Har handlet med Jonatan før, denne gang skulle vi have udvidet et personligt armbånd med et bogstav mere, nemt at lave aftale samt få det lavet og pænt arbejde.

Kjørte fra Oslo, Norge til København tur retur kun for å kjøpe en nydelig femsteinsring til min nå forlovede. Jonatan var til stor hjelp under kjøpsprosessen. Om det var noe han ikke visste, v... Näytä lisää

Gennemført fantastisk oplevelse hos Jonatan Dror! Havde længde ledt efter den rigtige til at kreere min drømme ring, noget unikt og personligt. Det klarede Jonatan til punkt og prikke. Han er punktl... Näytä lisää

Indrømmet, jeg har en virkelig stor kærlighed for guld og diamanter, og med sine fine kollektioner og unika smykker gør Jonatan Dror kun den kærlighed endnu større! Han forstår sig virkelig på k... Näytä lisää

1. Koruliike

Hos Jonatan Dror skaber vi håndlavede smykker i 18 karat guld med naturlige diamanter i den højeste kvalitet. Vi specialiserer os i sjældne, farvede diamanter og unikke designs, der kombinerer ægte håndværk med tidløs elegance. Vi tilbyder personlig rådgivning og private fremvisninger i hjertet af København – med fokus på diskretion, tryghed og en oplevelse ud over det sædvanlige.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pænt arbejde

13. huhtikuuta 2026

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse, hvor Jonatan hjalp mig igennem alt fra ide-fase til design og svære valg.

Kan absolut kun anbefale Jonatan til andre!

24. helmikuuta 2026

18k guld og diamant øreringe (5/5 stjerner)

Virkelig flotte øreringe af 18k guld og diamanter af den højeste kvalitet! Min kæreste er blevet enormt glade for dem.

Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos Jonathan. Det bliver absolut ikke min sidste gang.

Service: 5/5 stjerner

Produkt: 5/5 stjerner

17. lokakuuta 2025

Kære Jonathan,
Tak for din anmeldelse.

Det har været en stor fornøjelse at være med til at skabe drømmeringen. Den blev helt special og unik. Hav et skønt nytår!

Jonatan Dror

God service og produktet er som vist

2. syyskuuta 2025

Kære Emilie,
Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at du har haft en rar og positiv oplevelse. Du skal være mere end velkommen en anden gang.

Jonatan Dror

Smukke design og lækker indpakning

Smukke smykker , fantastisk service og lækker indpakning . Der er kræset om detaljerne

14. elokuuta 2025

Kære Helle,
Tak for din anmeldelse.

Det var en fornøjelse at lave den specialdesignede ring til dig. Du skal være velkommen en anden god gang.

Jonatan Dror

Meget fin og hurtig kommunikation…

Meget fin og hurtig kommunikation omkring køb og levering.
Smykket levede op til forventningerne.
Jeg vil være tryg ved at handle der igen.

20. elokuuta 2025

Kære Lene,

God og personlig betjening

28. heinäkuuta 2025

Kære Martin,

Jonatan Dror

Rigtig fine smykker og god service.

Rigtig fine smykker og god service.

25. kesäkuuta 2025

Kære Maya,

Meget seriøs

4. kesäkuuta 2025

Kære Michael,

Fortsat verdensklasse!

Jonatan har (igen igen) bare grebet opgaven, løftet mine egne ideer til et højere niveau og er bestemt ikke sidste gang jeg hiver fat i ham :)

19. toukokuuta 2025

Kære Lawrence,

Jonatan Dror

Ingen problemer og en yderst flot…

Ingen problemer og en yderst flot gaveindpakning

22. huhtikuuta 2025

Formidabel service!

Virkelig en formidabel service og meget elegante smykker! Kan klart anbefales hvis du har et ønske om et personligt smykke der skiller sig ud fra mængden. Vil personligt ikke handle med andre end Jonathan Dror

29. huhtikuuta 2025

Kære Louis,

Lang levering

Meget tilfreds med produktet, men længere leveringstid end der står på hjemmesiden. Der står 1-2 ugers leveringstid. Jeg ventede i næsten 3 uger

28. maaliskuuta 2025

Kære Nicklas,
Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget, at leveringstiden på deres ordre er blevet overskredet. Hvis du sender en e-mail til info@jonatandror.dk, vil jeg gerne præsentere en mulighed for kompensation som tak for deres tålmodighed.

En god oplevelse

En god oplevelse. Fin pris. Flot smykke og leveret til tiden. Alt godt!

18. maaliskuuta 2025

Kære Simon,