Der sker en fejl ved sorteringen hos fragtfirmaet. Men så snart det er opdaget, får man en personlig mail om hvad der er sket, og at det derfor bliver 1 dag forsinket. Det er hvad der kan ske, men hv... Näytä lisää
Én ting er selve produktet - altså vinen - som er som den skal være👍🏻 Noget andet, og måske endnu bedre, er leveringen. Det er SÅ perfekt, fleksibelt, og kan tilpasses til præcis det tidsrum je... Näytä lisää
Vi vil faktisk gerne klage😉 6 flasker er allerede tomme, og de røg ALT for hurtigt, fordi de smagte ALT for godt😅 Leveringen var ALT for hurtig, og prisen var fair. Kun gode ting at sig... Näytä lisää
Vi købte også "søsteren" Da vi havde smagt den økologiske Pinot Gris vin fra Alsace, købte vi også 6 Gewürsttraminer fra samme vingård. Begge er dejlige økologiske vine til en fair pris og leveret... Näytä lisää
Østre Boulevard 29, 8930, Randers NØ, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kan ikke anbefales. Kan desværre kun give en stjerne, da de ikke ha leveret den vin som vi har bestilt og som vi aftalte. Men de har trukket pengene ….øv

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Jeg er vant til at købe en del vin, men havde aldrig prøvet jysk vin. Jeg havde hørt om dem via min favorit podcast “vin for begyndere” og jeg tænkte at når René Langdahl anbefaler dem så er det sikkert ok.
Status er at de har trukket pengene for leveringen, men ikke leveret vinen som aftalt. Dette er sket selv om de 2 gange har informeret mig om at vinen ville blive leveret i dag. Da jeg ringer og gør opmærksom på det frasiger de sig ansvar og giver skylden til andre. Jeg er blevet trukket beløbet, men de har ikke leveret nogen vin. Faktisk tvivler jeg på at det er lovligt at trække penge uden at have leveret varen. Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma. Jeg er spændt på at se deres respons på denne anmeldelse ….og tænker de igen vil frasige sig ansvar.

Bestilling gik nemt og

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
gode beskrivelser, fine tilbud der lever optil forventninger og lynhurtig levering!

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Super hurtig levering, hvor jeg for første gang i år havde bestilt årets rosévin smagskasse. Kun et minus … jeg kan simpelthen ikke bestemme mig for, hvilken der er bedst.

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Det var nemt at bestille- og jo et utrolig stort udvalg at vælge imellem

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Alt fungerer fra bestilling til levering.

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Nemt at bestille, hurtig levering præcist som aftalt

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Det er en super behagelig oplevelse at handle hos Jysk Vin !
Vi besøgte deres butik i Randers, der er indbydende med et kæmpe udvalg af vine - stemningen er hyggelig og man føler sig velkommen. Der er tid til en snak omkring vinene og rådgivning til køb. Vi gik derfra med flere kasser vin og meget klogere på vin.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har købt vin der !

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Alt, fra bestilling til levering, fungerer upåklageligt.

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Det hele fungerer super godt
Og effektiv og god service

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
En rigtig god vin til en rigtig god pris, og så fik jeg endda lidt ekstra rabat ved udcheckning :-)

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Det bestilte kom som sædvanlig, som aftalt. Hurtigt og præcist

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Som en leg. 3 af 4 100krs vine er smagt, to lever op til hypen, en bare god ( 97 point!).
Fin retur politik som jeg dog ikke har prøvet, forventer skæve vine returneret uden diskussion / de kommer jo 10-15%, ellers er jeg færdig med internetvinhandel.
Udfordrer jer lige : der er en anden internetvinsælger ( super) som returnerer alle 6 flasker hvis den ikke falder i smag - jeg har købt i et års tid uden reklamation - det virker som en “billig” garanti der utvivlsomt vil skubbe yderligere salg ?
Bare et forslag- og god dag