Jeberg Jewellery Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

WOW oplevelse.. skeptisk da de ikke har anmeldelser her på trustpilot. Ringede og snakkede med dem, de lød pålidelige. Bestiller 17.06, varen modtages næste dag leveret med GLS. Flot indpakket, gave p... Näytä lisää

Jeg købte et smykke fra Jeberg Jewellery som en gave til min storesøster, og det var en kæmpe succes! Smykket var endnu pænere i virkeligheden end på billederne, og min søster kårede det som dagens... Näytä lisää

Hvor er jeg bare skuffet over deres produkt. Købte 3 for 2 af de samme øreringe, og det er skuffende. Tænkte at jeg og mine døtre kunne få et par. Og øreringene kom som bestilt og hvad jeg bestilte... Näytä lisää

1. Koruliike
  2. Kultasepänliike
  3. Korusuunnittelija

Jeberg Jewellery er et dansk smykkebrand - designet af kvinder til kvinder. Bag brandet står Hanne & Anne Sofie Jeberg - mor og datter - som sammen designer alle smykker i vores Århus baserede designstudio. Vi arbejder sammen om vores fælles passion for smykker. Vi elsker the kreative process - fra den første ide, skitserne, prøverne - og til vi står med det færdige håndlavede smykke. Vores mission er at skabe smykker, som inspirerer. Vores smykker skal give en følelse af empowerment og styrke. De skal give dig en frihed til at udtrykke dig kreativt, vise din personlighed og stil. Og fortælle din historie.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hvor er jeg bare skuffet over deres…

Tænkte at jeg og mine døtre kunne få et par. Og øreringene kom som bestilt og hvad jeg bestilte. Der h or jeg blev skuffet var størrelsen, som overhovedet ikke matcher billedet med modellen.
Min tanke et, at I har givet hende et par andre øreringe på eller foto fra crazy vinkel. Jeg er skuffet og handler ikke hos online smykke forretning igen.

26. helmikuuta 2026

Flotte smykker

Flotte smykker, så det kan være svært at vælge :-)
Hurtig levering og smykkerne var pakket godt ind.

3. lokakuuta 2025

Håbløs kundeservice og returnering

Køb kun noget, du ikke forventer eventuelt skal returneres.
Købte af to omgange ringe (som var fine), men returnering er håbløs.
Ingen svarer på henvendelser, ingen mulighed for tilkøb af returlabel, så det har jeg selv måtte købe i dyre domme, og ingen lyd fra dem om modtagelse af returvaren eller tilbagebetaling.

30. heinäkuuta 2025

Virkelig skuffende

Jeg har kontaktet Jeberg både på mail og mobil... nummeret og mail var fra deres webshop.... Skulle købe en gave men de vendte aldrig tilbage.... Jeg har købt et armbånd et andet sted nu, da det var til en mor´s dags gave....
Æv for dårlig kundeservice.....

7. toukokuuta 2025

Jeg kommer igen!

Jeg købte et smykke fra Jeberg Jewellery som en gave til min storesøster, og det var en kæmpe succes! Smykket var endnu pænere i virkeligheden end på billederne, og min søster kårede det som dagens bedste gave!

Selve købsoplevelsen var også fantastisk - hurtig levering, flot indpakning og en venlig service. Kan helt klart anbefales og jeg kommer igen!

12. lokakuuta 2024

Yderst tilfreds!

Personlig betjening ud over det sædvanlige, søde medarbejdere og flotte produkter. Er yderst tilfreds med mit køb fra Jeberg :)

1. elokuuta 2023

Virkelig imponeret

Virkelig imponeret. Gik i Vibholm efter et specifikt armbånd jeg havde set på deres hjemmeside. De havde det ikke hjemme, ventetid: 8 dage, ventetid på deres hjemmeside 3/4 dage. Gik derfor ind på Jebergs egen hjemmeside og bestilte til samme pris, et døgn efter jeg havde trykket 'bestil' var det ankommet til!! Virkelig god stil og endda pakket flot ind og fragten var gratis. Sådan!

15. joulukuuta 2019