Saanut 5/5 tähteä

Ik heb Contrallergy besteld voor mijn hondje Skye. Skye is een Cairnterrier. Zij had veel jeuk. Verschillende middelen hiervoor gebruikt. Laatste hoop Contrallergy van K9. Na 2 weken kon ik merken... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Calming complex helpt mijn hond om minder stress te ervaren bij vuurwerk. Heb haar dit afgelopen jaar gegeven en duidelijk rustiger. Ook fijn dat het geen medicijn is en op kruidenbasis en vooral dat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede website, makkelijk dingen vinden op onderwerp. Divers aanbod per categorie. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke kortingsacties, snelle levering. Mijn hond is altijd kritisch, maar luste alle... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een herhaal bestelling gedaan, gewoon om de simpele reden… Joint Mobility werkt echt bij onze ‘oude’ herdershond van bijna 10 jaar. Hij had moeite om uit zijn mand te komen en liep ook niet... Näytä lisää

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,7

Kaikki arvostelut

353 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zoooooo blij, bewezen ervaring

Zoooooo blij, en niet alleen !!! Onze Noor RR, liep mank. Nu na 6 weken huppelt ze weer en beweegt ze zoals het eruit ziet pijnloos. Top product
En ze vind het ook nog lekker ook, onze grote kieskeur in eten en snoepgoed 🤪

3. tammikuuta 2026

Super verandering

Super verandering, onze 13 jarige Zwitserse herder sliep veel, was mank, moeite met opstaan. Kortom we dachten hij is er niet lang meer.
Wij kennen onze hond niet weer. Hij is weer levenslustig en actief. Zo blij mee!

2. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Voiliers calme et anti stress au top !

J’ai dejà utilisé les colliers «  calme et anti stress » et j’en ai été enchantée. Les moments difficiles que nous vivons parfois sont également ressentis par nos chiens. C’est ici que les colliers ont été nos chiens Qary et TiAgo d’une réelle aide : plus posés, plus calmes ; en deux mots : plus heureux. Merci à K9 Laboratories

2. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik was heel sceptisch,weer reclame op…

Ik was heel sceptisch,weer reclame op Facebook. Toch maar na paar x reviews gaan lezen. Die waren allemaal positief.
Overstag gegaan met bestellen voor mijn bijna 12 jarige Bouvier. Twee soorten , voor artrose en allergie.
Na 2 weken zag ik echt al veranderingen. Mijn 'oudje' iet er goed uit, rent zelfs al meer. Geen gelik en bijten aan z'n poten en rug.
Voorraad in huis gehaald. M'n hond en ik zijn zeker blij hiermee. Makkelijk te voeren ook.

1. tammikuuta 2026

labrador allergie

Onze labrador had allergie en door jeuk aan de poten veel bijten en krabben, sinds wij een aantal jaren contrallergie gebruiken is probleem
opgelost, wij en onze hond zijn er zeer blij mee

31. joulukuuta 2025

K9 prima

1 snelle levering
2 goed product
3 het product balans werk bij onze hond goed en de halsband om rustig teworden ook vooral in deze periode

30. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

ik heb voor onze hond Contrallergy…

ik heb voor onze hond Contrallergy chewies gekocht om uit te proberen na gebruik van 2 weken merkte ik dat het krabben en bijten veel minder werd en nu na 4 weken zo goed als niks meer ik heb deze nu dan ook voor een vriendin gekocht zodat ze die haar hondje kan geven wij zijn zeer tevreden met het resultaat

30. joulukuuta 2025

Contrallergy snoepjes

Heel blij met de contrallergy. Sjuul had veel last van jeuk. Medicatie van de dierenarts. Kosten 190 euro in de 3 weken. Met deze snoepjes begonnen en Sjuul heeft geen jeuk meer

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met de producten van…

Super tevreden met de producten van K9laboratories ! Mijn hond geniet er echt van en ik merk zoveel verschil in zijn vacht en energie. Alles voelt kwalitatief en doordacht aan. Zeker een aanrader voor elke hondenliefhebber!”

Saanut 5/5 tähteä

Heel content van dit bedrijf!

Heel content van dit bedrijf! Ik gebruik de calming complex en het anti stress bandje voor mijn hondje en ben daar heel content van! Leuk bedrijf! 😍💯

Top spullen

We hebben verschillende dingen besteld. We.hebben elders diverse middeltjes en zalfjes besteld maar niets werkte. Nu hebben we eindelijk een adres met spullen die echt werken. Wij zijn zeer blij, en onze hond ook.

24. joulukuuta 2025

Proberen waard.

Ik gebruik de poeder voor spieren en gewrichten nu een paar dagen. Ik zie iets verbetering in zijn bewegen, maar misschien nog te vroeg om het uiteindelijke resultaat te zien. Ik doe het in een plakje worst en totaal geen moeite met innemen.

27. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Deze kauwtabletten werken echt voor…

Deze kauwtabletten werken echt voor mijn hond. Staat niet meer mank op na het liggen.
Twee ‘snoepjes’ per dag en ze vindt ze nog lekker ook.
Misschien niet voor alle aandoeningen geschikt maar zeker het proberen waard in mijn ogen.
(Door de dierenarts was aangegeven ouderdoms artrose)

1. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin