JustInCase Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Precis som namnet antyder, JustInCase är en skön trygghet just in case. Enkel tjänst och framför allt frikopplad från banken. Det gillar jag. Då kan man tryggt ha försäkringen där den passar bäst, uta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Föredömligt enkel websida, lätt att förstå villkor och kostnader för olika alternativ. Bra stöd från kundsupporten som är enkel att nå. I mitt fall krävdes en journalkoll som utfördes tidseffektivt, s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag vill gärna ge mina varmaste rekommendationer och beröm. Det är sällan man möter en person med en så naturlig känsla för service och ett så genuint trevligt bemötande. Professionell, lösningsorient... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bra och tydlig kommunikation under semestertider, personlig kontakt och vi hoppas kunna fortsätta att samarbete med er, vi har endast varit kunder i en månad så jag får be om att återkomma med en mer... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Vakuutusyhtiö
  2. Henkivakuutusyhtiöt

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!

Erinomainen

Bäst

Bra försäkring

23. kesäkuuta 2025

Hej Marie!

Du skriver "Bäst", vi skriver "TACK KÄRA NYA KUND, STORT TACK FÖR FÖRTROENDET"!

Vi motiveras något oerhört av att få in kunder som dig, och med så fina omdömen.

Bästa försäkringen

Bästa försäkringen

7. kesäkuuta 2025

Hej Daniel!

SOM vi drivs på att läsa din korta och tydliga summering - "Bästa försäkringen". Helt underbart - TACK för det och för stjärnorna. Vi kämpar vidare, kund för kund, alla behöver en bra livförsäkring!

Enkelt och prisvärt

Enkelt och prisvärt.

1. toukokuuta 2025

Hej Philip!

Detta är det bästa vi vet, kunder som citerar vår värdegrund, vad vi ska leverera! och DÄRTILL alla stjärnor som går att få...

TACK Philip, vi springer fortare med ditt betyg i ryggen. Det behövs, för i Sverige är det ett samhällsproblem att så få har en ordentlig livförsäkring! I övriga världen är det inte samma situation, där är familjerna tryggare - men vi är på väg tillsammans nu!

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt och smidigt att teckna en…

Enkelt och smidigt att teckna en livförsäkring. Bra pris.

1. huhtikuuta 2025

Hej Caroline!

Du är varmt välkommen till JustInCase! Och vad trevligt med fullpotts-betyg, OCH vänliga ord - Vi tackar ödmjukast! Du listar våra 3 honnörsord vad gäller hur vi vill att våra kunder ska känna när de har med oss att göra.

Trevlig måndag!

Björn VD & Grundare

Saanut 5/5 tähteä

Upplever att Just In Case är ett…

Upplever att Just In Case är ett seriöst företag och det är lätt att teckna. Rekommenderas starkt!

25. maaliskuuta 2025

Hej Emil!

Stort tack för de värmande orden och det fina betyget.

Jag måste ställa en fråga

Jag måste ställa en fråga
Hur kan denna livförsäkring gälla tills man är 90 är då de flesta dör innan det.

Om jag tecknar en försäkring på 3 miljoner
Och den faller ut om 20 år

Blir det då den dagens penningvärde

18. maaliskuuta 2025

Hej Johnny,

Om du är försäkrad hos oss och avlider innan du fyllt 90 år gäller försäkringen. Vi är Sveriges livförsäkringsspecialister så vi har goda villkor för våra kunder.

Vi har inte inflationsskydd på våra försäkringsbelopp då vi är av åsikten att våra kunder själva bör få bestämma vilket belopp de vill betala för. Det går utmärkt att själv höja sitt försäkringsbelopp eftersom tiden går.

Mållös

Jag måste skriva 10 tecken.

2. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä JustInCase

Tack för det fina betyget!

Saanut 5/5 tähteä

Känns jätte bra,pga att jag har en…

Känns jätte bra,pga att jag har en dotter!

1. maaliskuuta 2025

Hej Liselotte!

Visst känns det bra nu när du signat upp dig?! Vi brukar säga att det är det bästa sättet att få en god natts sömn, eller peace of mind om man så vill.

Stort TACK för det bästa betyget!

Vi hälsar dig varmt välkommen till JustInCase!

Enkel registrering.

Enkel registrering.

17. helmikuuta 2025

Hej Isabella,

Vilket fint och tydligt omdöme - och vilket betyg!! Tack.

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt snabbt och helt klart…

Enkelt snabbt och helt klart överkomligt.

14. helmikuuta 2025

Hej Robert,

Det är det vi vill vara, överkomliga. TACK för ditt betyg med!

Mycket välkommen till JustInCase!

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt smidigt att teckna deras…

Väldigt smidigt att teckna deras grundskydd

18. helmikuuta 2025

Hej Karl,

Vad kul att läsa om vårt unika grundskydd. Det tar ju på riktigt bara 1 minut att signa upp, och det är inga hälsofrågor vilket är unikt.

TACK även för högsta betyget!

Snabbt och enkelt

7. helmikuuta 2025

Hej Daniel,

Som vi vill och ska vara helt enkelt. Tack för det och för högsta betyg!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket enkelt & bra information via…

Mycket enkelt & bra information via hemsidan.

28. tammikuuta 2025

Hej Roger,

Tack för ditt utmärkta betyg och de fina orden!

gick snabbt och bra

12. tammikuuta 2025

Hej Kjell,

Tack för att du tog dig tid att komma in med ett omdöme!
Bra var det också😊

Saanut 5/5 tähteä

super snabb service med tydlig…

super snabb service med tydlig förklaring och en livförsäkring som skyddar upp till 90 års ålder vilket ger den möjlighet att lösa ut för mina efterlevande och skulle den inte göra det, ja då har jag levt ett rikt och långt liv istället.

5. tammikuuta 2025

Hej Magnus!

Vilken trevlig läsning det är att gå igenom ditt omdöme! Tack för bästa möjliga betyg med!

JustInCase

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin