Min yndlingsrestaurant!
Har været der utallige gange og jeg bliver lige lykkelig hver gang.
Tak, for de fantastiske oplevelser ❤️
Min yndlingsrestaurant!
Har været der utallige gange og jeg bliver lige lykkelig hver gang.
Tak, for de fantastiske oplevelser ❤️
Jeg giver tre stjerner, fordi maden var veltilberedt og smagte godt. Resten var ikke en fantastisk oplevelse. Vi bookede i sidste øjeblik og fik derfor et bord, der stod i voldsomt træk, så to ud af fire måtte spise med overtøj på. Lyset på bordet brændte sidelæns af træk fra åbne døre i begge sider af bygningen. En gæst var placeret lige overfor et vinkøleskab med defekt lys, der blinkede hele tiden.
Vi bliv fint taget imod og ordre bestilt. Og så var det vist det. Maden blev serveret med et "værs'go" og sat på bordet. Forret og hovedret smagte godt. Det var svært at tiltrække sig opmærksomehed, hvis man ønskede flere drikkevarer. Når man havde bestilt, så var bordet ikke så interessant mere. Vi bad om desserktkortet to gange, men blev åbenbart glemt, så vi bad om regningen og betalte og skydte os at gå. Det blev uden drikkepenge. Det er ikke et sted, vi kommer igen.
Meget søde og venlige medarbejdere!
Selvom vi kom lidt sent fik vi alligevel lov til at komme ind og få et bord og bestille mad! Og Wow en oplevelse det var. Fantastisk mad! Rigtig gode smagsoplevelser!
Vi bestilte deres tatar, deres flanke steak, deres broccolini og deres bønner, SÅ LÆKKERT! Der var frisk lækkert complimentary surdejs brød til med smør.
Rigtig hyggelig atmosfære derinde, og generelt rigtig pæn restaurant.
Jeg har gået og haft halvdårlig samvittighed over, at jeg ikke tidligere har fået anmeldt denne fantastiske restaurant, men bedre sent end aldrig.
Under coronanedlukningen i foråret 2021 besøgte jeg Københavnstrup og skulle finde et sted at spise. Jeg kom forbi denne hyggelige restaurant og satte mig udenfor. Der var ikke umiddelbart noget vegetarisk på menuen, men jeg blev kyndigt vejledt, og vi fandt frem til en løsning. Mens jeg ventede på maden, var en af personalet ude at trække luft og spurgte på vej ind, om jeg var tilfreds med maden (nok i den tro, at jeg allerede havde fået noget at spise). Mit svar var, at det kunne jeg ikke umiddelbart svare på endnu. Tre minutter efter, kom personalet ud igen med en forret "imens jeg ventede", uden beregning.
Til andre gæster, kan jeg ikke garantere, at det er almindelig kutyme, men at det måske har haft med de særlige forhold under nedlukningen at gøre, med et lille klientel. Dog har jeg aldrig før i mit liv oplevet at få gratis mad på en restaurant og kommer nok ikke til det igen. Det hele smagte i øvrigt top lækkert!
Bedste Pighvar ever!
Virkelig god service og super god mad.
Pighvarren var nok den bedste fiskeret jeg har fået. 🙌
Tak 🫶
Hvorfor har jeg ventet så mange år på at besøge denne restaurant!?
Fantastisk atmosfære, og servicelækker betjening. Jeg kunne vælge hvad jeg ville fra menuen som take away, og de tre retter smagte aldeles himmelsk. Glæder mig allerede til at tage tilbage dertil, og nyde at prøve en bordbestilling.
God service, lækker mad - hyggelige omgivelser!