Der sker en fejl ved sorteringen hos fragtfirmaet. Men så snart det er opdaget, får man en personlig mail om hvad der er sket, og at det derfor bliver 1 dag forsinket. Det er hvad der kan ske, men hv... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Én ting er selve produktet - altså vinen - som er som den skal være👍🏻 Noget andet, og måske endnu bedre, er leveringen. Det er SÅ perfekt, fleksibelt, og kan tilpasses til præcis det tidsrum je... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi vil faktisk gerne klage😉 6 flasker er allerede tomme, og de røg ALT for hurtigt, fordi de smagte ALT for godt😅 Leveringen var ALT for hurtig, og prisen var fair. Kun gode ting at sig... Näytä lisää
Vi købte også "søsteren" Da vi havde smagt den økologiske Pinot Gris vin fra Alsace, købte vi også 6 Gewürsttraminer fra samme vingård. Begge er dejlige økologiske vine til en fair pris og leveret... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Østre Boulevard 29, 8930, Randers NØ, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Rødvin. Espertino Ganacha fra Spanien. Et rigtig godt tilbud til 50 kr. for 12 flasker. Passende let og velsmagende vin.

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Perfekt som altid fra bestlling til vinen bliver smagt.

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Hurtig levering , god pris og en fantastisk vin

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Fantastisk service efter bestilling, 1000 tak til Vibeke!
Alle vine jeg har smagt indtil videre har også været helt perfekt, vil sikkert købe igen!

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Gode vine, nem bestilling, hurtig levering og god betjening 👍

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Én ting er selve produktet - altså vinen - som er som den skal være👍🏻
Noget andet, og måske endnu bedre, er leveringen.
Det er SÅ perfekt, fleksibelt, og kan tilpasses til præcis det tidsrum jeg er hjemme på en given dag.
Derudover er det en voldsom god serviceoplevelse, at få leveret sin ordre dagen efter bestilling.
Det er lige præcis sådan man får købere til at vende tilbage igen - tak! 🍷🥂

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
I min mening den forretning med det mest interessante vinsortiment

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Super lækker prosecco og hurtig levering

Vi købte også "søsteren"
Begge er dejlige økologiske vine til en fair pris og leveret til tiden.
Med venlig hilsen Peter Arklint

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Godt tilbud og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Altid en fornøjelse at handle med jer -
super vine

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
At det altid er til stole på.

Vastaus yritykseltä Jysk Vin ApS
Bestilling og levering fungerede helt optimalt. Muligheden for at vælge en leveringsdato er genialt.

Alt klappede
Levering på sagte tidspunkt
Emballagen beskyttede vinen rigtig godt