Kadonation Arvostelua

1 366
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik belde met de klantendienst om mijn e-mail aan te passen en een zeer vriendelijke Jonas bracht dit bijna instant in orde. Bovendien had ik door mijn eigen fout tot de laatste dag gewacht om mijn bo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

The website has scam websites listed as 'trusted partners'. Not only do I lose a voucher that I can't use, I also lose money since I tried booking through a fraudulent website. Customer support is al... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Erg teleurgesteld.. in het verleden kadonation leren kennen via mijn werkgever. Ik stelde toen vast dat ik ze bij de bijenkorf kon besteden en was onder de indruk van de zeer ruime keuze van winkels.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer fijn initiatief, gebruiksvriendelijke website en ruime keuze van winkels! Ik gebruik Kadonation sinds vorig jaar heel erg vaak voor zowel privé- als groepscadeaus en vooral die laatste is erg h... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Yrityslahjat

Yrityksen kirjoittama

Bij Kadonation draait alles rond 'happy moments'. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Want geven wordt eenvoudiger en daardoor leuker dan ooit. Verhoog het werkgeluk van je medewerkers of zakenrelaties door onze Kadonation Geschenken. Een voor een geschenken waarmee je de ontvanger blij maakt. Ga voor de veelzijdige Kadonation Cadeaubon (geldig bij meer dan 80 partners) of voor een van onze hartverwarmende fysieke geschenken. Voor alle persoonlijke en professionele mijlpalen die je wenst te vieren is er een keuze aan geschenken. Zelfs als je een medewerker een hart onder de riem wil steken of gewoon zomaar een bloemetje wenst te sturen. Als particulier kan je bij Kadonation terecht om heel eenvoudig geld in te zamelen samen met je vrienden, familie of collega's voor een gezamenlijk cadeau. Gedaan met de enveloppe die stiekem rond dient te gaan. Vanaf nu kan iedereen bijdragen, zelfs vanop afstand. Is het voor een verjaardag, een afscheid van een collega, een geboorte, ... het maakt niet uit, elke gelegenheid is mogelijk. Leg met iedereen samen en schenk de gelukkige de unieke Kadonation Cadeaubon, te spenderen bij meer dan 80 partners en goede doelen! De keuze is aan de ontvanger. En jij? Jij krijgt sowieso een hartelijke dank je wel!

Keskitasoinen

(1 366)

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Uitstekend cadeau

Ideaal cadeau, de ontvanger kan zelf uit heel veel kiezen en was daar heel blij mee.
Soms wat drukke, verwarrende website.

12. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kadonation

Dank je voor deze positieve review!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer handige en betrouwbare tool

Zeer handige en betrouwbare tool om online een aankoopbon te genereren, en collega's, vrienden en familie via een betaalapp te laten bijdragen.

7. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kadonation

Fijn te horen dat je tevreden bent met ons concept!

Geweldig gemakkelijk!

Altijd in orde, goede opvolging mogelijk, correcte afhandeling ook telkens mogelijk, heel gebruiksvriendelijk platform

10. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kadonation

Fijn te horen dat je tevreden bent met ons concept!

Saanut 4/5 tähteä

Neemt mijn e mail adres niet aan dat ik…

Het was wat klungelen om de account in orde te krijgen
maar met wat bijstand van het hulpteam Kadonation kwam uiteindelijk alles nog goed.

28. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Kadonation

Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt om jouw bon in te wisselen. Kan je ons even een mailtje sturen naar contact@kadonation.com met de code en het emailadres dat niet aangenomen wordt. Dan kunnen we dit voor je bekijken en oplossen. Alvast bedankt, Team Kadonation

cagnotte

cagnotte Facile à faire, lorsque elle est fini cest plus compliqué à générer le cheque pour la personne et on ne sait pas si elle la reçu

16. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kadonation

Merci pour votre commentaire positif!

Vlot

Vlot, makkelijk in gebruik

12. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kadonation

Dank je voor je positieve review!

Too many emails

Leuke app. Spijtig van de spammy mails achteraf om "je mening te geven" of om "een review" achter te laten. Geen optie om uit te schrijven. Geen email settings te bespeuren.

13. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Kadonation

Dank je voor je feedback Nick! De optie om uit te schrijven voor deze mails vind je in de mail van Trustpilot zelf. Helemaal onderaan vind je daar "afmelden". Wanneer je daar op klikt, zal je deze mails niet meer ontvangen.
Met vriendelijke groeten, Team Kadonation

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin