Ik heb zojuist gestort en uitbetaald. We zullen zien als de recensies hier onder kloppen of niet. Ook alles netjes geupload zoals gevraagd is. Hou jullie op de hoogte. Tot zo ver document meerdere m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Insgesamt gefällt mir dieses Casino, aber ich würde mir wü wünschen, dass viel mehr Boni verfügbar wären.
Yritys on vastannut
Deze mensen betalen niet uit ze vragen je allerlei dingen om up te loaden Kopie paspoort, Copy Van je betaling aan hem. Kopie van je huisadres brief van elektriciteit. Dan krijg ik te horen dat de fot... Näytä lisää
Yritys on vastannut
It’s okay, nothing more. I liked the mobile version — runs smoother than I expected — but sometimes it freezes for no reason. The sound effects are fun though, especially in Big Bass Splash. If they i... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Experience the next level of online entertainment. Established in June 2024, Kaasino is a world-class hub for premium gaming, transparency, and big wins.
To ensure maximum security and stability, we have successfully migrated to our new official domain: Kaasino.bet. All player accounts, balances, and VIP progress remain 100% secure and fully accessible on our updated platform.
At Kaasino, transparency and security are our core values. We utilize advanced SSL encryption, two-factor authentication (2FA), and strict protocols to ensure every transaction and piece of data is protected.
Kaasino prioritizes player safety. Play responsibly. For official inquiries, contact us at: support@kaasino.bet.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 97 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Ik heb 10/3 een uitbetaling aangevraagd, deze zou binnen 48 uur behandeld worden. Helaas tot nu toe nog niks gehoord, ben heel benieuwd of dit nog gaat komen. Alle documenten die ze nodig hebben wel netjes ingevoerd en deze zijn ook al goedgekeurd. Verder een prima site qua spellen.. enige nadeel is dat je je inzet x3 moet spelen voordat je een uitbetaling kan doen.
Update:
Na het schrijven van de recensie stond het geld binnen een half uur op mijn rekening.

Vastaus yritykseltä Kaasino
Je stort veel maar krijgt niks terug bedragen van 8 euro en 15 euro dus mensen opgepast maak geen account aan op deze site !

Niet spelen!!!!!!
Je krijgt niet uitbetaald. Ze willen de gekste papieren zien. Ze doen er alles aan om maar niet uit tbetalen. Nu hadden ze verzonnen dat je iedere maand je account moet verifiëren.

Vastaus yritykseltä Kaasino
825 euro gewonnen, uitbetaling goedgekeurd op 28/12maar nog niks ontvangen.!

Vastaus yritykseltä Kaasino
Hi everyone I did play here and always losing they are werry bad do not play here cause u will lose everything
And if I can get some help to report this casino to make sure no-one else will losing weight must do something together to close this casino forever!

Vastaus yritykseltä Kaasino
Dikke scam 265 euro in gedaan 530 total gewonnen moet ik opeens die hele 530 drie keer gokken oplichters

Vastaus yritykseltä Kaasino
Ben 2 dagen bezig geweest om 60 euro te laten uitbetalen maar moest belangrijke info op sturen gedaan dan weer dit dan weer dat maar tussendoor wel bericht krijgen u kunt ook u uitbetaling gebruiken om te spelen wordt meteen overgezet nou is dat niet pushen om door te gaan met gokken volgens mijn is dat ook verboden om mensen zo hun opgenomen geld toch te cancel om te gaan spelen ik heb het gedaan met mijn stomme kop was het zo beu om 2 dagen er mee bezig te zijn dat ik het heb opgegokt mijn 60 euro bedankt dat jullie mijn verslaafd proberen te maken met deze ongein andere casino online betalen meteen uit jullie zijn voor mijn afgedaan Johan Luijken

Vastaus yritykseltä Kaasino
Ben in de welkomstbonus getrapt.
30 EUR gestort, krijg je 60 EUR op je account. Vervolgens moet je 30X40=1200 EUR ingezet hebben om iets van dit geld te kunnen opnemen. En als je dat niet binnen 30dagen doet vervalt alles, kun je dus niks opnemen. Je kunt ook maar 2 EUR per beurt inzetten dus je bent er veel te veel tijd mee kwijt, en/of geld.

Vastaus yritykseltä Kaasino
Was uitgesloten voor alle online casino's via cruks. Toch stuurde zij reclame mails en gaven mij account. Hierdoor in 2 uur 900 euro vergokt. Vervolgens contact opgenomen via chat uitgelegd en wel 10 mails gestuurd. Zou in orde komen en bedrag teruggestort krijgen. Echter niets meer gehoord. Toezegging via app nog als bewijs. Bleek achteraf vergissing moesten nog verder onderzoek doen. Niemand laat nog iets horen. Aangegeven melding te maken bij Nederlandse kansspel autoriteiten, juridische bijstand en op social media mensen waarschuwing geven. Is een illegaal casino wel met licentie, maar houdt zicht niet cruks uitsluitingen. Zeer slecht te bereiken reageren nauwelijks op mails. Telefonisch helemaal niet bereikbaar. Pas op!

Vastaus yritykseltä Kaasino
DO NOT MAKE A ACCOUNT. I get seriously everyday a sms message by phone.. asking them to stop it already five times, but they don’t.
Update about the review from Kaasino. I block the number Offcourse, but it’s send from a computer.. so you can’t block it. I dont even have a account in your platform..