Jurilex Letselschade Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over de hulp van Robin Kassels bij het afhandelen van mijn letselschadezaak. Robin heeft mij gedurende het hele traject goed begeleid, was altijd duidelijk in de communicatie en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een verkeersongeval in 2023 ben ik vrij snel uitgekomen op de ondersteuning vanuit Jurilex. Mevrouw Lesterhuis heeft mij bijgestaan in mijn zaak. Zij zorgde ervoor dat gelijk alles in werking werd... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Langdurend traject geweest. Vanaf het begin tot het eind is de begeleiding van Jurilex transparant geweest. Ondanks verschillende vertegenwoordigers van Jurilex. Men bleef in de zaak geloven. Men heef... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Mevrouw L. Taat heeft mij goed geholpen met mijn letselschadezaak. Zij heeft zich naar mijn gevoel echt ingezet en haar best gedaan om mij zo goed mogelijk bij te staan. Ik ben tevreden over haar... Näytä lisää

1. Barista
  2. Lakipalvelut
  3. Julkinen oikeusaputoimisto

Yrityksen kirjoittama

Jurilex Letselschade is het letselschadebureau dat slachtoffers persoonlijk bijstaat wanneer zij letsel hebben opgelopen bij een ongeval in het verkeer, tijdens het verrichten van werkzaamheden, door een dierenbeet of schade als gevolg van een overlijdensgeval. De experts en specialisten zoeken uit wie er aansprakelijk is, stellen die persoon of organisatie aansprakelijk en regelen voor u de schadevergoeding die recht doet aan uw persoonlijke situatie.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goed bijgestaan in mijn zaak

Goed bijgestaan in mijn zaak. Duidelijke communicatie

20. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Jurilex Letselschade

Dank voor uw mooie review. Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u het beste in de toekomst.

Jurilex bedankt!

Na 3,5 jaar ellende met de rechtsbijstandsverzekering was de behandeling van mijn dossier door Jurilex een verademing. Door het snel eigen maken van mijn dossier, intensief contact, goed advies en het doelgericht werken naar een goede afhandeling werd na 6 weken een mooi resultaat bereikt. Eindelijk kon ik een vervelende periode afsluiten.

6. joulukuuta 2024

Beste Toine,
Fijn om te vernemen dat je tevreden bent over de afhandeling van jouw schade.
Hartelijk dank voor jouw vertrouwen in mij en ik wens je het beste toe voor de toekomst.

^Mevrouw R.V. (Rachel) Mohunlol NIVRE-re
Letselschadejurist

Mijn ervaring was top

Mijn ervaring was top! Hele fijne en duidelijke uitleg over het proces. Goede adviezen gekregen en blij met de uitkomst van het traject.

15. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer blij met de hulp en het…

Ik ben zeer blij met de hulp en het werk dat dhr Damen voor mij heeft gedaan. Ik voelde me door hem erg gehoord en hij heeft naar mijn mening uitstekend mijn belangen behartigd! Nogmaals ontzettend bedankt daarvoor.

31. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Jurilex Letselschade

Dank voor uw bericht. Fijn dat u tevreden bent. Ik wens u nogmaals alle goeds!

Good

All the our conversations went well.

28. lokakuuta 2024

Dat is mooi!

Dank voor uw vertrouwen en mooie review. Ik ben u met genoegen van dienst en wens u het beste in de toekomst.

Vakvrouw!

Wij hebben een uitstekende samenwerking gehad met Rachel Mohunlol. Vanaf de eerste dag alles duidelijk en overzichtelijk. Houdt je prima op de hoogte en niet onbelangrijk een goed mens! Wij kunnen niets anders dan haar aanraden mocht je onverhoopt in deze situatie terechtkomen.

17. lokakuuta 2024

Beste Mitchel en Sureya,
Hartelijk dank voor jullie mooie review.
Ik heb onze samenwerking ook als zeer prettig ervaren.
Het allerbeste toegewenst.

^Mevrouw R.V. (Rachel) Mohunlol NIVRE-re
Letselschadejurist

Super vriendelijk

Super vriendelijk, netjes zorg over alles gedragen en keurig afgehandeld.

25. lokakuuta 2024

Beste Dennis,

Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat ik je goed heb kunnen bijstaan en dat je zaak keurig is afgehandeld.

Ik wens jou, veel gezondheid toe!

Saanut 4/5 tähteä

Auto ongeluk

1 contact persoon die makelijk te bereiken was en mij op de hoogte hield wanneer dat nodig was

11. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Jurilex Letselschade

Beste Selina, hartelijk dank voor jouw positieve feedback. Ik ben je graag van dienst geweest en wens je voor de toekomst het allerbeste toe!

^Maarten Schikhof
Senior letselschadejurist, NIVRE registerexpert

Saanut 5/5 tähteä

Professioneel en betrokken contact met…

Professioneel en betrokken contact met letselschadeadvocaat

16. lokakuuta 2024

Beste mevrouw Harreman,

Bedankt voor uw vijfsterren review, fijn dat u ons zo heeft gewaardeerd. Wij hopen het natuurlijk niet, maar mocht u ons ooit nodig hebben dan weet u ons te vinden.

Saanut 5/5 tähteä

Jurilex heeft ons enorm geholpen met…

Jurilex heeft ons enorm geholpen met onze zaak. Zonder hun expertise en doorzettingsvermogen zouden we het waarschijnlijk hebben opgegeven, maar zij bleven vasthoudend en gedreven. We werden voortdurend goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, wat erg geruststellend was. De uitleg van de heer Damen was altijd helder, professioneel en vriendelijk. Dankzij zijn inzet en vasthoudendheid hebben we de zaak tot een goed einde te weten brengen. Dit in tegenstelling tot de houding van de tegenpartij. Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening van Jurilex en zouden hen zonder twijfel aanraden! Een speciale dank gaat uit naar de heer Damen wiens inzet en vastberadenheid het verschil hebben gemaakt!
(Steven & Vanessa Paauw)

7. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Jurilex Letselschade

Dank voor uw bericht. De aanhouder wint, fijn dat u zo tevreden bent!

Uitsteken geholpen door De heer Jan Willem Berg

De heer Jan Willem Berg, Senior letsel schadejurist heeft mij uitstekend geholpen tijdens mijn verkeersongeval zaak. De zaak is perfect afgehandeld en ik kreeg veel hogere schadevergoeding dan ik had verwacht. Hij reageert snel op alle berichten. Hij is professioneel in zijn werk. En heeft enorm veel ervaring in letselschade zaken. Ik wil de heer Jan Willem Berg, nogmaals bedanken voor zijn persoonlijke inzet en de manier waarop mijn zaak is afgehandeld!

7. lokakuuta 2024

Ik ben goed geholpen door mr damen

Ik ben goed geholpen door mr damen
Een goede zorg en eerlijk en open

26. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Jurilex Letselschade

“Hartelijk dank voor uw reactie, fijn dat u tevreden bent. Ik wens u nogmaals alle goeds!”

Jurilex Letselschade B.V.

Saanut 5/5 tähteä

Serieus en betrokken dienstverlening, veel leed bespaard

Wat een toppers, met alle ervaringen die ze hebben rondom letselschade hebben ze niet alleen onze schade afhandeling goed op zich genomen maar met de tips rondom herstel hebben ze ons veel leed uit handen genomen. Ze hebben serieus en betrokken ons geholpen recht te vinden. De persoonlijke aanpak en met regelmaat de vraag "hoe gaat het nu?" waarin ze ook de voortgang van ons dossier besproken hebben ons veel goed gedaan. Heb je schade van welke aard dan ook neem contact op ze kunnen vast van dienst zijn.

13. kesäkuuta 2024

Beste Christina,

Bedankt voor uw geweldige review! Fijn dat hetgeen waar wij voor staan, namelijk recht doen en leed uit handen nemen met een persoonlijke benadering, wederom is bevestigd. Wij hebben jullie graag geholpen en mede namens Jan Willem Berg wensen wij jullie veel gezondheid toe en mocht er ooit iets zijn (wat wij natuurlijk niet hopen) dan weten jullie ons te vinden.

Deskundig

Deskundig, juist advies, begripvol, juist in informatie en een uitstekende afloop van de zaak.

17. heinäkuuta 2024

Geachte heer Maass,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te vernemen, dat uw zaak naar alle tevredenheid is afgewikkeld.

Ik ben u met genoegen van dienst geweest en wens u het beste in de toekomst.

Saanut 1/5 tähteä

Super slechte ervaring

Super slechte ervaring!
Naar 3 manden bellen een uitleggen dat ik zonder inkomen ben, naar het ongeval, enig advies was dat ik moet wachten op gesprek met tegenpartij. Zonder overleg met mij datum van gesprek verzet naar andere dag. Ben overgestapt naar andere ledselschade expert een binnen 1 dag ontzettend veel geregeld.

20. syyskuuta 2023

Dank voor uw bericht.

Helaas kunnen wij geen recente zaak vinden onder uw naam. Graag komen wij alsnog met u in contact om de procedure van uw zaak verder met u te bespreken, omdat wij ons graag willen verbeteren.

Zou u uw naam, telefoonnummer en zaaknummer willen mailen naar info@jurilex.nl? Dan zoeken we zsm contact met u.

Alvast bedankt.

Jurilex Letselschade

Fijn contact

Fijn contact, vanaf het begin tot het einde!

8. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Jurilex Letselschade

Hartelijk dank voor uw review met de hoogste beoordeling. Het is heel prettig om terug te lezen dat u het contact als fijn heeft ervaren. Hopelijk bent u ook weer helemaal hersteld en heeft u ons hopelijk niet meer nodig. Wij wensen u in ieder geval veel gezondheid toe en nogmaals bedankt voor uw beoordeling!

Sr. Letselschadejurist

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin