K-NATICS LED Hoofdlamp vandaag ontvangen. Na ca 3 uur opladen uitgetest. Wat een licht (bundel). 5 standen en ook nog met sensor, handbeweging aan-uit. Blijkbaar waterdicht. Ga m gebruiken tijdens 6 w... Näytä lisää
Pro zaklamp, heel professionele lamp, die heel zuinig is gebruik, laadt op zoals GSM,is heel helder, geeft duidelijk aan via 4 ledlampjes hoeveel de lamp nog geladen is, zodat je niet voor verrassing... Näytä lisää
Geweldige set besteld, kntaics pro, met holster, extra batterij en lader. Zorgvuldig verpakt, oplader die op verschillende sterktes kan laden, Zaklamp is echt een pro! Expliciet gekocht voor scouting... Näytä lisää
Deze zaklamp is een absolute topper! Perfect voor noodgevallen bij stroomuitval. Met een indrukwekkende lichtstraal die 800 meter reikt en een batterijduur van 5000mAh, is hij extreem krachtig en betr... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
K-NATICS is een jong en innovatief merk uit Amsterdam, gespecialiseerd in hoogwaardige LED-verlichting zoals krachtige zaklampen, betrouwbare hoofdlampen en praktische accessoires. Wij richten ons op het ontwikkelen van duurzame, energiezuinige en waterdichte verlichting die geschikt is voor zowel professioneel gebruik als buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen, hardlopen, fietsen en survival. __________________________________________________________________Onze producten combineren klassiek design met moderne technologie, waardoor elke lamp een strakke, minimalistische uitstraling heeft en tegelijkertijd extreem gebruiksvriendelijk is. Dankzij onze focus op kwaliteit leveren wij lampen met een lange levensduur, sterke lichtopbrengst en optimale betrouwbaarheid – zelfs onder de zwaarste omstandigheden. ___________________________________________________________________________________________________________________________________ Bij K-NATICS staat de klant centraal. We luisteren naar feedback, verbeteren onze ontwerpen continu en zorgen voor snelle, veilige levering. Onze energiezuinige LED-technologie bespaart stroom en draagt bij aan een duurzame toekomst, zonder concessies te doen aan prestaties. ___________________________________________________________________________________________________________________________________ Of je nu een zaklamp zoekt voor dagelijks gebruik, een hoofdlamp voor outdoor avonturen of verlichting voor professionele werkzaamheden – K-NATICS biedt de perfecte lichtoplossing. Kies voor K-NATICS en ervaar krachtig licht, modern design en zorg voor het milieu.
Carolina Macgillavrylaan 557, 1098XA, Amsterdam, Hollanti
- +31649890855
- info@k-natics.nl
- k-natics.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Top zaklamp en top levering
Dit is mijn tweede aankoop van de…
Dit is mijn tweede aankoop van de K-natics Pro Militaire LED Zaklamp - USB-C oplaadbaar - 2500 lumen. Erg fijne en krachtige zaklamp die goed in de hand ligt. Ook de service was weer top. Zeker een aanrader!
Hun ARC hoofdlamp is superieur
Hun ARC hoofdlamp is superieur. Had geen kwaliteit verwacht voor deze prijs, maar wel kwaliteit (en gebruiksgemak) gekregen. Top.
Matige kwaliteit voor een te hoge prijs.
Het apparaat lijkt deugdelijk maar is dat niet. De lichtopbrengst was goed, maar de batterij overleed al redelijk snel. Toen was K-Natics niet thuis. Van coulance hebben ze nog nooit gehoord. Zelf een andere batterij aangeschaft en daarna begaf al vrij snel de interne oplaadpoort het. Deze raakte los en zit nu ergens binnenin. Het leek allemaal veelbelovend maar was voor ons een teleurstellend verhaal
Goed kwaliteti
Top kwaliteit en top klantenservice
K-Natics maakt waar wat het beloofd. Levering binnen 1 werkdag en de kwaliteit van zowel de Pro zaklamp als de Arc is uitstekend te noemen en voldoen volledig aan de beschrijving. Perfecte lichtopbrengst. Degelijke hardcases meegeleverd om veilig op te bergen en een praktisch holster voor de Pro zaklamp.
In beide verpakkingen zat een QR-code die je kon scannen voor een cadeautje als dank voor de bestelling. Die werkte niet dus contact opgenomen met klantenservice en niet alleen maar ook zeer klant en oplossingsgerichte reactie op een heel prettige toon. Menig klantenservice zou dat als voorbeeld kunnen nemen. Dus 5+ sterren wat mij betreft.
Snel geleverd en precies wat ik besteld…
Snel geleverd en precies wat ik besteld had
Niet praten maar doen!
Beloftes uit advertenties worden niet waargemaakt en ik wacht al een tijdje op een reactie op een retour aanvraag.
Alleen de bezorging door dhl is…
Alleen de bezorging door dhl is vervelend, pakjes worden ergens neergesmeten of verdwijnen vaak.
Post nl wel betrouwbaar
Nu 3 jaar in gebruik
Nu 3 jaar in gebruik. Gebruik de zaklantaarn voor het uitlaten van de honden in de winter periode, verder niet.
Voordelen:
*Schijnt vel, in 3 standen. (Vinden zwakste stand al voldoende)
*Stroboscoop stand (flikkerlicht) en sos stand aanwezig. Kans dat je deze gebruikt zal hopelijk niet aanwezig zijn.
*Ligt lekker in de hand.
*Wordt meegeleverd met case om 3 normale batterijen in te doen, ter vervanging van de 26550 batterij.
*Accuduur niet gemeten, maar in het begin kon ik de honden een maand lang (kort) uit laten voordat ik weer moest laden.
Nadelen:
*Rubbertje om usb poort af te sluiten ligt er snel af. Kreeg deze ook niet meer terug.
*Licht van de Led indicatoren voor de batterij lopen in elkaar over. Hierdoor moeilijk te zien hoe vol/leeg de batterij is.
*De batterij is (al) aan vervanging toe, na 2 1/2 seizoen.
*Na de zaklantaarn uit/aan te doen komt deze niet altijd terug in de stand waar hij mee uit ging. Even door klikken om dan weer in de juiste stand te komen.
*Het licht schijnt ver, maar werkbaar is deze duidelijk minder. Niet gemeten, maar echt werkbaar verlichten met en zonder geconcentreerd licht vind ik ver genoeg. Een persoon op 50 meter in het donker is volledig verlicht. (Misschien wel meer, maar heb het niet gemeten!)
Voor deze prijs de moeite waard. Ik zou deze keuze nogmaals maken.
Makkelijk te bestellen, top kwaliteit
Makkelijk te bestellen, snel bezorgd. Top kwaliteit 👌🏻
Snel, deugdelijk en werkt uitstekend
De bestemming was de volgende netjes en goed verpakt afgeleverd en de in een mooi etui geleverde LED-hoofdband werkte zoals aangegeven in de advertentie en voldoet daarmee volledig aan mijn verwachting.
Bij het product zat een kaartje dat ik…
Bij het product zat een kaartje dat ik een cadeau kon scannen via een QR code.
Dit functioneert niet en op mij mail aan jullie wordt niet gereageerd.
De bestelling en levering gingen zals…
De bestelling en levering gingen zals beloofd. Makkelijk duidelijk netjes en snel. Alleen dan zit er bij ieder van de drie lampen een q r code voor gratis zaklampje maar dat werkt dan niet. Doe dat er dan niet bij of stop het er dan gewoon los bij iedere zaklamp.
Mvg
Arens
Mooi product, eerlijke prijs.
Een goed degelijke hoofdlamp netjes ontvangen, tevreden!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.