Leuke spullen voor kleine prijsjes. Echter had ik een bestelling gedaan en betaling via Klarna. Ik kreeg een email dat de betaling nog verwerkt moest worden, duurt doorgaans 5 min. Volgende dag gemai... Näytä lisää
5 sterren! Er was een probleem met 1 product, ik heb gelijk een foto gestuurd in mail, ze hebben daar heel netjes op gereageerd en gelijk opgelost, het product werd gecrediteerd... Niks op aan te m... Näytä lisää
Pas een teppanyaki bakplaat besteld. Helaas 3de keer gebruiken ging hij stuk. In overleg met Jouwoutlet teruggestuurd. Na een paar dagen gemaild om te vragen hoe snel de gerepareerde of nieuw plaa... Näytä lisää
Gewoon goed de informatie lezen = weten wat je koopt. Binnen 2 dagen had ik 4 Animagic dieren in huis. Netjes bijgeleverd briefje waarop stond vermeld dat de demo batt vervangen moesten worden, nou d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
A-merken tegen scherpe prijzen
Notelstraat 48, 5085EV, Esbeek, Hollanti
- 0137856241
- info@jouwoutlet.nl
- jouwoutlet.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hele snelle levering en netjes…
Hele snelle levering en netjes ingepakt! Erg blij met mijn bestelling en de service
Veel goedkoper dan andere shops
Veel goedkoper dan andere shops, snelle levering. Top!!
Zoals het hoort.
De lego was snel binnen en netjes in onbeschadigde en verzegelde verpakking. Ik had ook een vraag via de mail gesteld werd meteen dezelfde dag beantwoord.
Geen minpunten.
De bestelling was goed
De bestelling was goed, stevig en netjes verpakt. Hulp werd er geboden na mijn vraag m.b.t. het vinden van de kortingscode. En het was snel geleverd.
Snel en verzorgd geleverd.
Aanrader
Het was makkelijk bestellen op de site en alles snel geleverd. goede prijs kwaliteit verhouding ! Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen
Goed service en schappelijke prijs voor het spel
Heb Ticket to Ride Europe15th Anniversary besteld, tof spel voor een schappelijke prijs. Het spel is in goede staat aangekomen.
Goede service, op mijn verzoek kon het bezorgadres nog worden gewijzigd na het plaatsen van de bestelling.
Snel en correct
Trekken volledig hun eigen plan.
3 mei – Bestelling geplaatst met inbegrip van flesjes ijsthee (THT februari 2023).
6 mei – Bestelling zou geleverd worden, niet geleverd.
8 mei – Gemaild vanwege niet leveren pakket.
11 mei – Pakket had schade opgelopen. Er is geopperd het pakket zonder flesjes drinken te leveren ivm mogelijke schade.
14 mei – Gemaild met reactie de flesjes graag te ontvangen. Ik heb nog nooit schade ervaren met glazen flesjes terwijl ik dit met regelmatig bestel bij andere webwinkels.
18 mei – Vanwege het niet antwoorden wederom gemaild met verzoek tot reactie.
19 mei – Mail met bericht “pakket verzonden zonder glazen flesjes met het smoesje dat de flesjes intussen dermate over datum waren dat ze de kwaliteit niet meer kunnen garanderen. Track en trace code volgt. Geld voor de flesjes is gerestitueerd.”.
20 mei – Pakket ontvangen. Doos is voor minder dan 1/4e deel gevuld. Veel loze ruimte die met verpakkingsmateriaal niet op te vullen is. Inhoud lijkt erin gegooid te zijn ipv geordend ingepakt te zijn. Een kleinere doos of insnijden van de doos had veel loze ruimte gescheeld.
Met het aangaan van de aankoop was ik mij bewust dat er sprake was van een THT datum van februari 2023.
Het betreft een gesterilliseerd product met een kleine inhoudsmaat.
Dit garandeerd ook ná THT de garantie dat dit nog houdbaar is mits je in acht neemt dat je het goed opslaat, snel gebruikt en ogen, neus en tong de kans geeft zoals het voedingscentrum aangeeft om te kijken of het nog bruikbaar is.
Het lijkt erop alsof men simpelweg WEIGERT te leveren in plaats van zorgen heeft over verzending of de voedselveiligheid.
Als ik vooraf geweten had welke rompslomp het zou geven om mijn pakket te ontvangen had ik besloten hier niets te kopen.
Men trekt een eigen plan ondanks wensen van klant.
Slechte service, slechte inzet en slecht inpakwerk.
Geen opmerkingen
Snelle service en fantastische…
Snelle service en fantastische prijs(ticket to ride anniversary)
Prima service
Ik heb n snelle en goede levering gehad
Goedkoper speelgoed en snelle levering!
Super leuke dingen voor kleine prijsjes
2 purchases so far and everything went…
2 purchases so far and everything went smoothly. Great value.