Saanut 5/5 tähteä

Super snabb service tog Max 2 dagar att få sin vara! Varan i sig är av högsta kvalitet och gav bästa njutningen som går att jämföra mot den riktiga varan! 😉 Topp Betyg! Rekommenderas Starkt!!!

Saanut 5/5 tähteä

Bra med stor förpackning och att det är med pump. Betydligt lättare att hantera en sådan flaska. Bra pris, inget kladd, bra konstistens mm. Den här gav extra krydda i vårt sexliv!

Saanut 2/5 tähteä

Detalj som är bra för att vara skall fungera väl gick sönder 1:a gången den testades 😔 Men nästa omdöme blir nog bättre då nya varan kommer vara ok och fungerar som den skall efter reklamation ..😊... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 2/5 tähteä

Detalj som är bra för att vara skall…

24. kesäkuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

vill typ inte använda

Asså tkr de dåligt att de bara e en engångsvibrator hade man kunnat byta batteri eller nått så hade man inte känt samma press att nu kör vi helt annars funkar den aldrig igen

30. maaliskuuta 2020

Extra krydda....

24. tammikuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Gick problemfritt!

6. joulukuuta 2019
Jeppshop-logo

Vastaus yritykseltä Jeppshop

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Vi blir dock lite fundersamma över att du gett oss 1 stjärna. Hör gärna av dig till oss om det finns något vi skulle kunna göra bättre. Du kommer i kontakt med kundservice på mejl: kundservice@jeppshop.com

Vi på Jeppshop

Saanut 2/5 tähteä

Den medel som jag har köpt är inte…

Den medel som jag har köpt är inte effektiv, jag tror att jag kastade pengar.

25. toukokuuta 2019
Jeppshop-logo

Vastaus yritykseltä Jeppshop

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme!

Hör gärna av dig till oss om du inte är nöjd med din beställning. Du kommer i kontakt med kundservice på mejl: kundservice@jeppshop.se

Vi på Jeppshop

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin