Jeg har været fast kunde hos Jobo Bilvask og medlem af vaskeklubben i mange år, og må lige slå et slag for deres nye system med automatisk nummerpladegenkendelse - virkelig et godt tiltag. Det fun... Näytä lisää
Var forbi i søndags og købe den dyre vask, 1class. Resultatet var meget skuffende - ikke pengene værd. Hele kølerhjelmen var helt fedtet, samt flere andre steder. Måtte hjem og køre hele... Näytä lisää
Venlig og professionel modtagelse og perfekt rengøring inde og ude. At der så er én, som ikke kan slippe rattet og derved kører af sporet i vasken og ødelægger genstande ér ikke JOBO´s fejl. Der... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
HER GÅR KVALITET OG SERVICE HÅND I HÅND Vi har ikke et stort, dyrt bilhus i glas. Vi har ingen slipseklædte sælgere og en smart café. Vi brænder i stedet for at give dig den bedste kvalitet og service til den bedst mulige pris. Uanset om det gælder salg af biler, reparationer, undervognsbehandling eller bilvask. Kig gerne forbi og få en snak. Vi byder på dejlig varm kop kaffe eller en iskold vand. Velkommen hos Jobo Bilcenter.
Ole Rømersvej 1a, 3000, Helsingør, Tanska
- carwash@jobobilcenter.dk
- jobobilcenter.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Oplevelsen var kompetent og venlig.
Oplevelsen var kompetent og venlig.
Altid god service og venlig og hjælpsom…
Altid god service og venlig og hjælpsom personale. Derudover er det bare et plus at ens børn også elsker at komme med i vaskehallen.
Altid søde og dejligt med en fed…
Altid søde og dejligt med en fed oplevelse for børnene. 👌🏻
Bedste vaskehal i Nordsjælland.
Bedste vaskehal i Nordsjælland.
Servicen og resultatet
Altid friske folk og et super resultat
Bedste anbefalinger herfra.
Ps. Og så er det lokalt 🏆
Super service
Altid god service og glade folk:) Her…
Altid god service og glade folk:) Her kommer vi ofte.
Altid ren bil
Altid ren bil. Det går lynhurtigt og personalet i top.
Jeg havde misted mit Dankort måske…
Jeg havde misted mit Dankort måske efter en bil vask hos JOBO i Helsingør. Ringede efter lukketid for at høre om de havde fundet kortet, og en meget venlig medarbejder “Jesper “ gik i gang med at undersøge sagen!
Det viste sig at det kunne han godt og gik i gang med at se på deres video overvågning og kunne se hvad der var sket og fortalte mig det. Foreslog at jeg kiggede godt efter i bilsædet Min kone under søgte og til min store, store glæde fandt hun kortet. Tusind tak for en uvorderlig hjælp Jesper. Bedre kan det ikke være. Jeg kommer forbi med en kage. Jess
Altid en rigtig god oplevelse
Altid en rigtig god oplevelse. Både selvvasken og vaskehallen fungerer super godt – der er pænt og rent, udstyret virker som det skal, og man får virkelig en flot bil hver gang. Personalet er altid hjælpsomme og imødekommende, og man kan mærke, at servicen betyder noget her. Det er rart at komme et sted, hvor man bliver mødt med et smil, og hvor tingene bare spiller.
Kan kun anbefales – det er helt klart det bedste sted at få bilen vasket i området.
Service, som mærkes i detaljen
Fantastisk servicemindfullness fra alle- som man sjældent oplever i dag!
Fik viskerproblem som blev løst yderst professionelt og med det samme!
JOBO – Din bil i gode hænder; din oplevelse i trygge rammer.
God service
Har fået ordnet min bil inde og ude , hold op den er flot ♥️ mega søde og kunde venligt personale .
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos…
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Jobo Bilcenter A/S i forbindelse med køb af vores elbil. Jesper var super serviceminded, ærlig og imødekommende hele vejen – og man mærker virkelig hans passion for biler og for at hjælpe kunderne godt videre. Vi følte os trygge og godt guidet i processen. Vi kan varmt anbefale Jobo – og vender gerne tilbage, når behovet opstår. Tak for en god handel!
Super sød betjening og fik ekstra vask
Super sød betjening og fik ekstra vask. Tak for god behandling
Altid god service
Altid god service og hjælpsomme medarbejdere. Det er en virkelig nemt og effektivt måde at holde sin bil ren på med et abonnent.
Tak for det! 😊
Tak for
- hurtig/høflig betjening (havde planer om selv at støvsuge/vaske bil - men det blev jeg da overbevist om, at jeg ikke skulle 😉)
- REN bil - klar til sommerferien!
Denne vaskehal fungerer bare..
Denne vaskehal fungerer bare..
Og nogle gange er man heldige at der også står et venligt smil og deler interiør-vådservietter eller lignende ud til de besøgende kunder.
God service og hurtig vask 💪🏼