuuta 2019

Kære Tove,
Mange tak for din tid og din fine vurdering.

Vi tager os god tid til vores kunder og vi vil altid bestræbe os på at gøre det bedre.
Du må endelig skrive, hvis der var noget som vi kunne gøre bedre, så vi i fremtiden altid kan gøre vores bedste for at få de gladeste kunder og de bedste vurderinger.

Udtalt god service

Udtalt god service. God tid til uddybende spørgsmål.
Særdeles tilfreds, og ovenikøbet til markedets billigste pris.

26. syyskuuta 2019

Kære Kurt.

Mange tak for den super gode vurdering.
Vi har nu også være helt tilfreds med at snakke med dig, og vi er glad for at kunne skabe tryghed for dig.

Dine Arvinger

Fint tilfreds med forløbet.

19. syyskuuta 2019

Kære Vibeke.

Mange tak for den gode vurdering.

Vi er glade når vores kunder er glade.
Forløbet gik som forventet og vi er endnu en gang glade for at skabe tryghed.

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Venlig og imødekommende. Let forståelig vejledning. Man føler sig virkelig taget hånd om. Kan varmt anbefales.

19. syyskuuta 2019

Kære Betty.

Mange gange tak for din varme vurdering og din søde ord - det varmer.
Vi er glade og taknemmelig for kunder som dig.

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse - god information og svar på stillede spørgsmål - professionelt og trygt

18. syyskuuta 2019

Kære Dorthe.

Man kan ikke være andet end at være positiv når man læser din vurdering og din kommentar.
Vi håber oplvelsen gav dig ro og tryghed.

Hurtig

Hurtig - venlig -imødekommende og hurtig

12. syyskuuta 2019

Kære Jørgen.

Endnu en dejlig vurdering.
Vi takker dig for den tid du har brugt på at give os en super god vurdering.

Super Oplevelse.

12. syyskuuta 2019

Kære Henrik.

Tusinde tak, for din tid og for den dejlige vurdering.
Vi fik også en god, samt glad kunde, inkl. en god oplevelse med dig.

Fantastisk Service

Fantastisk Service. Super kompetente ansatte. Kan anbefale med 5 stjerner😀

11. syyskuuta 2019

Kære Jane.

Vi kan huske dig som det var igår.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig, og er endnu mere glade for at du har brugt tid på at vurdere os.
Mange tak.

Yderst kompetent firma.

Jeg skulle have oprettet en fremtidsfuldmagt samt testamente - Det var en fornøjelse, kan anbefale Dine Arvinger til enhver.

20. elokuuta 2019

Kære Aldin.

Fornøjelsen er på vores side.
Vi er glade for at hjælpe dig og din familie.

Tryghed og respekt

Tryghed og respekt
En dialog og et møde med respekt og anerkendelse. Vi var trygge igennem processen. Tak for det

27. kesäkuuta 2019

Kære Hani.

Tak for din vurdering.
Kunder som dig, kan kun give et smil på læben.

Utrolig hjælpsom-tålmodig-behagelig og…

Utrolig hjælpsom-tålmodig-behagelig og forstående :-)

7. toukokuuta 2019

Kære Susanne.

Tak for din vurdering.
Vi er her for at hjælpe og skabe tryghed. :-)

Taknemmelighed og et stort smil på læben, er ordene herfra

Frederik Nielsen

Fantastisk støtte og rådgivning.

Fantastisk støtte og rådgivning.
Dette var hvad vi erfarede, da vi oprettede testamente og fremtids fuldmagt hos dine arvinger.
Frederik fra Dine Arvinger var en uvurderlig støtte for os.
Yderst engageret og empatisk.
Kan kun varmt anbefale dem.

5. toukokuuta 2019

Kære Gitte.

Vi havde nogle super gode samtaler, og kunder som dig er mere end uvurderlige! :-)
Tak fordi du bruge din tid på at give os en vurdering.
Det varmer.