Super snabb service tog Max 2 dagar att få sin vara! Varan i sig är av högsta kvalitet och gav bästa njutningen som går att jämföra mot den riktiga varan! 😉 Topp Betyg! Rekommenderas Starkt!!!
Bra med stor förpackning och att det är med pump. Betydligt lättare att hantera en sådan flaska. Bra pris, inget kladd, bra konstistens mm. Den här gav extra krydda i vårt sexliv!
Detalj som är bra för att vara skall fungera väl gick sönder 1:a gången den testades 😔 Men nästa omdöme blir nog bättre då nya varan kommer vara ok och fungerar som den skall efter reklamation ..😊... Näytä lisää
Extremt snabb Leverans, mycket nöjd
Yrityksen tiedot
Box 7, 231 21, Trelleborg, Ruotsi
- 040-668 86 90
- kundservice@jeppshop.com
- jeppshop.com
Detalj som är bra för att vara skall…
vill typ inte använda
Asså tkr de dåligt att de bara e en engångsvibrator hade man kunnat byta batteri eller nått så hade man inte känt samma press att nu kör vi helt annars funkar den aldrig igen
Extra krydda....
Mycket snabbt och smidigt
Det var TOPPEN
Den medel som jag har köpt är inte…
Den medel som jag har köpt är inte effektiv, jag tror att jag kastade pengar.

Vastaus yritykseltä Jeppshop
Super snabb service tog Max 2 dagar att…
Super snabb service tog Max 2 dagar att få sin vara!
Topp Betyg! Rekommenderas Starkt!!!
Snabbt och smidigt!