1. Pitopalvelu
  2. ja myös
  3. Ateriapalvelu
  4. Elintarviketuottaja
  5. Elintarvikevalmistajat

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Kålhøgen er hjemmelavet mad med omtanke. Vi har til huse i Højbjerg lidt uden for Århus. Slow cooking take away og gryderetter på glas. Al vores mad er lavet fra bunden med masser af velsmag og kærlighed. Ta’ dagens varme ret med hjem og nyd d...

3,1

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,1

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Søren er utrolig dårlig til at håndtere kritik.

Vi havde bestilt gumbo med ris, og da vi kom hjem og havde serveret maden fandt vi ud af, at risene var næsten rå og ukogte, da vi smagte på det.

Vi ringede og klagede til personalet og fik at vide, at vi kunne komme ned og få noget nyt mad eller et gavekort på en ny omgang mad.
Vi valgte gavekortet.

Til min overraskelse fik vi kun et gavekort på én ret selvom vi var to, der havde fået uspiselige ris.
Det spurgte jeg ind til, hvordan det kunne være, og så startede problemerne ellers.
Søren, chefen, mente ikke at det kunne have været så dårligt, at det krævede fuld kompensation, og han ville derfor ikke give os andet end halv kompensation, altså et gavekort på en ret.
Da jeg konstaterede at det var en underlig måde at køre forretning på, blev Søren så sur, at han bad om kontonummer så han kunne overføre det fulde beløb og bad os om aldrig at handle hos ham igen.

Uddrag af e-mail korrespondance:

Jeg giver dig helt ret i, at risene ikke var kogte som de skulle, men synes du virkelig - hånden på hjertet - , at oplevelsen var så dårlig, at alt var uspiseligt?

Jeg tøver normalt ikke med at give hele beløbet retur, hvis størstedelen af retten eller hovedelementet ikke er som det skal være, men det er ikke tilfældet her. Du kan betragte som, at I begge får halv pris på den næste omgang.

Med venlig hilsen

Søren Trærup

Svar tilbage:

Hej Søren. Jeg forstår ikke problemet. Uden risene er retten jo kun sovs. De er vel egentlig dem, der skal mætte. At de var ukogte, gør jo retten uspiselig. Uanset, hvordan sovsen ellers smagte.

At du kun vil kompensere den ene af os, er naturligvis din beslutning, men det er en meget underlig måde at køre en forretning på, da du jo har erkendt problemet og givet os ret i fejlen.

Halv pris på næste ret i stedet for fuld kompensation for jeres fejl, er ikke en ordentlig måde at håndtere denne simple sag.

Venlig hilsen ........

Svar fra Søren:

Jeg annullerer gavekortet, og så kan du sende mig dit kontonr. Jeg giver hele beløbet tilbage, og så behøver du ikke at handle hos os igen.

Med venlig hilsen
Søren Trærup

Bum bum.

Jeg kommer aldrig til at handle der igen efter den oplevelse.

2. syyskuuta 2026

Kålhøgen 8270 Højbjerg - Take-away

Første gang vi prøver Kålhøgen, men det bliver ikke sidste gang. Vi bestilte 2 x "Oksesteg sous vide fra Grambogård, kartoffelkager og rødvinssauce inkl. dagens salat". Kødet var rødt, mørt og lækkert. Super menu. Tilkøbt: Æblekage med flødeskum. Pris uden æblekage kr. 139 pr. person. God værdi for pengene.

20. syyskuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili