Kirkegaards Begravelsesforretning Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Hautaustoimisto

Hos Kirkegaards Begravelsesforretning hjælper vi med alt det praktiske i forbindelse med dødsfald. Vi sætter de pårørendes og afdødes ønsker i fokus. Vi dækker hele Storkøbenhavn, og tager telefonen hele døgnet. Ring gerne til os på tlf. 38 10 05 03 hvis du har spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende prisoverslag.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

5 store stjerner!

Har brugt Andreas fra Kirkegaards Begravelsesforretning til både min mors (2018) og svigerfars (2026) bisættelser. Kan ikke anbefale ham nok! Yderst professionel og løsningsorienteret hvis noget går galt og ikke mindst behagelig og trykhedsskabende når man befinder sig i en sårbar situation.

6. maaliskuuta 2026

Så fint

Så fint, Tom Nielsens bisættelse til UG

8. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe, og at vi har levet op til forventningerne.

dejlig behagelig og god behandling.

dejlig behagelig og god behandling.
god hjælp på alle de fremad rettet ting mand skal foretage sig i situationen.

27. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Kirkegaards Begravelsesforretning

Tusinde tak for de fine ord. Vi er glade for at kunne hjælpe jer.

Utrolig professionel og så venlig i den…

Utrolig professionel og så venlig i den svære situation
Og tusind tak for de råd jeg fik
Så i får 5 stjerner
Venlig Hilsen Linda Garn

3. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for den fine ros. Det er værdsat.

En rigtig god service nan får,og…

En rigtig god service man får,og behalig folk som er med en hele vejen fra start til slut og det virkelig rart

2. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din fine anmeldelse. Du beskriver netop, nogle af vores grundlæggende værdier, nemlig at udføre en god service og at de pårørende følges af den samme bedemand fra start til slut.

Kæmpe tak herfra

Jeg har kun gode oplevelser med Kirkegaards Begravelsesforretning.
Andreas har været super professionel og har sørget for yderst behagelige bisættelser for min mor og min søster.
Kæmpe tak herfra.

14. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din fine anmeldelse. Super dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne.

Venlig, professionel oplevelse

Virkelig dejligt at være i trygge hænder fra start til slut. Hvad man har brug for i en forfærdelig tid.

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at kunne bistå i en svær tid.

Professionel håndtering af flere…

Professionel håndtering af flere bisættelser.
Stor forståelse og empatisk adfærd til de efterladte.
Den bedste anbefaling

25. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din fine anmeldelse. Vi arbejder konstant på at have kunden i fokus, så dejligt at høre, at alt har levet op til forventningerne af flere omgange.

Kirkegaards Begravelsesforretning

Vi har brugt Kirkegaards Begravelsesforretning op til 2 gange.
Vi kan kun anbefale stedet som yderst professionel. Andreas 's dygtige rådgivning og meget behagelige væremåde, i en tid hvor man selv er i
sorg. Man var j gode hænder fra start til slut. Vi anbefaler meget gerne med 5 stjerner.
Med Venlig hilsen, Jytte Møller

9. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig igennem den svære tid.

God personlig og professionel hjælp i…

God personlig og professionel hjælp i en ellers svær tid. Der bliver taget højde for at prisen ikke blir for høj samt at man ikke skal forholde sig til så meget. Vi har brugt begravelses forretningen flere gange og om nødvændigt gør vi brug af samme forretning igen.

25. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Kirkegaards Begravelsesforretning

Tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig med det praktiske gennem den svære tid.

I en svær situation er det en glæde at…

I en svær situation er det en glæde at møde så kompetent en bedemand, som jeg oplevede det her. Man er jo lidt sårbar, og så er det vigtigt med korrekt vejledning, god tid og en fornemmelse af at blive set og hørt. Det oplevede jeg hos Andreas Nielsen. Jeg kan kun anbefale og så i øvrigt glæde mig over en fair regning.

17. helmikuuta 2021

Kirkegaards Begravelsesforretning

Andreas fra Kirkegaards Begravelsesforretning hjalp os i forbindelse med vores fars bisættelse. Andreas var respektfuld, professionel og lyttede til vores ønsker. Vi har været yderst tilfredse og kan varmt anbefale Kirkegaards Begravelsesforretning.

24. lokakuuta 2020