Banner for kaiserkraft.pl

1. Huonekaluliike
  2. Puutarhakalusteet

Tietoja yrityksestä kaiserkraft.pl

Yrityksen kirjoittama

Więcej niż tylko produkty – Państwa partner w fabryce, magazynie i biurze

W kaiserkraft to klient i jego firma są w centrum uwagi. Jako wiodąca firma zajmująca się sprzedażą wysyłkową B2B w zakresie wyposażenia fabryk, magazynów i biur, oferujemy ponad 75 000 wysokiej jakości produktów – od stołów roboczych, regałów, wózków transportowych po krzesła biurowe. Krótko mówiąc: wszystko, czego potrzebuje Państwa firma – z jednego sprawdzonego źródła zaopatrzenia. Nasze usługi nie kończą się jednak na złożeniu zamówienia – wspieramy Państwa od momentu wstępnej konsultacji po długi czas po dokonaniu zakupu. Wydłużone okresy gwarancji, 30-dniowe prawo do zwrotu zakupionych towarów i indywidualne projekty specjalne czynią z nas niezawodnego partnera. Warto zaufać rozwiązaniom szytym na miarę, indywidualnej obsłudze i prawdziwej niezawodności – właśnie wtedy, gdy jesteśmy Państwu potrzebni.

Yhteystiedot

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

cały proces zakupowy przebiegł szybko i…

cały proces zakupowy przebiegł szybko i sprawnie

27. marraskuuta 2025

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za Twoją opinię! Twoje zdanie jest dla nas kluczowe i pomaga nam w ulepszaniu usług. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania i liczymy na dalszą współpracę.

Obsługa na najwyższym poziomie

Obsługa na najwyższym poziomie.
Skrzynia którą kupiłem rewelacyjnej jakości.
Polecam zakupy .

25. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Realizacja budowy biura halowego dla liderów

Realizacja zamówienia naszego biura na hali przebiegała od początku do końca bardzo profesjonalnie i sprawnie - to coś na czym zawsze nam zależy. Realizacja przeszła nasze oczekiwania. Biuro zostało zmontowane terminowo z dbałością o szczegóły . Na koniec teren wokół został uprzątnięty. Ekipa z Panem Krzysztofem Siara na pokładzie sprostała zadaniu bez błędnie - wielki pozytyw od nas.

22. elokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Doskonała obsługa i dbałość o klienta.

Doskonała obsługa i dbałość o klienta.
Współpraca z panem Adrianem Ciosem to sama przyjemność.

1. heinäkuuta 2025

Polecam! Wszystko ok!

21. heinäkuuta 2025

Bardzo profesjonalna firma

Bardzo profesjonalna firma. Fachowa i szybka obsługa emaliowa i kontakt.

12. toukokuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

opinia

Oferowane produkty w dobrych cenach, spełniające nasze wymogi, szybka odpowiedź na zapytanie ofertowe, szybkie dostawy

21. heinäkuuta 2025

miła i profesjonalna obsługa

12. kesäkuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Profesjonalna obsługa i niezawodność.

Bardzo polecam firmę Kaiserkraft. Dostawy zawsze realizowane są terminowo, a jakość produktów spełnia nasze oczekiwania. Profesjonalna obsługa i niezawodność.

30. huhtikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Obsługa klienta na wysokim…

Obsługa klienta na wysokim poziomie,fachowa pomoc przy wyborze produktów.Serdecznie polecam zakupy w firmie Kaiserkraft.

23. huhtikuuta 2025

Niezawodny dostawca

Kaiserkraft to profesjonalizm, jakość, cena. Dostawca który nie zawodzi

17. huhtikuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin