Saanut 5/5 tähteä

We hebben vaker leasecontracten gehad rondom Apple devices. Ervaring leert dat een nieuwe aanschaf altijd veel rompslomp met zich meebrengt als het gaat om UBO's, handtekeningen, kopie van paspoorte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een meer dan uitstekende service. Direct nadat mijn mac een ongeluk had en ik avonds nog een vervanging moest regelen, werd al contact opgenomen. Ook werd meegedacht over wat direct beschikbaar was e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben de keuze gemaakt om met Juuz in zee te gaan voor het leveren van Macbooks voor onze werknemers. Daarmee hebben we in Juuz een fijne partner gevonden. Ze denken mee, geven advies en onze... Näytä lisää

Yritys on vastannut

2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Prachtig support

Prachtig support. Als je vragen hebt, wordt snel beantwoord en als je een issue hebt, wordt snel opgelost. Ik ben heel blij dat ik voor mijn deadline RentYourMac heb gekozen.

23. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Beste Bakr, we willen je enorm bedanken voor je mooie feedback! Goed om te horen dat alles tot zover is bevallen en zien je graag terug bij RentYourMac!

Vriendelijke groet,
Floris van RentYourMac

Saanut 4/5 tähteä

Goeie rental service

Aardige klantenservice. Duidelijke website. Snelle levering.
Voor de 2011 MacBook (THE MASTER) net ietsjes te duur, 5 of 10 euro eraf en perfect.

9. huhtikuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Really helped me out in critical…

Really helped me out in critical situation. My mac broke right in the midst of my work and I needed laptop for the next morning, I contacted and got the macbook the same day evening. Service is top notch, Floris is always in touch and very informative and helpful. Cannot recommend more.

16. tammikuuta 2020

Gewoon goed

Heldere communicatie en snel leveren, top geregeld. Je krijgt direct antwoord op je vragen en de machine werkt goed.

10. tammikuuta 2020

Excellent service

Excellent service - I would recommend them to anyone!!

19. joulukuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Thanks Tammy for your review and for leasing a refurbished Macbook with us!

Saanut 5/5 tähteä

Doordat mijn eigen macbook gerepareerd…

Doordat mijn eigen macbook gerepareerd moest worden, heb ik een macbook bij RentYourMac geleend.
De communicatie is persoonlijk, duidelijk en snel! Bij vragen kan je gewoon bellen of je krijgt binnen een uur reactie.
En de macbook die ik ontving werkte perfect.
Ik kan het echt iedereen aanraden!!

26. marraskuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Ilse dank voor je review en voor het leasen van een MacBook bij ons. Graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed en snel geholpen

Heel goed en snel geholpen! Vriendelijke service en had de laptop een dag later in huis.

27. heinäkuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Beste Nadesh, dank voor het huren van een refurbished MacBook bij ons. Graag tot een volgende keer!

Afspraken worden nagekomen

Afspraken worden nagekomen! Topcommunicatie

8. kesäkuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Beste Han, dank voor het huren van een MacBook bij ons. Fijn om te zien dat je opnieuw bij ons huurt.

Saanut 5/5 tähteä

Huren van een MAC als privepersoon

Ik was erg blij met de service van Rentyourmac; bijna alle andere opties voor huren van een Mac computer gaan uit van zakelijke verhuur. Dit is dus een hele goede optie voor ZZP'ers, of voor mensen in vast dienst verband die een Mac willen huren op persoonlijke titel. Wat mij erg beviel was persoonlijke benadering van de mensen achter deze dienst; je spreekt in persoon af om laptop in ontvangst te nemen (of deze kan verstuurd worden) maar persoonlijke ontvangst stelt je in gelegenheid direct vragen te stellen over hoe laptop is ingesteld etc; erg prettig.

8. toukokuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Goed te horen dat de persoonlijke benadering wordt gewaardeerd. Succes met het huren van je macbook!

Trustworthy + friendly

Trustworthy, friendly service. Definitely recommended.

15. huhtikuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Thanks for your feedback David on renting your Macbook! Good luck with your graphical design work!

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Ik heb zelf 3 maanden een MacBook Pro 13 inch gehuurd. Voornamelijk om tijdens mijn vakantie foto- en videobestanden te kunnen overzetten en een reisblog bij te houden. Communicatie is snel en duidelijk. Prima service! MacBook Pro late 2013 model werkte uitstekend en snel.

11. huhtikuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Dank voor het huren van een Macbook bij ons. Hopen dat de foto's fantastisch geworden zijn!

Uitstekende service

Uitstekende service, ik bestelde vrijdagmiddag mijn macbook, na het afhandelen van het contract met een medewerker via de mail in het weekend, heb ik de macbook pro dinsdagochtend meteen binnengekregen. Laptop was in perfecte staat, en mijn account was verder ook al ingesteld. RentYourMac is zeker een aanrader!

2. huhtikuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Dank voor je review en succes met het gebruik van je Macbook!

Good service!

12. maaliskuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Thanks Marta! Hope the lease of your Macbook will work out for you as planned!

Hele goede service

Hele goede service. Snel in huis, en als er iets is krijg je snel via mail antwoord. Top!!

11. maaliskuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Shannon, nogmaals dank voor het leasen van een Macbook bij ons. Graag tot een volgende keer!

Snel!

Vrijdag avond laat bestelling geplaatst, maandag ochtend al in huis.

11. maaliskuuta 2019

Vastaus yritykseltä JUUZ.

Denise, goed om te horen dat de snelle service je geholpen heeft om een Macbook te huren!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin