JD Logistik A/S Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Vores flytning har hele vejen igennem været en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde både før, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjælpsomhed. Kæmpe erfaring o... Näytä lisää

Virkelig god service. Der mødte to meget effektive og hjælpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr på flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det også er muligt at få... Näytä lisää

Drengene (og chauffør Jensen) udførte et helt igennem flot flyttearbejde for os. Super godt humør, hjælpsomhed hele vejen rundt, og møg professionel indstilling fra alle lige fra kasse- til flyttemænd... Näytä lisää

Vi har benyttet JD Logistiks selfstorage og har været meget tilfredse med dette og servicen omkring det. Da vi så skulle flytte virkede det som det oplagte valg at spørge JD Logistik. De mødte tals... Näytä lisää

1. Logistiikkapalvelu
  2. Muutto- ja säilytyspalvelu
  3. Muuttomies
  4. Varastotila
  5. Varasto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningsløst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlægger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Altid super tilfredse!

Vi har flyttet med JD Logistik adskillige gange og det har været en fornøjelse hver gang. Tingene gøres ordentligt og vi er trygge hele vejen igennem proccessen fra de kommer med flyttekasser, garderobekasser, tape og øvrige indpakningsting til selve flytningen (hvor de altid passer godt på vores ting) til efter flytningen, hvor de kommer til aftalt tid og henter kasser mv.

UG kryds og slange herfra!

2. tammikuuta 2024

Hej Pouline.

Sikke en flot anmeldelse vi stået op til. Den varmer her i vinterkulden.
Jeg sørger for at roserne bliver viderebragt til vores dygtige flyttefolk.

Rigtig god weekend.

Charlotte

Vi har lige flyttet vores kontor dec

Vi har lige flyttet vores kontor (dec. 2023) og uden sammenligning er det, den nemmeste flytning jeg har prøvet. JD's folk har været professionelle, venlige, hjælpsomme og lydhøre overfor stort, som småt. Kæmpe anbefaling herfra

28. joulukuuta 2023

Hej Claus.

Tak for den fine ros. Den er meget værdsat.

Rigtig godt nytår.

Venlig hilsen Charlotte.

Super flinke folk

Super flinke folk. Kom til tiden og knoglede hele dagen. Alt gik som det skulle. Så vi kan kun anbefale JD logistik på det varmeste. Kim og Susanne

18. joulukuuta 2023

Kære Kim og Susanne,

Vi takker mange gange for de søde og rosende ord. Det sætter vi enorm pris på.

De bedste hilsner,

GOD SERVICE

Vi får altid en god service hos JD logistik. Det er godt at outsource lager og distribution sammen med en god samarbejdspartner;-)

27. joulukuuta 2023

Hej Timo,

Tusind tak for de flotte ord - sætter enorm pris på vores samarbejde 😊

Alt det bedste
Mikkel

Veldig enkel og profesjonell opplegg

Hele prosessen var veldig enkel. Mikkel som var der, hjalp meg med alt. Når vi kom frem til JD-Logistikk i Danmark(køben), sto containeren der, med tepper på innsiden og lås. Kunne ikke ha vært enklere å gjøre dette på! Takk for hjelpen, og anbefales på det sterkeste.

24. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe 😊

Bh.

Alt forløb fint

Alt forløb fint
Passede på mine ting, møbler og bolig.
Venlige

19. joulukuuta 2023

Kære Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

De bedste hilsner

Altid god service!

Vi har haft lager hos JD Logistik i et par år nu. De hjælper med at tage mod vores varer. Altid god service!

19. joulukuuta 2023

Hej Peter.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på, da det netop er vigtigt for os, at vi altid giver en god service.

Rigtig glædelig jul til du og dine.

Professionelle flyttefolk

Professionelle flyttefolk, søde rare mennesker og super hurtige :-)

17. marraskuuta 2023

Hej Lene.

Tusinde tak for de flotte roser. De er værdsat og luner her i den kolde tid.

Rigtig god december.

Charlotte

Flyttefolkene mødte kunden med et smil.

Flyttefolkene kom i god tid og vi blev mødt med et smil da de trådte ud. De fik hurtigt en overblik over opgaven og så var de selvkærende samt løsningsorienteret.

24. marraskuuta 2023

Hej Allan.

Sikke en dejlig anmeldelse at få, tusinde tak for den!

Jeg sørger for at give din rosende ord videre til flyttefolkene.

Charlotte

Nem bestilling og hurtig levering til…

Nem bestilling og hurtig levering til en konkurrencedygtig pris. Dertil hurtig kommunikation - en rigtig fin oplevelse.

13. marraskuuta 2023

Hej Kristina.

Tusinde tak for de super fine ord. Dem sætter vi pris på, og er glade for, at det hele er forløbet nemt, hurtigt og med god kommunikation.

Vh. Charlotte

Flytning perfekt

Flytning perfekt, hjælpsomme og flinke flyttefolk. Kan varmt anbefale!!!

7. lokakuuta 2023

Hej Jan.

Vi takker for den fine anmeldelse og din varme anbefaling.

Charlotte

Altid god service og venlige mennesker…

Altid god service og venlige mennesker som ved lige præcis hvad opgaven går ud på
kan kun anbefale dette firma

19. syyskuuta 2023

Hej Thomas.

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. Det er altid dejligt med feedback, især når den er positiv :-)

Venlig Hilsen

En super samarbejdspartner

Vi har arbejdet med JD logistik i nu lidt over et år. Først bare som pakker, opbevaring og forsendelsespartner. Siden april også som logistikpartner på vores webshop. Fik i den proces meget hjælp og sparring. Vi er meget glade for og kan kun anbefale JD Logistik.

3. syyskuuta 2023

Hej Jakob.

Tusinde tak for den fine anmeldelse, den er enormt værdsat.
Vi er ligeledes glade for det samarbejde vi har fået opbygget med jer.

Vi tales ved!

Charlotte

Fik flyttecontainer leveret og…

Fik flyttecontainer leveret og afhentet.
Alt som planlagt, hurtig reaktionstid og god service

23. elokuuta 2023

Hej Michael.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er meget værdsat.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Anbefalelsesværdig flyttefirma

Indledende dialog med Kasper fra JD var super behagelig og professionel. De sprang til på kort varsel, var meget fleksible og ydermere til en konkurrencedygtig pris.

Selve flytningen gik forrygende.
Super effektive flyttefolk, som klarede sig selv hele dagen.

Klar anbefaling her fra.

25. heinäkuuta 2023

Gode folk

Det var nogle gode flyttemænd og JD hjalp med flyttekasser mv, hvilket lettede processen meget.

30. kesäkuuta 2023

Hej Lasse.

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er meget værdsat :-)

Jeg sørger for at give dine ord videre til flyttemændene.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. De var gode til at guide til den rigtige størrelse og billigste pris, ringede altid tilbage som vi havde aftalt og var helt igennem flinke at have med at gøre. Vil klart anbefale dem og vil også selv bruge dem igen når jeg får brug for det.

2. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Venlig hilsen Charlotte.

Very well organised

Very well organised, easy to use, everything worked perfectly.
A very good experience

30. huhtikuuta 2023