Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Ładne. dobra jakość. Ja kupiłam obrus bardzo długi 3500 cm. Bo taki mam stół po rozłożeniu. Był w promocji. Wcześniej kupiłam pasujący mi wieszak na kieliszki. Jest dużo nowoczesnego desingu. Podoba... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pomimo pomyłki w pierwszym zamówieniu, obsługa i ostateczne rozwiązanie okazało się skuteczne i sprawne. Zostałam bardzo fajnie obsłużona i zaopiekowana. Druga przesyłka przyszła bardzo szybko i dodat... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Jotex oferuje wszystkie najnowsze trendy w wyposażeniu domu. Jesteśmy zawsze o kilka kroków do przodu, więc z powodzeniem wybierzesz coś dla siebie. Niezależnie od tego, czy podążasz za trendami, czy tworzysz własne Jotex to miejsce, gdzie znajdziesz swój dom. Stwórz osobiste wnętrza całego domu na jotex.pl
Yhteystiedot
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Odcień zieleni wazonu
Kupiłam dużo w Jotex i tylko dwa razy zwróciłam zakup: wazony. Zdjęcia, moim zdaniem, przekłamują odcienie ( sprawdzam na telefonie i w laptopie, porównuję). Są firmy, które określają kolor precyzyjniej, np. szałwiowy zielony, butelkowy itd. Nie wystarczy napisać zielony, bo odcieni jest dużo i nie każdy pasuje. A ponieważ płacę dodatkowo za zwrot, zniechęca mnie to do kupowania przedmiotów, których kolor ma dla mnie istotne znaczenie.

Lubię ten sklep
Bardzo fajne promocje, przesyłka szybciej niż zapowiadano na stronie przy produkcie, super wybór designerskich rzeczy.
Właściwie nie wystawiłabym żadnej…
Właściwie nie wystawiłabym żadnej gwiazdki, gdyby była taka możliwość.
Moje zastrzeżenia to:
-drugi raz otrzymałam nie to co zamawiałam - zamawiałam wycieraczkę, a dostałam kawałek żelastwa;
-nie ma z jakimkolwiek przedstawicielem firmy jakiegokolwiek kontaktu telefonicznego, firma przewidziała jedynie kontakt mailowy- dla mnie taka firma jest niewiarygodna.

Połowa produktów dotarła
Połowa produktów dotarła, a połowę przewoźnik DHL zwrócił do was bez mojej wiedzy. Tak po prostu, bo coś namieszaliście w listach przewozowych. Teraz nie mam pieniędzy i towaru.
Nie można się z wami skontaktować, ani mailowo, ani telefonicznie, ani na fb. Wszystko jest jednostronne, ja piszę a wy nie odpowiadacie. Zgadnijcie, jaki mam dziś humor?

Wystawiam ocenę obsludze klienta
Wystawiam ocenę obsludze klienta. Nie mam zastrzeżeń co do produktów. Był problem z dostawą i niestety nie udalo mi się uzyskac absolutnie żadnego wsparcia. Nie ma też numeru telefonu na ktory można zadzwonic.

Miski dla psa
produkt zgodny z opisem
dobrze i bezpiecznie zapakowany
obsługa kurierska OK
cały proces zamawiania bardzo sprawny
Sklep godny polecenia
Bardzo polecam sklep Jotex, Współpraca z obsługą klienta jest bez zarzutu - odpowiedzi na wiadomości są szybkie i konkretne. Na duży plus zasługuje także sprawne anulowanie zamówienia - nawet w przypadku produktów już opłaconych wszystko zostało natychmiast załatwione po zgłoszeniu.
Zamówiony towar był w pełni zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Cały proces zakupu przebiegał sprawnie. Zdecydowanie sklep godny polecenia
Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, dobrze zapakowane przedmioty. Nie najgorsza jakość. :)
Jestem bardzo zadowolona z jakości…
Jestem bardzo zadowolona z jakości bawełny, jakości szycia oraz kolorystyki produktów.
Przesyłka nie dotarła do mnie po dwóch…
Przesyłka nie dotarła do mnie po dwóch tyg oczekiwania. Ogromna frustracja. Nic więcej nie kupię w tym sklepie. Szkoda nerwów.

Świetna donica!
Błędne dane adresowe na przesyłce
Przesyłka została źle zaadresowana i w konsekwencji zwrócona do nadawcy

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.