Vores flytning har hele vejen igennem været en god oplevelse. JD Logistik har leveret proffessionel arbejde både før, under og efter flytningen. Altid med venlighed og hjælpsomhed. Kæmpe erfaring o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig god service. Der mødte to meget effektive og hjælpsomme medarbejdere op til aftalt tid, som fik styr på flytningen meget hurtig. Mine ting er sat i depot hos JD, hvor det også er muligt at få... Näytä lisää
Drengene (og chauffør Jensen) udførte et helt igennem flot flyttearbejde for os. Super godt humør, hjælpsomhed hele vejen rundt, og møg professionel indstilling fra alle lige fra kasse- til flyttemænd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har benyttet JD Logistiks selfstorage og har været meget tilfredse med dette og servicen omkring det. Da vi så skulle flytte virkede det som det oplagte valg at spørge JD Logistik. De mødte tals... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos JD Logistik (tidligere kendt som JD-Transport) er vi specialister i at flytte for virksomheder, offentlige institutioner samt private. Vi har desuden store moderne lagerfaciliteter, der alle er sikret for at yde den bedst mulige tryghed. JD Logistik er en fleksibel samarbejdspartner, der klarer samtlige opgaver i forbindelse med flytning og opbevaring gnidningsløst og professionelt. Vi tilknytter altid en fast flyttekonsulent, så samme person besigtiger opgaven, udarbejder tilbud, planlægger og koordinerer flytningen. På den måde bliver der taget hånd om alting hele vejen igennem flytteprocessen. Det giver tryghed, og det synes vi er vigtigt.
Jernholmen 54-56, 2650, Hvidovre, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Flytningen skete hurtigt og til stor tilfredshed. Vi stod selv for ned pakning, som skete i udleverede kasser, papir, bobleplast m.m. i rigelig Mængde. Personalet har hele vejen igennem været venlige og hurtige. Ud- og indflytning var ordnet på en formiddag.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Vi bruger JD Logistik A/S til alle flytte- og opbevarings opgaver. JD Logistik er altid parat til nye udfordringer, og klarer altid opgaven uanset hvor besværlig den kan være. Vi har en god kommunikation. JD Logistik er en god samarbejdspartner, som vi værdsætter.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Professionelt, løsningsorienteret & effektivt.
En fredag formiddag skulle vi (grundet uforudsete omstændigheder) have flyttet og opmagasineret en hel produktionsforretning.
Indenfor 1 time stillede JD med 4 mand høj, som respektfuldt, hurtigt og hjælpsomt pakkede og flyttede det hele på kort tid.
De udførte deres opgave, så vi kunne udføre vores.
Vi har fundet vores fremtidige samarbejdspartner.
The Fat Greek

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Vi benytter JD Logistik A/S til alle vores flytte- og opbevaringsopgaver. Vi sætter pris på den altid gode kommunikation, og den stabile gode kvalitet der leveres.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Vi har benyttet JD Logistik igennem snart 10 år.
Det er den samme gode service hver gang.
Det er dejligt at ringe til JD, da man føler at man er velkommen, uanset størrelsen på opgaven.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Et godt sted til opbevaring og transport, som kun kan anbefales!

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Professionalisme, kvalitet og punktlighed. Det var en ren fornøjelse af skulle flytte vores lager og showroom. En stor opgave som blev håndteret hurtigt, effektiv og nænsomt. Kan varmt anbefale JD Logistik og deres friske "drenge" :-)

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Vi er et ældre ægtepar, der stod foran en omfattende flytning/oprydning efter 42 år i samme hus. Fra starten blev vi rådgivet på bedste måde, og vi følte, at der blev taget hånd om os, således at vi følte os trygge. Selve flytningen (i 2 omgange) gik bedre end vi havde turde håbe på. Den efterfølgende tømning af huset for ting, der ikke skulle med, forløb også meget fint. Alle de medarbejdere, vi havde kontakt med, var meget kompetente og hjælpsomme. Vi kan på det kraftigste anbefale JD Logistik til andre.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Good and clear communication throughout the process. JD Logistik took care of handling public permissions for parking. The movers were in great spirit and they handled all boxes and furniture so that nothing broke or got scratched. All meetings were on time. End to end positive experience. Will recommend anyone to use JD Logistik.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Flytningen gik upåklageligt. Oliver og teamet gjorde det meget godt. Nogle høflige unge mænd - kadeau til dem

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Fin service. Passer tiden. Venlige og effektive folk. Anbefales gerne.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Efter anbefaling fra venner, som havde brugt JD Logistik A/S et halvt år tidligere, kontaktede vi dem i december 2020, og håbede, at de kunne flytte for os mellem jul og nytår 2020, fra vores hus i Gentofte til lejlighed i Skodsborg!
På trods af stor travlhed, helligdage m.m., blev der arbejdet på sagen - søndag 3. juledag kom flyttebilen med to søde, sympatiske, effektive, påpasselige, flyttemænd! Alt forløb, som man kunne ønske sig, og da vi er af ældre dato, betyder det alt, at man "får fat" i det rigtige firma!
En tak til alle i firmaet - telefondamen, som er "tovholder" på det hele, flyttemændene, og ikke mindst Jørgen, som er indehaver, og driver sit firma med en "ordentlighed", som man mærker, det bæger præg af hele vejen igennem!

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Virkelig godt arbejde udført af JD Logistik.
Alle vores møbler og inventar blev flyttet og kørt til opbevaring, og da vi fik dem tilbage 4 måneder efter, så vi hvor flot alt var pakket ind, så der ikke kunne ske noget under flytningen.
Jeg kan kun anbefale dette firma.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Kan klart anbefal JD Logistik.
Bookede dem til flytning, der mødte 3 gutter der vidste hvad god service er, smilende og i godt humør.
Meget hjælpsomme fra start til slut.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Fantastik god service og glade mennesker med fantastik humor. Effektiv og gode til at få tingene på plads og tog alting med et smil.

Vastaus yritykseltä JD Logistik A/S
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.