Leuke spullen voor kleine prijsjes. Echter had ik een bestelling gedaan en betaling via Klarna. Ik kreeg een email dat de betaling nog verwerkt moest worden, duurt doorgaans 5 min. Volgende dag gemai... Näytä lisää
5 sterren! Er was een probleem met 1 product, ik heb gelijk een foto gestuurd in mail, ze hebben daar heel netjes op gereageerd en gelijk opgelost, het product werd gecrediteerd... Niks op aan te m... Näytä lisää
Pas een teppanyaki bakplaat besteld. Helaas 3de keer gebruiken ging hij stuk. In overleg met Jouwoutlet teruggestuurd. Na een paar dagen gemaild om te vragen hoe snel de gerepareerde of nieuw plaa... Näytä lisää
Gewoon goed de informatie lezen = weten wat je koopt. Binnen 2 dagen had ik 4 Animagic dieren in huis. Netjes bijgeleverd briefje waarop stond vermeld dat de demo batt vervangen moesten worden, nou d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
A-merken tegen scherpe prijzen
Notelstraat 48, 5085EV, Esbeek, Hollanti
- 0137856241
- info@jouwoutlet.nl
- jouwoutlet.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle service!!
Zeer goede winkel goede service en…
Zeer goede winkel goede service en goede producten
Leuke aanbiedingen voor ieder wel wat .
Leuke aanbiedingen voor ieder wel wat .
Breed assortiment . Snel geleverd .
Het artikel was goed verpakt en werd…
Het artikel was goed verpakt en werd netjes via Bpost bij ons afgeleverd.
Wij zijn zéér tevreden met onze bestelling.
Snelle service fijn product.
Mijn aankoop via jouwoutlet.nl
In mijn geval heel toevallig heb ik gevonden wat ik zocht en wat betreft de prijs aangezien dat het tweede hand was voor een zeer goede kwaliteit was zelfs een plusje. Ook goed geleverd.
Goed apparaat snelle levering
Goedemorgen levering
fijne service.
We never received the ordered item.
Snelle levering, mooi product. Kortom, ik ben super blij met mijn aankoop 👍
Mooi product en snel verzonden
Leuke spullen voor weinig geld!
Allemaal spulletjes gekocht voor Halloween. Het was snel geleverd en het was allemaal zoals het er op de site uitzag. Gewoon echt leuke dingen voor niet teveel geld.
Uitgebreid assortiment en zeer goede
Uitgebreid assortiment en zeer goede, snelle en efficiënte levering/afhandeling!