1. Tapahtumajärjestäjä
  3. DJ-palvelu
  4. Tapahtumasuunnittelija
  5. Soitinvuokraamo
  6. Juhlatarvikevuokraamo

Din førende partner inden for eventplanlægning, lyd og lys. Med over to årtiers dedikeret engagement inden for festverdenen kan vi med stolthed sige, at vi er blandt Danmarks bedste i vores felt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og stræber altid efter at levere unikke og uforglemmelige Arrangementer. Extreme party & Jema Event Jema Event er hoved selskabet, det hele startede med vores mobildiskotek Extreme Party, der har kørt landet tyndt i starten primært til ungdomsfester, hvor vi i 2014 blev kåret som Jyllands bedste mobildiskotek. i de senere år har vores fokus flyttet sig over til Støre events, firma fester samt bryllupper. i 2022 bød vi jonas velkommen som medejer og i dag er vi et veletableret eventbreau i det sønderjyske.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Fantastisk firma fest!

Vi havde Mathias Petersen som DJ til vores firmafest med ca. 300 deltagere i Sønderborg i midten af januar, og det var en kæmpe fornøjelse.

Musikken sad lige i skabet, stemningen var i top, og hele aftenen var utrolig velorganiseret – med professionelt lys, rigtig god lyd og en klar fornemmelse af overblik og erfaring.
Alt spillede, og vi følte os i trygge hænder fra start til slut.
Vi kan varmt anbefale Mathias til alle, der ønsker en DJ, der leverer på både kvalitet og professionalisme.

Jannik Jørgensen i navn af EuroEyes

17. tammikuuta 2026

Absolut fantastisk!

Vi havde fornøjelsen af at have Morten fra Extreme-Party / Jema Event ApS, som DJ til vores bryllup den 23. august 2025 – og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse.

Allerede under middagen var Morten med til at skabe en dejlig og hyggelig stemning, og han var lynhurtigt klar ved både indslag og sange. Han var utrolig behagelig at kommunikere med og havde en professionel, men samtidig varm tilgang, som betød meget for os på dagen.

Efter brudevalsen formåede han virkelig at sætte gang i festen, og vi tror ærligt talt ikke, at der var én eneste sang, han ikke kunne spille. Vores gæster satte ham til tider på prøve – med alt fra julesange i august til MGP-hits og andre skæve ønsker – men alt blev leveret med et smil og god energi.

Derudover samarbejdede han spontant med vores fotograf om at lave et super fedt setup til aftenbilleder, hvilket vi aldrig selv havde nået at få arrangeret i løbet af dagen.

Alt i alt var Morten med til at gøre vores bryllup uforglemmeligt, og vi kan kun give ham de varmeste anbefalinger. Vi booker ham uden tvivl igen til fremtidige fester

23. elokuuta 2025

Perfekt!

Der er bare styr på sagerne og intet er overladt til tilfældigheder! Vores bryllup blev en fest uden lige! Tak

7. kesäkuuta 2025