Meget behageligt møde med Emil, hvor vi gennem gik vores forsikringer, og han kom med nogle ændringer i forhold til dækning, meget kompetent, og let forståeligt, så tusind tak for det. Venlig hilse... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Skuffende og overraskende misinformation fra Jyske Forsikring. Dårlig rådgivning og mangel på viden blandt personale. Har taget dem i at modsige sig selv. Hjælper ikke en trofast kunde igennem 3,5 år... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Havde et glimrende og oplysende - fin information - med velorienteret repræsentant fra Jysk Forsikring. Var hurtig til at opfatte, hvad jeg var interesseret i - og hvad jeg ikke ønskede. Mødet blev o... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.
Yhteystiedot
Strandgade 27A, 1401, København K, Tanska
- 33 45 75 75
- infoforsikring@jyske.dk
- jyske.dk
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Har aldrig fået en dårligere…
Har aldrig fået en dårligere sagsbehandling hos noget andet forsikringsselskab
Træg kommunikation, lang sagsbehandlingstid.
Indbrudsforsøg d.4/8 med to ødelagte ruder i terrassedør og hoveddør.
Reparation forventes nu langt om længe d.28/10, altså små 3 måneder efter.
I denne periode har vi dagligt set på flækkede ruder nødtørftigt repareret med plader og pap.
Døre som har været sårbare for nye indbrudsforsøg og vind og vejr.
Det er simpelthen sjofelt!
Kan ikke anbefale denne Forsikring og skifter ASAP til gammelt selskab- Top Danmark.

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
Fik en rigtig god forklaring på hvilke…
Fik en rigtig god forklaring på hvilke fordele, samt hvad jeg kunne spare i udgifter ved skiftet til Jyske Forsikring.

manglende information og tilbagemelding

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
God og behagelig samtale i forbindelse…
God og behagelig samtale i forbindelse med indhentning af tilbud hos Brian Serup. Processen virkede overskueligt. Bemærk at jeg ikke har haft brug for mine forsikringer, så jeg har ikke kendskab til denne del.

Pas på med anbefaling via Jyske Bank
Jeg blev desværre fanget på det forkerte ben i min egen Jyske Bank en dag og fik sagt ja til møde med en “rådgiver”. Jeg havde gode forsikringer, med gode betingelser i et andet selskab. I det tillidsrum der burde være blev jeg snydt over på dårligere forsikringer til samme pris, dvs “rådgiver” har for at ramme pris slækket på betingelser, hun har kendt. Jeg tænkte desværre ikke nok over det. Og så er det med forsikringer, at man ser kvaliteten, når man har behov for dem. Jeg bruger ikke forsikring ofte, men har så to forskellige episoder, der ville være dækket i det gamle selskab, men som ikke er dækket hos Jyske Forsikring. De er nærmest glade, når de informerer mig om øget opsigelsesgebyr, og jeg har det på den anden side, så jeg gerne havde betalt det dobbelt for at komme ud igen. Jeg er nu tilbage, hvor jeg startede med gode forsikringer igen. Pas meget på at tage møder via jeres bank, og hold ellers rigtig godt øje med betingelser. Jeg kunne have været mere vågen. Og som en ekstra oplevelse, har jeg normalt været vant til et selvbetjeningsunivers, men i Jyske Forsikring, skal man ringe ind med alt, helt som i gamle dag. Måske passer det for andre. Men helt sikkert ikke for mig

Kan varmt anbefale Jyske Forsikring
Kan varmt anbefale Jyske Forsikring. Vi skiftede fra Tryg efter uigennemskuelige stigninger. Jyske har indtil videre ydet bedre, mere personlig service. Vi er blevet informeret og forsikret om at eventuelle prisstigninger begrundes tydeligt og vi sparer flere tusinde kroner årligt.

Konkret og nærværende
Fik en rigtig god behandling i forbindelse med mit online møde med Brian. Han var grundig og forklarende i forhold til de ting som giver mening for ens situation. Man får ikke fornemmelse af, at han forsøger at overforsikre. Derudover var tilbuddet prismæssigt langt under mit nuværende og andre tilbud - det gjorde betænkningstiden kort😉

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
God gennemgang af forsikrings…
God gennemgang af forsikrings betingelserne.

Rigtig god rådgivning
Rigtig god rådgivning, og god og fornuftig forklaring på alt og hvordan det hænger sammen

Online forikrings møde
Jeg har netop haft en online møde med jyske forsikring og jeg det har været en fantastisk behagelig oplevelse. Overordnet set spare jeg penge og jeg er dækket på samme måde som ved mit gamle selvskab, forskellen var her at der blev taget hånd om mig som person og hvad jeg efterspurgte af forsikringer.
10/10 super god oplevelse.

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
Rigtig god service og information
Det var en meget god og behagelig samtale omkring de enkelte forsikringer dækning med mere. Tegningen af forsikringen forløb hurtigt digitalt. Rigtig god service

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
God rådgivning til god pris
Billigere forsikring og rigtig god rådgivning - hvad kan man forlange mere.

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
Fik løst mit ønske lige med det samme

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
God rådgivning og konkurrencedygtige…
God rådgivning og konkurrencedygtige priser

Super god forsikringsgennemgang
Super god forsikringsgennemgang, med god rådgivning ift min families behov.
Da jeg havde været kunde i meget kort tid, får jeg brug for hjælp. Og her er hjælpen kommet hurtigt og uden ophold. Tak

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
Præcis og saglig gennemgang af mine…
Præcis og saglig gennemgang af mine forsikringer.
Fandt hurtigt hvor der kunne være udfordringer - meget behagelig samtale med Anders.

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
Søren var rigtig sød at snakke med
Søren var rigtig sød at snakke med, og forstående 😁

God rådgivning
Der var en fin og saglige gennemgang af deres forsikringstilbud som jeg ønskede en vurdering af sammenlignet med mine. De var på et enkelt produkt en del billigere end min og fik råd om hvordan der kan være forskel her som mit forsikringsselskab ikke har taget højde for. Tak til den dygtige medarbejdere for en behagelig samtale.

Vastaus yritykseltä Jyske Forsikring
Personen jeg talte med var venlig
Personen jeg talte med var venlig, oplysende og forstående for mine Q

Hurtig kontakt på telefon

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.