Jn Entreprise Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Sjusk

Har brugt Jn enterprice til at få lavet en overdækket terrasse det regner stadig ned igennem taget som de så mente ikke ku lade sig gøre trods billedder er sendt vinduerne sopper i vand under alu lister så træet allerede er begyndt at rådne
Jeg kommer aldrig til at bruge dem igen
Har kontaktet en anden tømmer som var noget chokere over det han så

25. syyskuuta 2022

Fantastisk arbejde til rigtig god pris

Vi skulle have fjernet skjulte tagrender og lagt nyt tag. J&N Entreprise ApS kom med den bedste løsning til den bedste pris. Det hele blev klaret på rekordtid og uden ekstra omkostninger. Det har været en professionel og god oplevelse igennem hele forløbet. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til J&N Entreprise, og vi vil uden tvivl kontakte dem, hvis vi fremover har projektor, der skal laves.

7. maaliskuuta 2023

Professional solar panel installation

I recently had a professional solar panel installation done on my roof, and I must say that the experience was excellent. The staff was very experienced and provided a thorough risk assessment before starting the installation process. They also offered some helpful suggestions which made the installation even more seamless. I highly recommend this company to anyone who is looking for a reliable and efficient solar panel installation service.

1. maaliskuuta 2023

Endte i kæmpe byggesjusk

Endte i kæmpe byggesjusk, 12 cm skæve vægge, da vi åbnede dem op, var de kun halvvejs isoleret, loftspanelerne begyndte at falde ned efter 1 måned osv osv osv

31. maaliskuuta 2022

Montering af 25 solpaneler

En sand fornøjelse, super flinke & service minded håndværkere fra start til ende. Der var ganske enkelt ikke noget at sætte en fingre på, bare godt håndværk & god rådgivning.
Det hele klaret på en dag.

15. helmikuuta 2023

Montering af solpaneler - mere end tilfredse!

Vi fik monteret solpaneler på taget af 3 friske tømrer, hvor alt gik som smurt. De sikrede sig at panelerne skulle monteres der, hvor vi ønskede det og at tilslutningen til det øvrige udstyr ville være muligt.
Derefter blev panelerne installeret hurtigt og professionelt - med et pænt resultat.
Vi er ovenud tilfredse og ringer helt sikkert til JN Enterprise næste gang, vi har noget arbejde, der skal udføres.

14. helmikuuta 2023

Tilfreds kunde

- De kom til tiden.
- De var effektive.
- De vidste hvad de havde gang i, og havde god viden også udenom det de skulle lave.
- Godt humør :-)

15. tammikuuta 2023

Super servicemindede medarbejdere

Super servicemindede medarbejdere. Som ny husejer var de venlige til at lave et tilbud på et nyt tag, redigere det flere gange til min fordel alene!
Hurtige til at svare og meget proaktive og overskudsagtige og kommer med fine overvejelser når man sådan ser på forskellige tilbud. Valgte at gå med et andet firma af andre årsager, men JN entreprise var tæt på at få jobbet!

4. elokuuta 2022

De er superdygtige til deres arbejde

De er superdygtige til deres arbejde! Jeg vil til enhver tid anbefale Jannick og Nicklas - de tager sig tid, de lytter, de kommer med anbefalinger og de leverer et vanvittigt flot resultat hver eneste gang!

11. maaliskuuta 2022

60x60 flisebelægning

JN-entreprise har anlagt vores flisebelægning rundt om hele huset. De overtog projektet fra en anden brolægger som ikke kunne varetage opgaven, men JN-entreprisen løftede opgaven til UG.
Super tilfreds med udført arbejde. Alting skete til aftalt tid og der kom styr på projektet.

27. helmikuuta 2022

Anlæg af ny indkørsel

Jeg har fået anlagt ny indkørsel og den er fantastisk!! Benjamin, Marvin og Julius har knoklet i dårligt vejr, manglende plads og en SKÆV grund… men alt er blevet ubeskriveligt flot!!
-rigtig god kontakt (svarer ALLE dage)
-god rådgivning
-god og absolut fair pris
-Vildt dygtige brolæggere samt en fantastisk anlægsgartner med sans for detaljerne. 110% anbefaling herfra

18. helmikuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili