Gutterne hos Jydsk Flytteforretning er rare, hurtige og bomstærke - alt i alt en rigtig god kombo, når man flytter folks indbo! Jeg vil til enhver tid vælge dem igen, for jeg ved, at de leverer varen... Näytä lisää
Er virkelig glad for at i kunne komme ud til mig og hjælpe med at flytte og det sætter jeg virkelig stor pris på og 1000 mange tak for hjælpen idag mvh henrik
Pi 3, 8382, Hinnerup, Tanska
- info@jydsk-flytteforretning.dk
- jydsk-flytteforretning.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Søde folk, meget effektive og meget forstående
I har gjort dagen meget god
Jeg kan varmt anbefale dem
Jeg kan varmt anbefale dem. De var utroligt professionelle, hurtige og meget hjælpsomme gennem hele flytningen. Alt blev håndteret med stor omhu, og de gjorde arbejdet præcis, som det skulle gøres. De var nemme at kommunikere med, arbejdede effektivt og sørgede for, at hele flytningen forløb uden problemer. Det var en rigtig god oplevelse fra start til slut, og jeg vil uden tvivl bruge dem igen og anbefale dem til andre.
God service
God service, klarede det hele til 5 stjerner 🌟
Hurtig og effektiv flytning
Gutterne hos Jydsk Flytteforretning er rare, hurtige og bomstærke - alt i alt en rigtig god kombo, når man flytter folks indbo! Jeg vil til enhver tid vælge dem igen, for jeg ved, at de leverer varen 👍
Er virkelig glad for at i kunne komme…
Anden gang de flytter for mig
Anden gang de flytter for mig, og alt kører perfekt, altid en god oplevelse
Største anbefaling herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse med Jydsk…
Fantastisk oplevelse med Jydsk Flytteforretning! Super professionelle, punktlige og virkelig hjælpsomme hele vejen igennem flytningen. De passede godt på alle mine ting og gjorde hele processen meget nemmere og mindre stressende. Rigtig flinke medarbejdere med god energi. Kan klart anbefales til alle der skal flytte. 5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastiske flyttefolk
Fantastiske flyttefolk, alt var tjekket og godt udført. Og prisen var i den meget lave ende. Vores største anbefaling!
Perkert
Perkert, nemt og hurtigt, meget flinke og hjælpsomme også hvis man ikke har nået og få alt ned🫶
Imødekommende, venlige, hurtige og dygtige.
Vi skulle renovere huset, og Jydsk Flytteforretning leverede flyttekasser og opbevaringscontainer - og flyttede kasser og møbler i containeren, på INGEN tid.
Masser af venlighed og imødekommenhed!
Alt spillede
Alt spillede, lige fra den første telefonkontakt til aflevering af lånte flyttekasser. Venlige og megadygtige medarbejdere!! Kan absolut varmt anbefales.
Perfekt flytning
Perfekt flytning , fra anden til første sal uden problemer.
Perfekt
Super service, alt efter bogen - alt perfekt - passer godt på tingene - vil bruge dem igen! 5 store stjerner
Hjælp til flytning fra Randers til Søften
Vi har fået hjælp af Jydsk Flytteforretning til at flytte fra Randers til Søften. Vi var sent ude for at finde flyttefirma, men Jydsk Flytteservice fik hurtigt tilpasset kalenderen efter vores behov. Dernæst fuldt tilfredse med selve flytningen der gik hurtigt uden en eneste skramme. Tak for hjælpen😊
Rigtigt godt arbejde
Rigtigt godt arbejde. Tak for hjælpen.
God oplevelse
God oplevelse, fra 1 sal til 1 sal på under en time
Flytteforretning med høj kvalitet!
Som sædvanligt har vi haft en super oplevelse med Jydsk Flytteforretning! Hurtigt - præcist og med medarbejdere der tager deres opgave alvorligt og er service-minded! Vi kan stærkt anbefale Jydsk Flytteforretning!
Meget sikker håndtering af personlige…
Meget sikker håndtering af personlige ejendomme. Samt venlig og imødekommende personale som arbejder hurtigt og effektivt. Jeg vil derfor Kun anbefale Jydsk Flytteforretning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har aldrig oplevet et team udføre sådan…
Har aldrig oplevet et team udføre sådan en opgave så hurtigt. 3 mand mødte op velforberedt og klarede hele min flytning på under 3 timer.
5 stjerner her fra til Jydsk Flytteforretning. 👌🏼
Super hurtigt og effektivt 🙏🏻👌🏻 kæmpe…
Super hurtigt og effektivt 🙏🏻👌🏻 kæmpe anbefaling herfra👌🏻