Super firma, kupujem pri njih že 7 let, čista 5..imajo velik izbor arom, žal mi je le, da nimajo tudi vejpov in opreme zanje...vsaj ene par njih, izdelki pridejo zelo hitro...zaupanja vredna firma in... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jedna od najboljih online trgovina. Izbor, cijene, dostava u roku jednog dana i to besplatna. Čak su mi jednom zamijenili robu s greškom i preuzeli trošak povrata na sebe.
Sa Vama je sve ove godine bio gušt poslovati.( parim od 2010g)..site je pregledan i ima baš sve za vejp, brza dostava, ok cijene. U slučaju reklamacija ili sporije dostave odmah pozitivno reagirate...... Näytä lisää
Od narudžbe do krajnje isporuke brži ste od sms poruke, šala mala ali iz iskustva govorim da jse ne čeka iako stalno napominjati da biste mogli s narudžbom malo kasniti. Također ste u samom vrhu od os... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Juice Doctor is retail online store specialized in sales of e-liquid and equipment for electronic cigarettes. In our offer you will find wide variety of products. Active on e-liquid market since 2014. we have successfully delivered more than 100,000 orders and created a long-term relationship with many satisfied customers across Europe. Our employees are always ready to help you, whether you need only advice, information, or want to make a purchase.
Yhteystiedot
Carinarski odvojak 4, 40000, Čakovec, Kroatia
- +385(0) 40 314 408
- support@juicedoctor.eu
- juicedoctor.eu
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fast delivery
Kod zadnje narudžbe zamolio sam da se…
Kod zadnje narudžbe zamolio sam da se pošalje par dana kasnije (točno kada) jer nisam bio kod kuće, radi vrućina. Kad sam vidio poruku da je roba otpremljena poslao sam poruku sa ponovljenom molbom na koju nitko nikad nije odgovorio. Super ste inače i kupujem redovno, pa javljam da pripazite na takve stvari, nije neko veliko odricanje :)
Jedna od najboljih online trgovina
Super firma
Super firma, kupujem pri njih že 7 let, čista 5..imajo velik izbor arom, žal mi je le, da nimajo tudi vejpov in opreme zanje...vsaj ene par njih, izdelki pridejo zelo hitro...zaupanja vredna firma in odzivna.
Super zadovoljan uslugom!
Super zadovoljan uslugom,svi artikli koji su naručeni stigli su uredno i odgovaraju opisu!
obećano
obećano, izvršeno u kratkom roku i tako je već godinama.
sve je 5, fa ne nabrajam.
Zelo dobra trgovina
Vsa naročila takoj obdelajo in hitro dostavijo naročeno. Imajo dobre izdelke. Priporočam.
Great shop with good prices and fast…
Great shop with good prices and fast shipping. Whish they have more reusable vapes in shop.
Preporučujem
Sve pohvale, veliki izbor i brzina isporuke. Izuzetno zadovoljna saradnjom.
Fast delivery
A solid selection of flavors and…
A solid selection of flavors and liquids, fast order processing, and quick home delivery.
Vse je bilo ok
Trustpilot-kokemus