1. Yritysten hallintopalvelu
  2. B2B
  3. Ohjelmistoyritys

Med Kala får I et system, hvor medarbejdere nemt kan registrere tid, kørsel, varer og materialer på jeres projekter/sager. Ledere kan nemt få det fulde overblik over sagerne og ved altid hvem der laver hvad, hvor og hvornår. Integrér nemt Kala med jeres økonomi- eller lønsystem og gør udarbejdelsen af løn og fakturering til en leg.

4,6

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

I mit ejendomsselskab afprøvede vi…

I mit ejendomsselskab afprøvede vi forskellige administrationsløsninger - herunder også Kala. Det er uden tvivl et smart system til håndværkere, der arbejder for kunder, men det havde ganske enkelt flere funktioner, end vi havde behov for internt. Efter en testperiode valgte vi derfor en anden løsning.

Vi glemte at afmelde abonnementet, og ved automatisk fornyelse skrev jeg, at det samtidig skulle opsiges. Kundeservice gennemgik min profil, kunne se, at vi ikke havde brugt systemet, og foreslog selv at kreditere beløbet for den nye periode.

Fem stjerner for god service og konduite!

4. marraskuuta 2025

Kort svartid og hurtig afklaring på problemer

Jeg har nu været bruger i knap 1 år, og jeg bliver altid overrasket over hvor hurtigt jeg får løst mine udfordringer. Chatsupporten er altid super skarpe på hvad der skal gøres, og er super til at forklare hvad der skal gøres. Derudover er der kort ventetid på chatten til hjælp.
Kæmpe anbefaling herfra

13. helmikuuta 2024

Klar anbefaling herfra

Fantastisk redskab til planlægning af tid, ugesedler, kørsel osv. Programmet kan meget mere end hvad vi har behov for, men det holdes simpelt, overskueligt og kan skræddersyes til vores virksomheds behov med lynhurtig service og hjælp!
Klar anbefaling herfra! :)

1. kesäkuuta 2023

SUPER customer service

These guys went TOTALLY out of their way to help me!! Even though the problem I was facing was not a problem they had created (plus, I was asking for help outside of business hours), they went above and beyond the call of duty. What’s more, a crucial World Cup game (and Danish loss 😞) was taking place WHILE they were helping me. How wonderful is that?! (well, except for the DK loss, of course) I can only give them my absolute highest recommendation. And say THANK YOU so much!

29. marraskuuta 2022

Den bedste support

Kala kan det hele. Og hvis der er en feature du mangler eller noget der ikke fungerer efter hensigten har de den bedste support jeg nogensinde har oplevet. Det er teknisk kompetent medarbejdere som altid finder en løsning - og der er hul igennem til udviklerholdet der fixer fejl og laver nye features på rekordtid.

10. maaliskuuta 2022

Brugervenlig og serviceminded

Fra det øjeblik vi kontaktede Kala for en snak omkring evt. at bruge dem til vores tidsregistrering til i dag hvor vi bruger Kala har vi altid haft en god kontakt, som altid er lydhør og klar til at finde løsninger på vores ideer til forbedringer så det passer til vores system. Vi møder hurtig og professionelle løsninger. Vores håndværkere er glade for løsningen som de føler gør det meget nemmere for dem at registrere deres timer og holde øje med deres forbrug af timer på vores sager.

13. tammikuuta 2022

KALA er perfekt til timeregistrering

KALA er perfekt til timeregistrering - og når behovene stiger, tager de gerne en seriøs og uddybende snak om mulighederne. Jeg har brugt KALA i mange år og har kun positivt at sige om systemet og menneskerne bag.

20. joulukuuta 2021

KALA gør det nemt

Det er den optimale løsning for vores virksomhed.
Det er meget nemt at bruge som arbejdsredskab, selv ude på montage og byggepladser, kan vores folk blive opdateret, men ændringer, vejledninger billeder osv.

Derudover får vi altid den bedste kundeserverice, når vi har spørgsmål eller har brug for hjælp.
Vi kan klart anbefale Kala.

16. joulukuuta 2021

Det bedste valg for vores virksomhed.

Jeg blev anbefalet Kala, af anden bruger og Taksator.nu er derfor overgået 100 % til Kala i 2021.
Vi er meget glade for vores valg, og imponerede over Kala's tilgang til at hjælpe os professionelt og hurtigt, når vi har brug for at tilpasse programmet, til vores virksomhed.
Samtidigt er Kala ufatteligt brugervenligt, til en fornuftig pris.
Jeg kan kun anbefale andre som overvejer at skifte sagsstyrings-program, at tage en snak med Kala.

Vh. Indehaver af Taksator.nu - Henrik Wennberg

16. joulukuuta 2021

Fremrangende service

Fremrangende service, havde problemer i forhold til opkobling til dinero, og de var super hurtige til både at skrive og ringe.

de fik løst problemet, også selvom fejlen lå ved dinero, jeg kan kun anbefale dem til andre.

igen fremragende service

3. helmikuuta 2021

Ikke eksisterende kundeservice

Ikke eksisterende kundeservice. Har kontaktet kundeservice 9 gange i løbet af et år med problemer i programmet, og ikke en eneste gang har de vendt tilbage med svar eller løsninger. Desuden mange dumme fejl når de opdaterer, som man altid skal vente en uge på de retter igen. Og intet af det sælgeren lovede, kunne efterfølgende lade sig gøre... Find et andet program..

30. tammikuuta 2020

Kala er super

Brugte Kala til registrering af tid. Kan varmt anbefales til mindre og store virksomheder.

12. syyskuuta 2016

Perfekt

Jeg drev en webshop, hvor min ene medarbejder brugte Kala til at registrere sin tid. Det gav mig overblik over hvordan timerne blev brugt på en måde, som jeg ikke havde før.
Fungerede perfekt både på computer og app. Kan varmt anbefales.

30. marraskuuta 2015