Yritys on vastannut
Het was een zeer prettige samenwerking en de communicatie was heel erg duidelijk. Ook Rob die de metingen heeft gedaan was zeer aangenaam en duidelijk. Top bedrijf sterk aan te bevelen!
Yritys on vastannut
Achteraf blijkt dat de uitgemeten grenzen niet rechtsgeldig zijn bij overdracht bij een notaris. Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verhol... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Hollanti
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Top bedrijf sterk aan te bevelen!

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Snel reactie gehad op vraag en heel vlotte afhandeling.

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Ten eerste: Ik heb de gevraagde gegevens in goede orde ontvangen. Dus dat is al heel fijn. Toen bleek dat ik per abuis de verkeerde gegevens had opgevraagd, heb ik vriendelijk verzocht of die transactie ongedaan kon worden gemaakt. Ik heb een hele nette mail als antwoord gekregen en heb het per abuis betaalde bedrag terug ontvangen. Heel erg fijn!

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Er ging iets fout bij de verzending van mijn bestelling en de klantenservice reageerde daar heel adequaat op!

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verholpen.

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Super geholpen! Verlies betaald document werd opgelost door opnieuw de link te sturen.

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief is tenzij het echte kadaster komt inmeten. Hierdoor dus dubbel geld moeten betalen om de grens definitief te krijgen. Als je dit bij de klantenservice aangeeft roepen ze alleen maar dat ze de opdracht hebben uitgevoerd

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Ik heb diverse malen contact gehad met Michelle en zij regelt het fantastisch duidelijk en helder

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Duidelijk antwoord op mijn vraag en een snelle reactie

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Erg jammer , er werd een mooi rapport beloofd maar er kwam niets uit . Uiteindelijk niet eens een concreet advies over werkelijke woz dus je betaald voor een rapport maar je kunt er niks mee . Niet aan te bevelen

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Had vraagje en is heel snel beantwoord

Pure misleiding
Je krijgt een mail dat je gratis de check kan doen maar je krijgt geen daadwerkelijke uitslag. Hiervoor moet je flink betalen.

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
snelle reactie en de juiste antwoorrden op mijn vragen

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Formulier besteld om bezwaar te maken tegen de woz waardebepaling jaar 2026.
Het verkregen product is een rommelig niet invulbaar pdf bestand waar je weinig mee kunt.
Geld terug was niet mogelijk werd mij verteld.
Al met al een zeer slecht product wat veel te duur is van het kadaster. € 34,95 is weggegooid geld, niet doen dus.

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
De aanvraag was eenvoudig te doen. Echter bleef kennelijk ergens on hold in het systeem. Heel fijn dat de medewerkster Mirijana het adequaat heeft opgepakt. Het uittreksel ziet er duidelijk en verzorgd uit

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Snelle verwerking van mijn vraag .en direct opgelost

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Afzetters! En er komt na betaling niets binnen!

Duidelijke website,vlotte afhandeling.
Nette reactie na dubbele aanvraag en restitutie,heel attent gereageerd.

Vastaus yritykseltä Kadasterdata
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.