Bestelling bleef "hangen" in webwinkel. Ik had bestelling geplaatst (dacht ik) in webwinkel. Toen bestelling er na een week niet was, heb ik via email contact opgenomen. Ik had snel antwoord (binn... Näytä lisää
Eind januari 2024 een Product ontvangen met houdbaarheidsdatum THT 31.12.2023. Na klacht niet echt professioneel opgelost. Product is niet meer voorradig en er is onduidelijk wanneer wel weer.
Ik prefereer tabletten zonder suiker in plaats van de gummies. Verder zou Just2bfit na kunnen denken over alternatieven voor de plastic potten.
Tijdens de wintermaanden vind ik het fijn om mijn weerstand te boosten. Bij Just2Bfit ontvang je zonder gedoe een brievenbuspakket waar alles in zit wat jij nodig hebt!
Yrityksen kirjoittama
Zwitserse natuurproducten voor optimale vitaliteit en immuniteit, ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met DSM Nederland. Kies voor kwaliteit, kies voor 100% natuurlijke producten van Just2BFit.
Hollanti
- just2bfit.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ben goed en snel geholpen bij alle....
Ben goed en snel geholpen bij alle vragen dat ik heb gehad. Niet alles gaat alleen per email, maar je wordt ook gebeld.
Top service!
Tijdens de wintermaanden vind ik het…
Bestelling bleef hangen in webwinkel.
Bestelling bleef "hangen" in webwinkel.
Ik had bestelling geplaatst (dacht ik) in webwinkel. Toen bestelling er na een week niet was, heb ik via email contact opgenomen. Ik had snel antwoord (binnen enkele uren) en het probleem werd snel verholpen. Goede service en snel reagerende klantenservice.
Ik heb de producten inmiddels in huis en ben er tevreden mee.
Minder plastic en liever geen gummies
Snel en conform afspraak alles geleverd
Snelle en volledige levering
Just2bfit goede levering
Just2bfit heeft vlot mijn supplementen geleverd. De bestelling was goed te volgen. Ook was de bestelling goed verpakt.
Ongevraagd pillen ontvangen die veel…
Ongevraagd pillen ontvangen die veel toegevoegde suikers bevatten. Tevens klopt de beschrijving van de hoeveelheden op het etiket niet. Komt onprofessioneel over.

Vastaus yritykseltä Just2bfit
Heerlijk zijn die voedingssupplementen…
Heerlijk zijn die voedingssupplementen van Just2Bfit!
Waar ik mijn dochters nooit aan de vitaminepillen kreeg, zijn ze er nu verzot op. De gummies zijn net snoepjes, smaken heerlijk. En omdat moeders ook wel van die zoete smaak houdt, gaan ze snel op hier in huis.
We zijn inmiddels aan een derde bestelling toe. Heel erg blij mee!
Fijne oppepper
Geeft een fijne oppepper en is goed te combineren met medicijnen vanwege de natuurlijke ingrediënten. Heerlijke smaak, niet overheersend en zeker niet chemisch.