Josephine & Co Arvostelua

1 063
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Mooie broek maar teleurstellende kwaliteit en afwerking. Het linnen is dik en stijf, helemaal niet luchtig voor een zomerbroek. Slechte afwerking, de naden trekken helemaal scheef na slechts eenmaal w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik kreeg wat ik verwachtte! Mooie site, duidelijke foto's, snelle levering. Heb de (katoenen) trui nog niet gedragen want daar was het te warm voor. Maar dat komt zeker goed!

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Altijd in fysieke winkels dit merk gekocht. Mijn 1e online bestelling was perfect.Via e-mail veel contact gehad over een levering, ruilen en afrekenen. Op mijn vragen kreeg ik binnen no-time antwoord... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle nette levering, en rokken met een perfect model! ( dus ook voor iets stevigere vrouwen😉)Ik begreep dat jullie hier meer aandacht aan hebben besteed bij het ontwerpen ervan, maar dat is zeker g... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

The Dutch fashion brand Josephine & Co is established in 1994. The feminine flair that is appending in every collection of Josephine & Co is clearly noticeable by the use of pastel-coloured fabrics with decent details during summer and knitted garments with dark shades in fine quality during winter collections.

Erinomainen

(1 063)

94 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

I like the material but dislike the “…

I like the material but dislike the “ snit “, too large bottom and upper legs in size 40. Whereas the legs are very long and the waist fitting alright.I had
too spend € 49,00. Too get it fitting. I dislike those elephant legs anyway. Looking forward to normal really straight legs.

13. helmikuuta 2026

Prima!

De bestelling werd snel en correct geleverd. Fijne items van goede kwaliteit en prima pasvorm

27. tammikuuta 2026

Uitstekende klantenservice

Het pakket was beschadigd geleverd.
Ik ben nog nooit zo netjes en zorgvuldig te woord gestaan als door J&Co.
Alles is geregeld en ik ben zeer tevreden.
Uitstekende klantenservice!

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Josephine & Co

Dank voor uw mooie woorden en wat fijn om te horen dat u, ondanks de vervelende situatie met het beschadigde pakket, toch een positieve ervaring bij ons heeft gehad.

We zijn heel erg blij dat we het naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Heel graag tot een volgende keer.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte ervaring met terugbetaling

Slechte ervaring met terugbetaling. Bellen is niet mogelijk, mails komen weer terug. Ik baal hier erg van want het gaat wel om €93,06!

Het blijkt dat ik de .nl in het adres vergeten ben.
Maar ik vind het evengoed belachelijk dat ik nu al bijna 14 dagen op een terugstorting moet wachten.

31 jan. Eind goed al goed. Ook bij J &C was wat fout gegaan mbt de vervoersmaatschappij. Inmiddels is alles netjes opgelost.

28. tammikuuta 2026

Beste,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Onze excuses daarvoor.

Kunt u alstublieft laten weten naar welk e-mailadres u uw bericht heeft gestuurd? Wij zijn bereikbaar via info@josephineco.nl
en beantwoorden alle e-mails binnen 24 uur.

Het spijt ons dat u nog geen reactie heeft ontvangen over uw retourzending. Dit lossen we uiteraard graag zo snel mogelijk voor u op. Wilt u ons per e-mail uw ordernummer en een korte toelichting van de situatie sturen? Dan help ik u direct verder.

Saanut 1/5 tähteä

slechte service

Ik heb een broek besteld waar de sluiting kapot van was, sinds 17 november krijg ik geen antwoord op mijn emails waarin ik dit met foto's heb vermeld. De zaak is verder niet telefonisch te bereiken. De belofte dat ze binnen 2 dagen reageren is niet nagekomen. De kleren zijn verder mooi, maar voor de prijs die je betaald mag je toch een veel betere service verwachten. Jammer. Ik hoop nog van ze te horen en dat dit een eenmalige fout is geweest aan hun kant.

31. joulukuuta 2025

Beste Christie,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad, onze excuses hiervoor. Dit is uiteraard niet de service die u van Josephine & Co mag verwachten.

Helaas kunnen wij in onze mailbox geen eerder contact terugvinden. We willen daarom graag controleren of het bericht is verzonden naar info@josephineco.nl. Zou u zo vriendelijk willen zijn om opnieuw contact met ons op te nemen via dit e-mailadres, onder vermelding van uw ordernummer en eventueel de foto’s?

Wij lossen dit graag zo snel mogelijk netjes met u op. Dank voor het onder de aandacht brengen en hopelijk kunnen we dit voor u rechtzetten.

Josephine & Co

warmte!

hele fijne warme trui en vest. Van mooie kwaliteit wol. Eindelijk echt warme dameskleding

26. marraskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin