Vi skulle have nyt badeværelse, og har haft fornøjelsen af en kombineret toilet/badvogn fra Karlsvognen, i godt 1måned. Meget Fin vogn og selvfølgelig brusekabine og toilet. Nem, enkel og hurtig ekspe... Näytä lisää
Meget nemt... Hentede vognen, fik en hurtig gennemgang.. Hjem og slutte til... Og så var byggeriet igang.. 😃 Eneste ulempe er at den kræver 16 Amp for fuld udnyttelse. Vi kunne kun tilslutte 13... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Skurvogne udlejes - når det skal være nemt. De nye lette vogne, levering til hele sjælland eller afhent selv.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Lejede en toilet/bad vogn i forbindelse…
Lejede en toilet/bad vogn i forbindelse med en renovering af badeværelse. Vores VVS'er havde egentlig lovet os en vogn, men det viste sig at hans pris var for dyr, så med kort varsel fik vi kontakt til Karlsvognen, som stillede en vogn til side til os. Afhentning og aflevering uden problemer. Vores vvs'er tilsluttede den, så kan ikke sige om det har været let eller svært. Vaskemaskine kunne sættes i vognen. Alt virkede perfekt efter hensigten og til en fornuftig pris.
Leje af toiletvogn under husrenovering
Vi lejede en toiletvogn, hvor der var fine badeforhold og ekstra plads til tilslutning af vask og tørretumbler. De leverede en rigtig god service igennem al den tid vi havde den (over 6 måneder). Og da det begyndte at blive frostvejr, var de hurtige til at få monteret varme til rørene.
Personalet har været utrolig behagelige og hjælpsomme, og det var en dejlig nem ud- og indlevering af vognen. intet at klage over.
Mvh Louise Bang og Anders Knudsen
I forbindelse med nyt badeværelse
I forbindelse med nyt badeværelse, lejede vi en Karlsvogn i 1 måned, den kunne lige stå i indkørslen, var nem at montere og virkede optimalt til vores behov, vi kan varmt anbefale Karlsvognen. Ole og Malene, Greve
Er meget tilfreds god service
Super toilet/badvogn
I forbindelse med nyt badeværelse, har vi haft en toilet/badvogn stående i 2 måneder. Det fungerede super, og vognen var varm og behagelig.
Nem afhentning og tilbagelevering.
Vi skulle have nyt badeværelse
Vi skulle have nyt badeværelse, og har haft fornøjelsen af en kombineret toilet/badvogn fra Karlsvognen, i ca 2 måneder, fra februar til april. Meget pæn vogn med varme og selvfølgelig brusekabine og toilet. Nem, enkel og hurtig ekspedition, kunne ikke have forlangt mere. Vi har været meget tilfredse :). Mvh Louise og Lars, Greve.