Jeg bestilte en mystery box og indholdet oversteg mine forventninger. Det var utrolig positivt at åbne pakken og der var tænkt over små ting som indpakning. Jeg vil helt sikkert købe mere fra dem. D... Näytä lisää
Virkelig flotte sten , og fik en gratis gave med . En nøgle ring , som sjovt nok er livets træ som jeg også har som Armbånd. Er virkelig tilfreds og det er ikke sidste gang jeg køber derinde fra
Hurtig levering, rimelige priser osse 🙂👍
Velkommen til Jordens Krystaller – et sted hvor naturens magi, nordisk mytologi og urkraft mødes. Her handler spiritualitet ikke om sødme og glimmer, men om ægte energi, rå styrke og personlig forbindelse til jorden og universet. Vi tror på, at kraften ikke kommer udefra – den vækkes indeni. Hver sten, rune og symbol i butikken er udvalgt for sin energi, ægthed og historie. Fra runer i obsidian til ulvehalskæder, tarotkort og penduler – alt bærer en del af naturens puls og den nordiske ånd.
8300, Odder, Tanska
Jeg vil helt sikkert købe mere fra dem.
Det blev leveret rigtig hurtigt.

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Endnu engang Tak til JordensKrystaller. En glæde at modtage flere fine Krystaller. Kan mærke og se hvilken omhyggelighed og nærværende ekspertise der forefindes her. Jeg vil denne gang opfordrer alle som ser min anmeldelse her om at kigge indenfor hos Jordens Krystaller og tag for jer af retterne. Godt udvalg og inspirerende website. Universet være med jer.

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Jeg er rigtigt godt tilfreds og jeg fik nogen gode ting denne gang og det gjorde mig glad.

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
En webshop med et fint udvalg og jeg er glad for at de har lavet beskrivelse af krystallerne. Stenene jeg fik er i fine former, jeg oplever værdi for pengene. Sendte bestillingen hurtigt. Kan klart anbefale.

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Det var hurtigt… bestilte søndag aften og modtog tirsdag

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Jeg bestilte oprindeligt kun to krystaller, men faldt over deres Mystery Box, som så spændende ud – og den skuffede bestemt ikke! Boxen var fyldt med smukke og nøje udvalgte ting, og selvom jeg ved, at intet er tilfældigt, kunne man næsten tro, at de kendte mig personligt. Indholdet passede perfekt til både mit stjernetegn, mine interesser og endda mit yndlingsdyr. Det er altså imponerende kuratering!
Der var dog en lille smutter: I kortspillet, som også lå i boxen, manglede hjerter knægt – og uden ham er et spil jo ikke meget værd. Jeg kontaktede derfor Jordens Krystaller, og servicen var helt i top: De fandt den manglende hjerter knægt og sender den til mig sammen med et helt nyt kortspil! Det er service ud over det sædvanlige.
Det her bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos dem. Stor anbefaling fra mig!

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Fik den fineste mystery box og den var SÅ fin og personlig. Man mærker virkelig, at de gør sig umage🥰

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Jeg elskede den surprise boks jeg købte. Der var så mange spændende ting i som jeg glæder mig til at dykke ned i.

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Jeg har idag modtaget min Mystery Box, og jeg blev helt rørt da jeg åbnede den.. 🥹 Den var fuldstændig perfekt, krystallerne er spot on, og virkelig søde og dejlige gaver der var i boxen + det hele var pakket rigtig fint ind! Kan tydeligt se og mærke at der var gjort meget ud af den ✨ Boxen kom med nogle gode og kærlige energier, og det betyder rigtig meget for mig.. 🙏✨ Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller noget fra jer - Tak for jer ❤️

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Super hurtig levering! Bestilte en sent søndag aften og mandag morgen fik jeg allerede trackingnummer.
Indholdet var pakket så smukt med en lille hilsen i 😍
Jeg køber gerne derfra igen.

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Fantastisk pakke er så taknemmelig over det fine ting der var i
Tusind mange tak 😊💫
God og kærlige energier til jer

Hurtigt levering.
De bestilte varer var pakket rigtig fint ind med med nogle hyggelige "gaver". Jeg blev helt glad og tankte, at der var gjort meget ud af min lille ordre. Rigtig god service!

Vastaus yritykseltä Jordens Krystaller
Varerne blev hurtigt afsendt. De var smukt og nænsomt indpakket, man kunne se at det var gjort med sjæl.