JuweliersWebshop Arvostelua 8

1. Koruliike
  2. Kultasepänliike
  3. Koruostaja
  4. Kelloliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Nieuw horloge kopen? Nieuwe horloges van topmerken. Koop voordelig je horloge en sieraden bij officieel dealer en juwelier online. JuweliersWebshop.nl

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Echt een aanrader!

Meerdere keren hier besteld en altijd zeer tevreden, supersnelle levering, correct verpakt en zeer vriendelijke klantenservice.

Dit keer kocht ik samen met mijn dochter 2 cadeautjes voor mijn man en we kregen ze supermooi ingepakt thuis gestuurd!
Wat een fantastische service!

Dit bedrijf is echt een aanrader!
De 5 sterren meer dan waard!

13. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijk en goede levering

Zeer vriendelijk, op tijd geleverd en gewoon zoals het hoort. Luisteren naar een klant en een mooi product voor een goede prijs leveren.

Alleen digitaal contact gehad (met ene Marieke) maar complimenten voor dit bedrijf en in deze voor een door Marieke aangedragen oplossing.

Ik zou willen dat er meer bedrijven zoals deze juwelier waren, mij zien ze terug.

15. lokakuuta 2025

Mooi horloge van Citizen gekocht

Mooi horloge van Citizen gekocht. Snel geleverd, stevig verpakt. Ook de uitleg erbij op papier zodat het leesbaar is. Tevens werd de band op mijn opgegven maat ingesteld. Top!

13. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fijne ervaring met deze juwelier!

Na bestellen werd ik binnen enkele minuten gebeld door de juwelier om de maat van de pols te bespreken (zodat mijn horloge op maat gemaakt kon worden) waarna de bestelling binnen 15 minuten als verzonden gemeld werd. Vandaag werd m’n pakketje bezorgd: zorgvuldig ingepakt en nóg mooier dan verwacht. Dit was een duurdere bestelling maar deze juwelier (dus niet alleen een webshop) is daarvoor een heel betrouwbare verzender! Dank Juwelier De Grijf/Juwelierwebshop.nl!

23. joulukuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Ik heb bij deze shop een Bulova Parking…

Ik heb bij deze shop een Bulova Parking Meter gekocht maar naar mijn mening heb ik niet de originele doos erbij gehad. Het zou een chique doos moeten zijn met scharnieren die je open klapt. Ik heb een goedkoop uitziende doos erbij gehad met een ander kussentje dan dat erbij hoort, het originele kussentje is van kunstleder en niet van stof. Ook alle beschermfolie ontbrak?

1. toukokuuta 2024

Fijne webshop

Binnen no-time in huis! En toen ik vertelde dat de bestelling een cadeautje voor mijn moeder was, hebben ze het leuk ingepakt. Zeker aan te raden!

16. huhtikuuta 2024

Ik kan jullie van harte aanbevelen

Ik kan jullie van harte aanbevelen
De 2e dag na mijn late bestelling werd al geleverd! Keurig verpakt.
Precies de klapcreolen die ik al lang zocht.
Leuke nazorg dmv een kaartje!
Volgende keer kijk ik weer bij juwelierswebshop!

29. syyskuuta 2023

Tevreden

Ik kan alleen iets schrijven over de bestelling en bezorging. De horloge is mooi op tijd geleverd en was goed en netjes ingepakt!

4. syyskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin