Julietteschraauwers Arvostelua 16

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Een hele waardevolle cursus

Wat een heerlijke, inspirerende en liefdevolle cursus is dit. Vanaf het eerste moment voelde ik de zorg, aandacht en passie waarmee Juliette Schraauwers deze cursus heeft samengesteld. Het is veel meer dan alleen een cursus over voeding. Het is een reis naar meer bewustzijn, verbinding en vertrouwen in de natuurlijke wijsheid van het lichaam, speciaal gericht op onze kinderen.

De inhoud is rijk, verdiepend en tegelijk heel praktisch. Juliette weet op een toegankelijke manier uit te leggen waar voeding vandaan komt, hoe je de kwaliteit kunt herkennen en wat echt bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van je kind. De verbinding met Ayurveda vond ik bijzonder waardevol. Het leert je niet alleen wat je kind eet, maar ook wanneer en waarom iets past bij zijn of haar unieke constitutie en bij het seizoen.

Een van de dingen die me het meest raakte, is de aandacht voor de darmen en het microbioom. Juliette legt helder uit hoe essentieel een gezonde darmflora is voor zowel fysieke als emotionele balans. Dit onderdeel gaf me zoveel inzicht en praktische handvatten om mijn kind en eerlijk gezegd ook mezelf, beter te ondersteunen in onze dagelijkse voeding.

Daarnaast zit de cursus vol heerlijke, seizoensgebonden recepten, stuk voor stuk eenvoudig, voedzaam en met liefde samengesteld. Elk recept nodigt uit om met aandacht te koken, met pure ingrediënten en vooral met plezier. Ook de vele tips tussendoor zijn goud waard, kleine aanpassingen die een groot verschil kunnen maken in het welzijn van het hele gezin.

Wat ik vooral voel na het volgen van deze cursus, is dankbaarheid. Dankbaarheid voor de kennis, voor de liefdevolle manier waarop Juliette haar wijsheid deelt en voor de hernieuwde verbinding met de natuur en de ritmes van het leven. Het is een cursus die je niet alleen informeert, maar ook echt transformeert in hoe je kijkt naar voeding, gezondheid en zorg voor je kind.

Kortom, een warme aanrader voor iedere ouder die met bewustzijn, liefde en nieuwsgierigheid wil zorgen voor zijn of haar kind, van binnenuit. 🌸

2. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik deed mee aan de Childhood…

Ik deed mee aan de Childhood Changemakers Academy van Juliette. Het was kortdag, maar na een enthousiast intake belletje met Juliette voelde ik dat ik erbij moest zijn! Dat bleek helemaal te kloppen, want de waarde van de fijne groep mensen die dezelfde taal spreken, en de kennis en inspiratie van de experts hebben mij en mijn werk enorm verrijkt. En niet te vergeten de aanmoedigende en optimistische energie van Juliette!

22. heinäkuuta 2024

Ik heb meegedaan aan de Childhood Changemakers academy

Ik heb meegedaan aan de Childhood Changemakers academy. Veel geleerd en een bijzondere groep mensen mogen ontmoeten!! Zeer uiteenlopende gastcolleges mogen volgen, Juliette weet een hele mooie mix te maken tussen theorie en praktijk. In verbinding met elkaar & jezelf, en je kinderen.

18. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Veelzijdige expertise over natuur, leren en gezonde generaties 💫

Ik volgde o.a. Childhood Changemakers Academy bij Juliette Schraauwers. De veelzijdigheid was zo fantastisch! Met name door de verschillende experts die zoveel kennis deelde, ben ik niet alleen 'zakelijk' maar ook persoonlijk gegroeid en geïnspireerd. Juliette snapt als geen ander wat leren betekent en dat werkt aanstekelijk! Als kers op de taart heb ik nog steeds heel mooie connecties en een warme community overgehouden aan het volgen van de Academy. Als holistisch, natuur, liefdevol en generaties je aanspreken: dan zit je hier goed!

3. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Met passie en oog voor detail gecreëerd

Toen ik de lessenreeks online voorbij zag komen, wist ik direct dat dit iets voor mij zou zijn. Toch wilde ik eerst wat rondvraag doen over Juliette. Iedereen die ik sprak, zei hetzelfde: alles wat Juliette doet, is met passie en oog voor detail. Inmiddels kan ik dat volledig beamen! De cursus was inspirerend, gestructureerd en tot in de puntjes verzorgd. Juliette weet niet alleen haar eigen kennis op een heldere manier over te brengen, maar zet haar zeer grote netwerk in om kennis te delen. Daarnaast creëert ook een fijne en motiverende leeromgeving die echt voelt als een community. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en kan haar cursus van harte aanbevelen!

2. syyskuuta 2024

Childhood Changemakers

Bij Juliette volgde ik Childhood Changemakers. Een prachtig programma waar ik waardevolle inzichten opdeed over hoe we (onze) kinderen in hun kracht kunnen zetten, zowel thuis als op school. Juliette is erg betrokken, heeft veel kennis en een enorm netwerk waardoor het programma divers en uitgebreid was.

2. huhtikuuta 2025

Wat een waardevolle ervaring

Wat een waardevolle ervaring! Childhood Changemakers heeft me diep geraakt. De lezingen waren stuk voor stuk inspirerend, helder en vol wijsheid. Wat ik vooral bijzonder vond, was de veilige, open sfeer waarin we samen konden leren en reflecteren, niet alleen door te luisteren, maar ook door met elkaar in gesprek te zijn.

De WhatsApp-groep voelde als een verlengstuk van de live video sessies: een plek waar je even iets mocht delen, waar herkenning en aanmoediging elkaar afwisselden. En de live lunch die we samen deden, gaf het geheel een extra laag van verbondenheid. Ondanks dat het online was, voelde het verrassend persoonlijk en oprecht verbonden met gelijkgestemden.

Ik voel me versterkt in mijn rol als ouder, opvoeder en ondernemer. Ik neem niet alleen nieuwe inzichten mee, maar ook het vertrouwen dat ik niet alleen sta. Deze reis is nog maar net begonnen...

16. syyskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Een ervaring waarbij ik veel heb mogen…

Een ervaring waarbij ik veel heb mogen leren. Nieuwe mensen heb mogen leren kennen en met sommige zelfs nu nog contact mee heb. Tijdens de Childhood Changemakers academy werden diverse bijeenkomsten georganiseerd over verschillende onderwerpen. Sommige spraken me helemaal niet aan maar heel veel andere wel! Het allerleukste vond ik de live lunch die werd georganiseerd waarbij je men dus echt live kunt spreken! Echt heel tof! Een warme groep van personen die allemaal hetzelfde uitgangspunt hebben namelijk een omgeving creëren waarin kinderen op een veilige, eigen ritme mogen bloeien en groeien

30. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

De community was erg fijn

De community was erg fijn. Een hele leuke lieve groep mensen bij elkaar. Ik voelde mij daar erg op mijn gemak.
Verder is het een mooie basis cursus over holistisch leven. Ik kende al veel, maar toch heb ik uit bijna alle lezingen nog wel mooie nieuwe kennis bijgeleerd.
Oh en de gezamenlijke lunch was enorm leuk en lekker!!

30. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Alleen maar verwondering en bewondering

Ik heb met veel plezier en bewondering de Childhood Changemakers Academy bij Juliëtte gevolgd. Juliette heeft voor mij een inspirerende persoonlijkheid. Haar kennis over hoe kinderen leren en opgroeien tot holistische denkers en doeners is echt indrukwekkend. Niet alleen heb ik hier mega veel aan gehad in mijn werk en voor mijn eigen kinderen, maar ook op persoonlijk vlak was het een enorme verrijking.

Wat Juliëtte ook doet, ze doet het goed en met volle overgave. Haar kennis is goud waard, net als het geweldige netwerk dat ze om zich heen heeft verzameld. En als kers op de taart: ze is gewoon een fantastisch mens. Als iemand de titel ‘wereldverbeteraar’ verdient, dan is zij het! 😊✨

18. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De Childhood Changemakers Academy is een echte must!

Ik volgde de Childhood Changemakers Academy bij Juliëtte omdat ik me met hart en ziel inzet voor een positieve verandering voor de volgende generatie(s). En wauw, wat een ongelooflijk waardevolle cursus!

De sprekers waren stuk voor stuk zó inspirerend, met zoveel inzichten die ik direct in de praktijk kon brengen. Op werkgebied maar ook voor mijn kleine thuis. Het is geweldig dat ik alle sessies later nog kan terugkijken, zo heb ik een waardevol naslagwerk.

Of je nu al actief bezig bent met verandering of nog zoekt naar manieren om bij te dragen: deze Academy is dan echt een must.

17. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin