Een rugtas besteld voor onze dochter die naar de Middelbare school is gegaan. 1 september jl. besteld en nog niet ontvangen!! Inmiddels is het 14 september. Je krijgt zogenaamde links doorgestuurd die... Näytä lisää
Dit is een fake site. Chinese 'brol' wordt verkocht als zijnde kwaliteitsartikels. Snelle email feedback ( AI bot???) om je enkel maar aan het lijntje te houden. Website werd veranderd van Jubil.... Näytä lisää
Gelikte website; snelle bevestiging bestelling, daarna gaat het mis; track&trace code werkt niet; aan beloofde levertijd wordt niet voldaan; zeer snel ín beantwoorden e-mails om je ‘vast te houden’;... Näytä lisää
Ik heb hier besteld zonder vooraf de reviews te bekijken. Blijkbaar komt alles uit China, beloofde levertijd word niet gehaald daardoor. Wel.kreeg ik het verwachte origine product in de correcte maat.... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Chinese troep, adverteren met andere foto's als wat je krijgt
Een jurk besteld en je krijgt een bizar slechte chinese kopie die totaal niet lijkt op wat je besteld.
Vervolgens weigeren ze de retourkosten op zich te nemen en blijven maar roepen dat het een juist artikel is dat ik heb ontvangen.
Bieden wel 15%korting als ik het artikel houd, maar het is van zo'n slechte kwaliteit dat je er niet eens mee over straat kunt😅
KOOP HIER AUB HELEMAAL NIKS!!!!
Je krijgt Chinese rotzooi binnen en zeker niet wat ze aanbieden op hun website! Vervolgens mag je het retour sturen voor €22,50 naar China op eigen kosten! En als je denkt dat je veilig bent met KLARNA…vergeet het maar die staan niet open voor jou klachten en verhogen gewoon het bedrag bij niet optijd betalen:-(. Gelukkig verzekerd via Rechtsbijstand en die begrijpen het wel👍. Jammer dat dit soort praktijken steeds vaker plaats vinden!
Oplichting!
Stom! Ik lees altijd de recensies maar dit keer was ik het vergeten en kwam ik er pas te laat achter dat dit dropshipping is en je gewoon wordt opgelicht waar je bij staat.
Mocht iemand extra informatie willen. Het emailadres wat gekoppeld is aan de website is hoogerwerfbob1908apenstaartjegmail.com.
Weer zo’n dropship website
Weer zo’n dropship website! Trap er niet in, je krijgt chinese maatjes! En klantvriendelijk zijn ze alles behalve!
1 ster is als nog te veel! Eens maar nooit meer!!
Stom van mij ... ingetrapt
Stom .... ingetrapt... chinese oplichterij... had beter moeten checken... ik wil al nooit uit chiba bestellen en nu heb ik ze 40 euro gegeven voor troep.
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters, aangifte gedaan!!! Klarna op de hoogte gebracht van jullie boelshit praktijken. Jullie krijgen geen cent van mij iniedergeval!!!!
Klucht
Ongelooflijk dat dergelijk bedrijf deze praktijken kan verderzetten. Ik had besteld en pas nadien de reviews gelezen, had ik maar was dus snel gezegd. Diezelfde dag binnen het halfuur na de bestelling gevraagd om deze te annuleren, was niet meer mogelijk. Ze hadden het al verwerkt, nochtans geen e-mail van bevestiging of verzending.
Beweren via de website dat alles gedaan wordt vanuit Nederland. Verzending komt echter uit China, doet er dus ook ruimschoots twee weken over zonder enige communicatie. Want als je hen stuurt krijg je wel een antwoord maar totaal naast de kwestie. Pakje werd ook achtergelaten aan de deur, zonder enige toestemming om dit zo te doen. Buren hebben het uiteindelijk binnen gelegd.
De producten zijn absoluut niet hetzelfde met wat op de website getoond worden, materiaal word anders omschreven en ook de kwaliteit is noppes. Enkel de sizing van de kleding was nog oké.
I accepted my losses, en heb de bestelling via Klarna dan maar betaald want ook nog een hele zever voor het terug te sturen daar had ik geen zin in. Doe jezelf een plezier een bestel hier NIET. Pure oplichtingspraktijken.
Niets kopen, retourkosten naar China zijn voor eigen rekening!
Bij aankoop is niet aangegeven dat je zelf de retourkosten voor rekening moet nemen.
En nu krijg ik te horen dat ik zelf het pakket naar China moet sturen (kosten 22,50).
Levertijd 3 1/2 werk i.p.v. 1a2weken
Zeer goedkoop Chinees produkt, nog geen €10 waard en vraagprijs €42. Schande , er moet een verbod komen op producten uit China!! Wettelijk! KOOP GEEN PRODUCTEN UIT CHINA!!
Wat later geleverd
Wat later geleverd, maar prima kleding!!
Prima geholpen.
Bestel nooit iets.
Bestel nooit iets.
Mijn bestelling nooit aangekomen. En bij een mail naar de info krijg je een link dat het geleverd is.
Ronduit geen aanbeveling.
Is een oplichting website.
Dit ook gemeld bij de overheid .
Heb 18 maart wat besteld maar nogsteeds…
Heb 18 maart wat besteld maar nogsteeds geen verzend bewijs en niks ontvangen. Heb wel betaald 100 euro, en hoor verder helemaal niks van ze. Waardeloos bedrijf.
Oplichters
Ik kan hier minimaal 1ster kiezen maar ze verdienen er 0.
Voor mij dezelfde ervaring als iedereen hier. Een beetje gelijkend maar van zeer slechte kwaliteit product en te klein ontvangen. In emailverkeer krijg je flutantwoorden en retour mag je zelf betalen. Naar china. Kost 23 euro!!! Please koop hier nooit!
Service naar de klant waardeloos, artikels uit China..
Helaas heb ik de revieuws niet eerder opgezocht over Jubil , want dan had ik nooit!!! hier besteld. Ze beloven een vlotte verzending, maar na 2,5 week komt het product aan, uit China nota bene maar ze doen of het bedrijf in Nederland zit, Amsterdam. Als je na een mail het artikel wilt retouren geven ze geen verzendlabel, je mag het zelf terug sturen naar China, verzendkosten zijn tussen de 20-25 euro! Dus let goed op of je het waard vindt hier te bestellen, klantenservice en oplossingen hiervoor zijn waardeloos.
Bestel hier niet!
Volgens de website een denim jurkje besteld, eenmaal aangekomen (na 3,5 week) bleek het om een votje te gaan. Zoals de website vermeld: stuur ons een mail en ontvang een retourlabel. Dan begint het gedoe, deze mensen verzinnen echt alles om maar geen retourlabel te hoeven sturen. Erg slecht bedrijf!
Begin februari twee lampen besteld en…
Begin februari twee lampen besteld en nog steeds niet binnen. Annuleren kan niet. Wat een rot firma. Bestel er niet.
Waarschuwing. Bestel er niet.
KOOP HIER NOOIT, 0 STERREN
verkeerde info op de website. Je moet naar China terugsturen, ze voorzien zelf geen retourlabel alhoewel dit op hun website vermeld staat. Er wordt geen terugbetaling gedaan. Zeer slechte service. Ze beantwoorden de mails maar op een zeer ontwijkende manier. Zodat je denkt dat ze er mee bezig zijn. Zeker niet bestellen, dit is dropshipping en dus ook Chinese maten en geen Nederlandse maten.
Een ster is nog te veel.
Een ster is nog te veel.
2 lampjes besteld, voor 89.90
Meerdere keren contact gehad via de mail.
Zeer correcte mail , wat vooral blablabla is.
Gezien het bedrijf wel veel beloofd en vol begrip reageert.
Maar verder vooral in gebreke blijft met het bezorgen van de beloofde producten.
En weigert geld terug te storten, ondanks dat ze in gebreke blijven.
Het mailverkeer gaat vlot, maar daarmee verschuilen ze zich, door correct te kijken.
Maar alsnog respectloos met de klant omgaan en ze met niets laten zitten.
Waardeloos bedrijf....
Oplichting
Niet bestellen haalt alles uit Verweggistan.ook zelf daar naar toe terug sturen waardoor niet doen mensen oplichting
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.