1. Linja-autoyhtiö
  2. Bussiyhtiö

Jyttes Bus er et busselskab i Nordsjælland, der tilbyder busudlejning med chauffør til både private, virksomheder, foreninger og institutioner. Vi kører til alle typer arrangementer – fra udflugter, firmaarrangementer og bryllupper til skole- og foreningsture. Vores busser har plads til 18-58 personer, og alle ture køres af erfarne og uddannede chauffører, der sikrer en tryg, komfortabel og professionel transport fra start til slut. Vi kører i hele Danmark og også til udlandet, og vi tilpasser altid turen efter kundens ønsker til rute, destination og stop undervejs. Hos Jyttes Bus lægger vi vægt på god service, høj sikkerhed og en behagelig rejseoplevelse for alle passagerer.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Vi havde en rigtig god tur med Jyttes bus

Vi benyttede Jyttes bus da vi skulle fra Sjælland til Jylland og retur et par dage senere. Jyttes bus fortjener seks stjerne – Det var en fornøjelse at køre med jer, vi oplevede punktelighed og at planlægning samt kommunikation fungerede fint.

27. maaliskuuta 2026

Livsfarlig og hensynsløs kørsel

Vi var fem motorcyklister, der kørte ad Frederiksborgvej mod Roskilde, da vi blev udsat for en fuldstændig uacceptabel og direkte livsfarlig kørsel fra en chauffør hos Jyttes Bus.

Bussen lå foran os, men da vejen blev til to spor, overhalede vi den alle fem – fuldt lovligt og forsvarligt. Kort efter snævrede vejen igen ind til ét spor. Vi holdt ca. 80-83 km/t som en samlet gruppe.

Her begyndte den hensynsløse adfærd.
Bussen kørte helt op bag den bagerste motorcykel – med kun få centimeters afstand til baghjulet. Den voldsomme preskørsel gjorde motorcyklisten så utryg, at hun blev tvunget op på 90 km/t for at undgå at blive påkørt bagfra. Vi diskuterede det via intercom og var alle dybt rystede. Der var biler foran os, så vi havde ingen mulighed for at trække ind.

Kort efter kom der et kort stykke med to vognbaner. Her valgte chaufføren at overhale alle fem motorcykler på én gang – uden at der var plads til det. Vejen snævrede igen hurtigt ind til ét spor, men bussen fortsatte sin overhaling ud over spærrefladen og pressede den forreste motorcyklist helt ud i rabatten, så han var tæt på at styrte.

Det var rendyrket vanvidskørsel.

Vi har efterfølgende kontaktet Jyttes Bus direkte. De lovede at vende tilbage, men vi har stadig ikke hørt noget.

Dette er ikke bare et spørgsmål om dårlig opførsel – det er et spørgsmål om liv og død. Som motorcyklister er vi sårbare i trafikken, og den slags aggressiv kørsel fra en professionel chauffør er fuldstændig uacceptabel.

Denne anmeldelse deles offentligt for at advare andre – og i håb om, at der bliver taget ansvar, inden nogen kommer alvorligt til skade.

Vi anmelder episoden til politiet.

12. kesäkuuta 2025

Livsfarlig kørsel og ingen ansvarstagen fra Jyttes Bus

Jeg havde en dybt chokerende og uacceptabel oplevelse med en af Jyttes Bus’ chauffører, som satte både os og deres egne passagerer i livsfare.

Vi var 5 motorcyklister, der blev presset voldsomt af deres bus (nummerplade DV 10 247) på Frederiksborgvej ved Roskilde. Chaufføren holdt få decimeters afstand, kørte ulovligt over fuldt optrukket linje og spærreflade, og forsøgte at presse os af vejen – alt sammen dokumenteret med 360° GoPro-video.

Vi var tæt på at blive kørt ned, og det kunne have kostet liv.

Jeg kontaktede ejeren Jytte telefonisk, som lovede at vende tilbage – det skete aldrig. Stilhed.

Det her handler ikke om en fejl i trafikken – det handler om bevidst hensynsløs og livsfarlig opførsel fra en chauffør i et professionelt busselskab, som transporterer mennesker.

Sagen er anmeldt til politiet, og videoen vil blive offentliggjort.

Jeg kan på det kraftigste fraråde at bruge Jyttes Bus, indtil de tager ansvar for deres chaufførers adfærd og kunders sikkerhed.

12. kesäkuuta 2025

Super god oplevelse

Helt igennem god oplevelse med Jyttes bus.
Vi var afsted en weekend i april til Nordjylland med en sportsklub og blev mødt at fleksibilitet og imødekommenhed af både børn og voksne! Tak til den søde chauffør der forstod vores behov og gjorde det nemt for os.

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jyttes Bus

tak for den fine anmeldelse.

Mega god bus oplevelse med Jyttes bus

Mega god bus oplevelse med Jyttes bus. Hurtige svar på spørgsmål inden turen. Punktlig og den sødeste buschauffør. Vi skal klart bruge Jyttes bus en anden gang til familie-venner arrangement 😊

12. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Jyttes Bus

tusind tak for den fine anmeldelse.

Fantastisk tur

Fantastisk tur, mega sød chauffør der sørgede for god stemning. Kæmpe ros til Hans

15. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Jyttes Bus

tak. rosen er givet videre.

lækre jytte

vi elsker dig Jytte og din bus er lækker ligesom dig bedste oplevelse, næsten bedre end der jeg fødte in 3 børn

KH- Karl

7. joulukuuta 2023

Super oplevelse!

Punktlige, venlige og service mindede (i alt fra kontakt til chauffør)!
Eneste minus var, at der kun kan spilles musik via CD-anlæg. En medbragt bluetooth højtaler løste det problem. :)

21. syyskuuta 2024

tak

Tryllede en ekstra bus frem på rekordtid

Med en enorm problem-løsende tilgang tryllede Jyttes Bus en ekstra bus frem og sendt afsted til opsamling af 40 spejdere i Sverige. Bussen var desværre bestilt til en gal dag. Hvor andre selskaber nok ville trække på skuldrene, så tak Jyttes Bus i arbejdstøjet og fik løst vores problem.
Virkelig god service.

5. heinäkuuta 2024

tak

Total uansvarlig kørsel i indre…

Total uansvarlig kørsel i indre København d. 19/8 2022 - ligesom tidligere anmeldelse kan jeg… Havde jeg ikke selv været opmærksom 100% opmærksom, var jeg endt under bussen i en højresvingsulykker Det samme var den fodgænger der bliver forskrækket over mit råb og når at hoppe tilbage. Jeg konfronterer efterfølgende den kvindelige chauffør, som på arrogant vis argumenterer for at der var rødt for cykler (det var der ikke, hvis det var rigtigt, så havde der også været rød for den pågældende fodgænger, som gik ud, det var der ikke)… I skal vidst en tur tilbage på skolebænken og have læst op på ubetinget vigepligt og god opførsel i trafikken…

19. elokuuta 2022

Buschauffør til fare i trafikken

Buschauffør til fare i trafikken. Bus holder ulovligt og giver mig fuckfinger, når jeg siger til ham, at han holder, så cyklister risikerer at blive kørt ned, fordi bilerne ikke kan se noget fordi han spærre og holder ulovligt parkeret.
Har sendt mail til firmaet over chaufførs opførsel, de har ikke svaret!!

2. marraskuuta 2021

til Louise Nørr
da jeg aldrig har modtaget din mail, er det svært at svare på den.

Jyttes Bus

Jyttes bus gør alt for at yde en god og sikker oplevelse. De tilbyder fx gerne en "blomsterrute" ud og en noget hurtigere rute hjemad. Kørslen føles særdeles kontrolleret og sikker - og de erfarne chauffører gør sit til at skabe en god stemning under turen. Kan anbefales.

29. syyskuuta 2018