Jydsk Flytteforretning Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Gutterne hos Jydsk Flytteforretning er rare, hurtige og bomstærke - alt i alt en rigtig god kombo, når man flytter folks indbo! Jeg vil til enhver tid vælge dem igen, for jeg ved, at de leverer varen... Näytä lisää

Er virkelig glad for at i kunne komme ud til mig og hjælpe med at flytte og det sætter jeg virkelig stor pris på og 1000 mange tak for hjælpen idag mvh henrik

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg kan varmt anbefale dem

Jeg kan varmt anbefale dem. De var utroligt professionelle, hurtige og meget hjælpsomme gennem hele flytningen. Alt blev håndteret med stor omhu, og de gjorde arbejdet præcis, som det skulle gøres. De var nemme at kommunikere med, arbejdede effektivt og sørgede for, at hele flytningen forløb uden problemer. Det var en rigtig god oplevelse fra start til slut, og jeg vil uden tvivl bruge dem igen og anbefale dem til andre.

7. heinäkuuta 2026

Hurtig og effektiv flytning

Gutterne hos Jydsk Flytteforretning er rare, hurtige og bomstærke - alt i alt en rigtig god kombo, når man flytter folks indbo! Jeg vil til enhver tid vælge dem igen, for jeg ved, at de leverer varen 👍

1. heinäkuuta 2026

Fantastisk oplevelse med Jydsk…

Fantastisk oplevelse med Jydsk Flytteforretning! Super professionelle, punktlige og virkelig hjælpsomme hele vejen igennem flytningen. De passede godt på alle mine ting og gjorde hele processen meget nemmere og mindre stressende. Rigtig flinke medarbejdere med god energi. Kan klart anbefales til alle der skal flytte. 5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

29. toukokuuta 2026

Perkert

Perkert, nemt og hurtigt, meget flinke og hjælpsomme også hvis man ikke har nået og få alt ned🫶

20. toukokuuta 2026

Alt spillede

Alt spillede, lige fra den første telefonkontakt til aflevering af lånte flyttekasser. Venlige og megadygtige medarbejdere!! Kan absolut varmt anbefales.

15. huhtikuuta 2026

Perfekt

Super service, alt efter bogen - alt perfekt - passer godt på tingene - vil bruge dem igen! 5 store stjerner

17. huhtikuuta 2026

Hjælp til flytning fra Randers til Søften

Vi har fået hjælp af Jydsk Flytteforretning til at flytte fra Randers til Søften. Vi var sent ude for at finde flyttefirma, men Jydsk Flytteservice fik hurtigt tilpasset kalenderen efter vores behov. Dernæst fuldt tilfredse med selve flytningen der gik hurtigt uden en eneste skramme. Tak for hjælpen😊

13. huhtikuuta 2026

Flytteforretning med høj kvalitet!

Som sædvanligt har vi haft en super oplevelse med Jydsk Flytteforretning! Hurtigt - præcist og med medarbejdere der tager deres opgave alvorligt og er service-minded! Vi kan stærkt anbefale Jydsk Flytteforretning!

31. maaliskuuta 2026