Jongleringsbutiken Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt trevlig och snabb support och service nr jag frågade om leveransdatum (beställde sön den 21/12 och fick varan tis den 23/12). Snabb leverans! Kommer verkligen att rekommendera er! Tack fö... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Bra produkt. Usel leverans. Fick köra 50 km för att hämta 3 jonglerbollar. Har ett utlämningsställe 500 m ifrån där vi bor. BYT TRANSPORTÖR OCH LOGISTIKSAMORDNARE. SKÄRPNING. SNARAST

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Har handlat online och i den fysiska butiken. Magiskt bra service och trevlig personal. Toppklass!!

1. Urheiluvälinekauppa

Yrityksen kirjoittama

Om Jongleringsbutiken Välkommen till Jongleringsbutiken – Sveriges specialbutik för jonglering, balans och aktiva spel! Vi som driver butiken är Helene och Peter Sandström, två entusiaster med lång erfarenhet av jonglering, enhjuling och balanskonst. Redan 1994 startade vi IFX AB för att sprida produkter som inspirerar till rörelse, koordination och glädje. År 2000 öppnade vi vår första webbutik med fokus på balans och enhjulingar, och 2015 växte detta till Jongleringsbutiken – en butik med ett brett sortiment av jongleringsprodukter för både nybörjare och erfarna. Idag erbjuder vi allt från jongleringsbollar, käglor, diabolo och poi till balansprodukter som slackline, indoboard och enhjulingar. Dessutom har vi aktiva spel som passar både barn och vuxna. Vårt mål är att göra rörelse och lek tillgängligt, roligt och inspirerande för alla. Vi är en svensk, lokal butik med fysisk butik i Sollentuna, där du kan se hela vårt sortiment och få personlig hjälp. Samtidigt skickar vi dagligen beställningar över hela Sverige – men vi fokuserar enbart på den svenska marknaden och levererar inte till andra länder. Hos oss hittar du produkter som kombinerar kvalitet, kunskap och glädje – alltid med personlig service och erfarenhet i botten.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fin onlinebutik

Fin onlinebutik, supersnabb leverans, alla varor enligt specifikation. En enkel förbättring av en utmärkt upplevelse skulle vara att tydliggöra behovet av att redan från början köpa till förbrukningskomponenter (i mitt fall diablosnöre).

7. heinäkuuta 2026

Jojo

Bra utbud när sonen sökte ny bättre jojo.
Snabb leverans och allt var som förväntat !

9. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Bra produkt. Usel leverans.

Bra produkt.
Usel leverans.
BYT TRANSPORTÖR OCH LOGISTIKSAMORDNARE. SKÄRPNING.
SNARAST

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jongleringsbutiken

Tack för din recension – och vad bra att du är nöjd med produkten.

Vi förstår verkligen att det blev frustrerande med utlämningsstället. I det här fallet berodde det på att ett felaktigt postnummer angavs i beställningen, och transportören styr då automatiskt paketet till det utlämningsställe som hör till just det postnumret.

Tack igen för din feedback.

Det gick snabbt

Det gick snabbt. Kul grejer har ni ju. 🤪👈🏼
Lite svårt att betala fick testa flera gånger tills det gick.

20. huhtikuuta 2026

Hej Edith,

Stort tack för din recension! 😊

Vad roligt att höra att det gick snabbt och att du gillar våra produkter! 🤪

Tråkigt att betalningen krånglade – det ska självklart fungera smidigt. Tack för att du säger till, vi tar med oss det och ser över så att det inte händer igen.

Varmt välkommen tillbaka!

Bra service

Snabb leverans och mycket bra service. Produkten var som förväntad.

8. huhtikuuta 2026

Hej Erika,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med både service, leverans och produkten. Det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka till oss på Jongleringsbutiken!

Saanut 4/5 tähteä

Bra hemsida och snabb leverans

Bra hemsida och snabb leverans. Hade gärna sett i beskrivningen om bollarna var fasta eller mjuka.

15. huhtikuuta 2026

Hej Ida,

Stort tack för din recension och för dina synpunkter!

Vad bra att du lyfter det – vi håller med om att det är viktig information. Tidigare nämndes det i löpande text, men vi har nu gjort det tydligare och lagt in det under “Teknisk information”, där vi beskriver hur bollarna är packade och om de är mjuka eller fasta.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Varmt välkommen tillbaka 😊

Peter
Jongleringsbutiken

Helnöjd!

Bra leverans, bra kvalitet, helnöjd!

16. huhtikuuta 2026

Stort tack Björn!
Härligt att höra att du är helnöjd med både leverans och kvalitet 😊

Varmt välkommen tillbaka till oss på Jongleringsbutiken!

Smooth ordering

The ordering and shipping of the slack yard was smooth and fast.

1. huhtikuuta 2026

Stort tack Jan van Deventer för dina 5 stjärnor! ⭐
Vad kul att höra att både beställning och leverans av Slack Yard fungerade smidigt och snabbt.

Vi hoppas att du får många roliga och utmanande stunder med din slackline – perfekt för både balans och träning!

Varmt välkommen tillbaka till oss på Jongleringsbutiken 🎪
/ Peter Sandström

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, kom dagen efter jag beställde. Känns som riktigt bra kvalité på jongleringsbollarna, jag och sonen är väldigt nöjda :) tummen upp! 👍

25. maaliskuuta 2026

Hej Anna,

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att både leveransen gick snabbt och att ni är nöjda med jongleringsbollarna – extra kul att du och din son kan jonglera tillsammans!

Stort lycka till med träningen och varmt välkommen tillbaka till oss på Jongleringsbutiken! 🎪

Saanut 5/5 tähteä

Bra grejer o snabb leverans 🎈

26. maaliskuuta 2026

Hej Lenamaria,

Stort tack för din recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och leveransen 🎈

Varmt välkommen tillbaka till oss på Jongleringsbutiken! 🎪

Stort tack Maria för din recension! 🙌

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveranstiden och produktkvaliteten – det är precis det vi strävar efter.

Varmt välkommen tillbaka till Jongleringsbutiken! 😊

Supersnabbleverans

Supersnabbleverans! Hade varan inom 2 dagar.

13. maaliskuuta 2026

Stort tack Ronja för din fina recension! 🙌

Vad roligt att höra att leveransen gick så snabbt och att du fick din vara redan inom 2 dagar. Vi gör alltid vårt bästa för att skicka order så snabbt som möjligt.

Varmt välkommen tillbaka! 😊

Snabbaste leveransen någonsin

Snabbaste leveransen någonsin. Inget att klaga på. Hade mina varor redan dagen efter. Allt bra!

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Jongleringsbutiken

Vad kul att höra att leveransen gick så snabbt och att allt fungerade som det ska. Vi jobbar hårt för att skicka våra produkter så snabbt som möjligt, så det betyder mycket att du uppskattar det.

Varmt välkommen tillbaka till Jongleringsbutiken! 😊

Peter Sandström

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin