Yritys on vastannut
Bra pris i jämförelse. Höll tider. Mindre brister löstes friktionsfritt. För fem stjärnor hade jag önskat större ansvar och involvering i planeringen, ibland togs beslut gällande design och utförande... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi på Jobryan vill att du ska vara supernöjd,inte bara när arbetet är färdigt utan under hela renoveringsprocessen. Därför är du alltid i tät kontakt med en och samma arbetsledare under hela processen. Vi tycker att det är kul att renovera och det märks i allt som vi gör. Men inte minst så märks det på våra supernöjda kunder som fick sin drömrenovering av högsta kvalitet till bästa pris. Vi är jätteglada över att våra kunder har valt oss och att dom nu rekommenderar oss till sina vänner! Kontakta oss på Jobryan om Ni vill ha hjälp med Badrumsrenovering, Köksrenovering eller kanske en totalrenovering.
Slätbaksvägen 17, 12051, ÅRSTA, Ruotsi
Arbetet blev mycket bra utfört. De var tillmötesgående trots att jag ville senarelägga renoveringen av badrummet med nästan ett år. Bra och vänlig kommunikation under arbetets gång och. Efteråt gick vi igenom arbetet och jag fick alla intyg som behövs. På det hela taget känns JoBryan Bygg AB som ett tillförlitligt och professionellt företag.

Vastaus yritykseltä JOBRYAN BYGG AB
Vi har gjort en totalrenovering av vår lägenhet i Bromma med hjälp av Jobryan och med projektledare Armen. Förutom det fantastiskt professionella och välgjorda arbetet de utförde i såväl badrum, kök, förändring av planlösning, ytskikt, el och golv så är vi otroligt tacksamma över det proffsiga bemötandet. Snabb och smidig kommunikation genom whatsapp där vi dagligen hade möjlighet att nå alla i arbetslaget som såväl målare, elektriker, snickare, projektledare! Detta resulterade i att beslut kunde tas snabbt och renoveringen flöt på fint och vi blev klara i tid och enligt utlovad deadline.
Vi vill tacka så otroligt mycket och kommer höra av oss när det är dags för framtida projekt! 😊
Alice & Henrik

Vastaus yritykseltä JOBRYAN BYGG AB
JoBryan med projektledare Armen i spetsen har gjort ett fantastiskt badrum åt oss. Vi hade speciella behov som rullstolsanpassning och man löste allt. Vi kan varmt rekommendera JoBryan.
Hälsningar
Håkan Marie-Louise

Vastaus yritykseltä JOBRYAN BYGG AB
Bra kommunikation från start till mål. Jag är jättenöjd med resultatet av min helrenoverade lägenhet. Mycket duktiga hantverkare och avtalade tiden för renoveringen hölls.

Vastaus yritykseltä JOBRYAN BYGG AB
Jag är mycket nöjd med slutresultatet, dvs projekt helrenovering av badrum. Det tog dock längre tid än beräknat men alla problem som uppstod på vägen löstes på bästa sätt. Teamet med Armen i spetsen ställde alltid upp och gjorde sitt yttersta för att jag skulle bli nöjd - vilket jag blev, med ett fantastiskt resultat. Tack teamet.
/Eva Widner
Super nöjd med deras proffsiga arbete genom hela processen. Kontinuelig kommunikation och uppföljning.
Kunnigt och omsorgsfullt arbete! Riktigt duktiga inte bara på att lyssna till kundens önskningar utan också hitta riktigt bra lösningar. En sann hantverkarglädje, där man känner att det finns en stolthet över resultatet!!
Mycket professionellt och ett bra samarbete i teamet.
Jag kan varmt rekommendera Jobryan bygg! Jag anlitade dem för att lägga ny parkett inkl lister och trösklar. De kunde börja med kort varsel samt var klara på utsatt tid, arbetet tog ca 1 vecka. Arbetsledaren var lätt att prata med och var snabb på att svara på eventuella frågor jag hade. Även ett stort plus för den noggranna slutstädningen de gjorde.
Resultatet blev mycket bra. Alla önskemål, synpunkter och justeringar under projektets gång togs om hand på ett bra och proffsigt sätt. Hög kvalitet på arbetet och fokus på kundnöjdhet. Jag kan varmt rekommendera Jobryan Bygg!
Vi har anlitat Joybryan Bygg AB 2020 för renovering av 2 badrum och 2021 för köksrenovering, byte av golv och målning av hela våran nedervåning. Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna dom.
Fick hjälp med att sätta lister och är jättenöjd! De var mycket flexibla och kom med kort varsel. Dessutom väldigt trevliga!

Vastaus yritykseltä JOBRYAN BYGG AB
Ett jobb som påbörjades snabbt efter första kontakten, genomfördes lika snabbt och slutresultatet blev precis som vi ville ha det, snyggt jobbat

Vastaus yritykseltä JOBRYAN BYGG AB
Vi är supernöjda efter renoveringen av kök/hall/badrum.
Trevliga, håller tiderna och bra priser.
Fick bra och snabb hjälp när vi behövde göra lite extra grejer, som att dra el till uterummet m m.
Rekommenderas!

Snabb återkoppling, duktiga snickare
Lyhörda på kundens förslag samt bra bollplank med olika förslag från leverantören

Fantastiska hantverkare!
Vi fick hjälp av Angelo och hans kollegor med vår inbyggda kyl/frys som krånglade samt med slipning och lackning av parketten. Seriösa, vänliga och mkt duktiga, allt flöt på perfekt under hela projektet. Dessutom rimliga priser. Vi kan verkligen rekommendera Jobryan!

Vastaus yritykseltä JOBRYAN BYGG AB
Jag har renoverat två badrum med Jobryan. Otroligt tillmötesgående och måna om att kunden blir nöjd utan att de viker sig för branschregler. Lätt att få kontakt med arbetsledare under hela renoveringen. Snabba, nogranna och proffessionella men ändå väldigt flexibla när jag plötsligt ville ändra på nåt längs vägen. Ett år efter att badrummen var klara så behövdes en liten justering göras och de kom och fixade det samma dag. Hade jag haft ett tredje badrum hade jag utan tvekan valt Jobryan igen!