Alles weer strak in de verf…
Alles weer strak in de verf…. En keurig van te voren alles afgeplakt en uiteindelijk weer opgeruimd.
Jouw Mattie is een klusbedrijf werkend vanuit Huizen en zich richt op de regio 't Gooi en Almere. De klussen waarbij Jouw Mattie helpt zijn onder andere: - Klussen in en rondom het huis of bedrijf zoals het monteren en plaatsen van meubelen, het repareren van kranen, kleine reparaties, leggen van laminaat en PVC vloeren. - het leveren en onderhouden van thuis en kantoor (SOHO) LAN en WIFI netwerken. - Smarthome installaties. - Ondersteuning voor audio presentaties bij bedrijven en kleine feesten.
Braam 27, 1273CX, Huizen, Hollanti
Fijne en snelle communicatie met Matthijs. Ook zijn werk was professioneel en een vlot werktempo. Ontzettend blij met de update van ons speelhuisje dat nodig aan onderhoud toe was. Meteen goedgekeurd door de kinderen en we kunnen de komende jaren er weer mee vooruit
Hij heeft keurig gewerkt

Vastaus yritykseltä Jouw Mattie
In de basis gaat alles al uitstekend. Heldere communicatie, betrouwbaar, geen onverwachte kosten.
Wat dit bedrijf extra doet is meedenken met elk detail, en zelf met oplossingen en suggesties komen.
En ook nog leuk persoonlijk contact.

Vastaus yritykseltä Jouw Mattie
Inze deur is geplaatst. We zijn zijn heel tevreden. Matthijs is behulpzaam, vriendelijk en netjes.

Vastaus yritykseltä Jouw Mattie
Een zeer bekwame en eerlijke persoon die zich aan de planning en werkethiek houdt.

Vastaus yritykseltä Jouw Mattie
Matthijs heeft goed geluisterd naar mijn werkvraag. Daarvoor heeft hij een plan bedacht.
Hetgeen over een langere tijdsperioden zal worden uitgevoerd.
Geweldige hulp gehad van jouw Mattie! (Matthijs). Nieuw bouwwoning werd kaal opgeleverd en moest een vloer hebben. Matthijs heeft ons super geholpen en had alle spullen benodigdheden om ons laminaat en ondervloer te leggen. Hij gaat erg netjes en precies te werk! Daarnaast heeft hij ons nog geholpen met lampen en plankjes en kastjes ophangen. Deze hingen in no time aan de muur en plafond! Ik raad jouw mattie zeker aan!

Vastaus yritykseltä Jouw Mattie
Bevestiging van veer voor garage kanteldeur mechanisme was door roest los gesprongen en als een katapult door garage geschoten. Via een slimme oplossing is met weinig materialen de veer weer perfect bevestigd en is de kanteldeur weer betrouwbaar bruikbaar.

Vastaus yritykseltä Jouw Mattie
Jouw Mattie reageert snel op de gestelde vragen, is duidelijk in de kosten.
De afspraak kon snel gemaakt worden.
Jouw Mattie heeft de nieuwe afzuigkap netjes geïnstalleerd. Dit ging met een gedegen kennis van zaken.

Vastaus yritykseltä Jouw Mattie
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.