Fantastisk oplevelse Jeg ringede og talte med en meget kompetent medarbejder. Ud fra grundig vejledning og gode råd, købte jeg ny Iphone samt tilbehør. Pakken blev afsendt samme eftermiddag og dagen... Näytä lisää
For blot halvandet år siden købte jeg via Refurbed en højtydende "refurbished" Lennovo ThinkPad med 1024 GB / 32 Ram for EUR 910. Den faktiske laverandør var Laptopmarkt i Tyskland. Den blev mærke... Näytä lisää
Fordelagtig pris. Iphone 16 for kr. 5599,-. Varen lever op til forventningerne. Hurtig levering. Bestilt omkring midnat på dagen en onsdag. Leveret fredag efter frokost.
Er du vild med elektronik og vil have mere – hurtigere? Du er kommet til det perfekte sted. Hos JB Helpdesk samler vi alt inden for hardware, printer, gadgets, mobiler, reservedele og tilbehør.
Figenvej 46c 1, 4700, Næstved, Tanska
- 44 18 37 29
- info@jbhelpdesk.dk
- jbeshop.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Very good service
It was the lowest price and really fast delivery, I placed the order in the evening and recieved my order next morning 👍
Nemt og hurtigt
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, og min vare ankom dagen efter. Perfekt vare :)
Gode priser og hurtig levering
Meget let hjemmeside med gode priser. Fik varen allerede dagen efter bestilling
Jeg var skeptisk, MEN
Jeg var skeptisk, da der ikke var mange anmeldelser på Trustpilot, og prisen på varen (PS5) var billigere end ALLE andre steder - MEN det viste sig at være hele risikoen værd, JBeShop leverede lynhurtigt, gav information pr e-mail undervejs, og jeg modtog en forsvarligt indpakket PS5 uden problemer 👌 Super god oplevelse, jeg handler her gerne igen 🌸
Meget hurtig levering og hurtig respons…
Meget hurtig levering og hurtig respons hos kundeservice ved spørgsmål efter ordregivelse.
Prisen på produktet var den laveste jeg kunne finde.
Så kun plusser herfra.
Hurtig levering og god service
Perfekt produkt og til en god pris…
Perfekt produkt og til en god pris dejlig hjemmeside god pris og hurtigt levering så jeg ville helt klart komme tilbage hvis jeg skulle købe noget elektronik en anden gang
God pris og fin service
Fik bedste pris jeg kunne finde på produktet jeg købte, en IPhone.
Bad om forsinket levering og fik det efter venlig samtale med JBeShop
Rod med forsendelser, god kundeservice
Min ordre blev delt i to: en fra deres eget lager og en fra partner/fjernlager. Pakken fra eget lager blev sendt til forkert udleveringssted og pakken fra fjernlager fik jeg ingen notifikationer på. Men der var hurtig svar og kompensation fra deres kundeservice på begge pakker derfor stadig en positiv oplevelse.
Glimrende og snarrådig service
Glimrende og snarrådig service, også da der viste sig at være nogle leveringsproblemer. Kan absolut anbefales.
Rigtig god pris og kvalitet, hurtig levering
Rigtig god pris og kvalitet, mega hurtig levering. Kan kun anbefale herfra! :)
Næsten der
som mange andre hjemmesider, så er det nemt og lige til når man skal bestille noget.
må desværre trække lidt ned pga. indpakningen. Da jeg fik min processor, så havde den kun polstring på den ene side af pakken den blev sendt i, hvilket ikke er rart da den kunne hoppe lidt eller det der er værre men. En processor er jo lidt af en delikat enhed.
God service hurtig levering bestilt…
God service hurtig levering bestilt fredag kom til pakkeshop lørdag
Fantastisk hjemmeside dvs
Fantastisk hjemmeside dvs. nem og overskuelig. Gode priser, god betjening og hurtig levering 👍🏼