Kam Byggeservice

Super professionelt maler og spartel arbejde Kamil holder hvad han lover, og kommer altid som aftalt. Færdig med opgaven før tid og med super flot resultat. Og til en fair pris. Kan varmt anbefales.... Näytä lisää

Vi har været rigtig glade for Kamil og hans kollegaers service. De har rettet dårligt hjemmelavet spartel om til et flot og professionelt resultat med rene flotte linjer. Vi fik fjernet tapet reste... Näytä lisää

Rigtig god og seriøs oplevelse. Rigtig god og ærlig gennemgang, hvor der ikke blev leflet men forklaret, hvordan opgaven bør laves for bedste resultat. Ved afslutning af dagens arbejde bliver alt genn... Näytä lisää

KAM byggeservice har givet min lejlighed en fantastisk overhaling og sørget for at lofter og vægge står skarpt. Kamil var fleksibel under hele processen og var god til at komme med rådgivning. Af... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Skarp pris, god kommunikation og overholder aftaler

Afleverer altid byggepladsen fejet og opryddet.

Skarp pris, God kommunikation og har holdt alle aftaler. Vil helt sikkert bruge ham igen.

15. lokakuuta 2021

Jeg er fuldstændig tilfreds med…

Jeg er fuldstændig tilfreds med kambyggeservice, lige fra jeg kontakter til fuldendt arbejde. De er pålidelige, troværdige, professionelle, dygtige, holder deres aftaler og yderst service minded. En stor anbefling af kambyggeservice herfra.

15. elokuuta 2021

KAM Byggeservice stjæler

Nærværende er dokumenteret observation og advarsel. En Polsk fyr ved navn @Kamil Butrymoicz, CVR 40416145, Grønløkkevej 25. / KAM Byggeservice.
Han stjæler værktøj tager værktøj fra byggepladsen og blokkere tlf og beskeder når man beder ham pænt tilbagelevere.
Vi har hans adresse, navn, samt adgang til hans bekendte samt id, og vil politianmelde ham i løbet af i morgen (og med lidt held håber vi at han læser nærværende og stiller vores 18 kg's betonhammer tilbage hvor han tog den)
Derudover roder og sviner han overalt hvor han arbejder og stikker af når man beder ham fjerne eget affald (han er af den opfattelse han ikke skal rydde op efter sig selv).

11. joulukuuta 2020
Kam Byggeservice -logo

Vastaus yritykseltä Kam Byggeservice

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Jeg kan dog se, at anmeldelsen ikke stemmer over ens med virkeligheden.

Jeg har ifølge kontrakten gjort meget mere, end hvad der var blevet forventet af mig. Jeg har endda sørget for, at alt materiale var til stede, selvom det er dig, som ifølge aftalen skulle sørge for det.

Grus fra byggepladsen er ikke det samme, som almindelig affald. Du burde som udgangspunkt have en container stående ved byggepladsen, så jeg også havde mulighed for at smide alt grus ind i containeren.

Det er virkelig ikke okay, at udnytte folk på den måde, som du har udnyttet mig.

Du har bedt mig om, at pudse én væg og lappe nogle huller i de 3 værelser, som du havde vist mig. Det blev hermed gjort og du har endnu ikke betalt fakturaen. Dét hedder tyveri og bedrageri Thomas.

Jeg håber at vi sammen kan finde en løsning, og at du venligst vil betale fakturaen.

De bedste hilsner
Kamil Butrymowicz