Banner for Justdoors

Justdoors Arvostelua 2 112

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Fik leveret eg fineret inderdøre på kun 6 dage til en meget rimelig pris og inklusiv transport, godt gået. Igennem anden tømmerhandel har jeg en lignende dør ordre fra Swedoor fra 08.12.2025, med lo... Näytä lisää

Skulle have seks stjerner...! Jeg kontaktede ByggeBilligt inden købet, - og fik en ualmindelig venlig, og ikke mindst kompetent, behandling af firmaet/Pia. Vogmanden ringede en god times tid inde... Näytä lisää

Eminent service fra Pia hos ByggeBilligt / Safco. Jeg ringede med nogle spørgsmål til størrelse på dørhuller og hun svarede meget kompetent og uddybende. Vi var også i deres fine showroom i Silkebor... Näytä lisää

Lang leveringstid. Varen fejlede ikke noget. De vil dog ikke tage varen retur, selvom den er i ubrudt emballage, fordi det er over 2 uger siden køb. Vi taler 4-5 uger siden levering. Ikke engang se... Näytä lisää

Just Doors er en online butik, hvor du kan købe alm døre, indbygningsmoduler, brand- og ståldøre samt karme og tilbehør. Vi sidder klar ved telefonen til at vejlede vores kunder, så de altid får den bedste service. Vi har eksisteret i rigtig mange år og mange kender os under Byggebilligt. I oktober 2025 skiftede vi navn til Just Doors.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

God hurtig og præcis service og fair…

God hurtig og præcis service og fair pris

16. maaliskuuta 2026

Hej Uffe
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os.
God påske til dig

Nem bestilling

Nem bestilling
Kundeservice helt i top.
Gode tilbagemeldinger (Pia)
Afventer døren inden påske.

22. maaliskuuta 2026

Hej Kim
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os.
Mange påskehilsner
fra Just Doors

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening

26. maaliskuuta 2026

Hejsa
1.000 tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Præcis levering

Tak for din anmeldelse Peter. Det er værdsat

God påske

Fint produkt

Fint produkt. Leveret som lovet

28. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Justdoors

Tusind tak for din fine anmeldelse.
God påske til dig

Pia Just Doors

Flotte døre, men skuffende købsoplevelse

Jeg ville gerne give flere stjerner, men efter min samlede oplevelse kan jeg desværre ikke.

Min første oplevelse med kundeservice var mildest talt meget middelmådig. Jeg fik meget uklare instruktioner i forhold til valg af dørens dimensioner, og kundesupporten var ikke særlig venlig eller hjælpsom i telefonen. Jeg fik også et meget kort og uprofessionelt svar på e-mail.

Selve dørens kvalitet var fin (2 stk.), men de kom med små skader, som vi først kunne opdage efter at have pakket dem ud derhjemme. Vi havde selvfølgelig ingen mulighed for at bevise, at det ikke var os, der havde lavet skaderne. Det var tydeligt, at ridserne var opstået, fordi emballagen havde ridset døren på indersiden.

Det var meget skuffende at modtage dette i den prisklasse – her forventer man efter min mening topkvalitet.

Skruerne til samling af top-/bundstykke og dørkarm manglede også. Hullerne i dørkarmen var placeret helt ude ved kanten, hvilket gjorde det meget svært at skrue – ikke midt i væggen, men kun i cirka en tredjedel af murstenens tykkelse. Murstensskruerne, vi modtog, var desuden af meget dårlig kvalitet (de billigste fra Jem og Fix eller lignende). Skruehovederne var så bløde, at de hurtigt blev ødelagt, og det var derfor umuligt at bruge dem alligevel. Vi endte med selv at købe bedre murværksskruer til en stadig langt bedre pris.

Justdoors(SAFCO) laver uden tvivl smukke døre, men hele processen omkring købet og leveringen kunne være meget, meget bedre. Alt i alt ville vi sandsynligvis vælge et andet firma, hvis vi skulle vælge igen.

Hejsa
Godt du skriver
Beklager at du ikke er helt tilfreds med os. Jeg kan se i korrespondancen mellem os at du har skrevet at du ønsker at afhente og spørger om du må komme en given dag. Det svare vi Ja, det må du gerne til. Ja, det var et kort svar men det var præcist.

Døre med skader kan jeg ikke se at vi har skrevet sammen om. Har du informeret os om det?
Der er ikke skruer til samling af karme. Nogen bruger skruer - andre søm og har dem oftest i værktøjskassen.
Karmskruerne til at fastgøre karmen i væggen er super fine. Det er dem der bruges og de er slet ikke i dårlig kvalitet.

Vi beklager selvfølgelig at du ikke syntes vores kundeservice har været som du ønsker.

God påske

kundeservice helt i top

Hej Peter
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med os.

Hej Karina
1.000 tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os. Det betyder meget for os. Dejligt at du er tilfreds med os. Det skulle du også helst være :-)
God dag til dig

Hurtighed.

Igennem anden tømmerhandel har jeg en lignende dør ordre fra Swedoor fra 08.12.2025, med lovet lev. 10.03.2026, håber at dato holder. Kvaliteten på Justdoors er den samme som på Swedoor.
Fremover vil jeg kun bruge Justdoors.

24. helmikuuta 2026

Hej Poul
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er tilfreds med vores produkter. Vi glæder os til at handle med dig en anden gang.

Fik kanon hjælp i deres showroom

Fik kanon hjælp i deres showroom
Alt har været nemt og tilfredsstillende

24. helmikuuta 2026

Hej Christoffer
Tak for din anmeldelse. Lyder rigtig godt at du var tilfreds med gennemgangen i vores showroom. God dag til dig

Hej Svend
Tak for din fine anmeldelse. Det er vores arbejde så selvfølgelig er vi hjælpsomme. Vores kunder skal jo helst have den råd og vejledning som de har brug for. Det gavner os alle på den lange bane.

Med Venlig Hilsen