Japebo.se Arvostelua 7 638

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Jag gjorde en felbeställning snabb kontakt med er kundtjänst som kunde rätta till min beställning innan den lämnade er, mycket bra service Tack.

Saanut 5/5 tähteä

Bra service, proffsig bemötande. Leveranssäkerheten kunde dock vara bättre, 1 till 2 dagars leveranstid stämmer inte, 1 till två veckor stämmer bättre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.

Saanut 4/5 tähteä

1.Bra utbud och jag hittade det som passar mina hörapparater. Fick dock vänta lite över en vecka på produkten. 2. Det finns mycket att välja på men hittade till slut MiniFit 6mm som passade perfekt.

Saanut 5/5 tähteä

Fick fel storlek på delar till min hörapparat. Men det fixade ni så jag fick de rätta delarna + svarskuvert som var frankerat o klart för de felaktiga delarna.

Yrityksen tiedot

1. Kuulolaitemyymälä

Tietoja yrityksestä Japebo.se

Yrityksen kirjoittama

Japebo logotyp

Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumärken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.

Vi vet hur viktigt det är att din hörapparat fungerar pålitligt i vardagen. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhålla och ta hand om din utrustning – för bästa möjliga ljudupplevelse och långvarig funktion. 🔊

🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats är utformad för att göra det enkelt att hitta rätt produkter. Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.

Besök webbshoppen

🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser, så att du kan följa din beställning hela vägen.

💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Vår kundservice hjälper dig gärna via e-post, både före och efter ditt köp.

🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla tryggt.

⭐ Vi uppskattar alla omdömen och använder feedback för att kontinuerligt förbättra vår service och kundupplevelse.

Varför välja Japebo?

Yrityksen kirjoittama

Allt på ett ställe
Hos Japebo hittar du originalreservdelar, tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från ledande varumärken. Vi gör det enkelt att hitta det du behöver.
Hjälp när du behöver det
Är du osäker på vilken produkt som passar? Vi hjälper dig gärna. Vår kundservice finns tillgänglig före och efter ditt köp.
Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning, så att du kan följa din leverans.
Trygg handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla med trygghet. Vi använder kundfeedback för att kontinuerligt förbättra vår service.

Allt du behöver till din hörapparat

Originaldelar, snabb leverans och pålitlig service

4,5

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Japebo.se

Takk for anmeldelsen, Knut.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med både den raske leveringen og produktene.

Hvis det er noe vi kunne gjort bedre, vil vi veldig gjerne høre fra deg, slik at vi kan forbedre oss.

Vennlig hilsen

Enkelt snabbt

Stort tack för ditt fina omdöme, Karin! 😊

Vad roligt att höra att du tyckte det var enkelt och snabbt att handla hos oss.

Saanut 5/5 tähteä

Jag gjorde en felbeställning snabb…

Stort tack för ditt fina omdöme, Göran! 😊

Vad roligt att höra att vi hann rätta till beställningen innan den skickades.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi uppskattar det verkligen.

Saanut 5/5 tähteä

Lätt och enkelt att handlRnkelta

Lätt och enkelt att handla

Stort tack för ditt fina omdöme, Roy! 😊

Vad roligt att höra att du tyckte det var lätt och enkelt att handla hos oss.

Tack

Fackförbundet produkterna

Stort tack för ditt omdöme, Ove! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med produkterna.

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt. Bra produkter!

27. toukokuuta 2026

Stort tack för ditt fina omdöme, Per! 😊

Vad roligt att höra att beställningen gick enkelt och snabbt, och att du är nöjd med produkterna.

20. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Japebo.se

Hej Ingmar, tack så mycket för din fina recension.

Det gläder oss att höra att leveransen gick snabbt.

Lätt att hitta produkterna

20. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Japebo.se

Hej Lilian, tack så mycket för din fina recension.

Det gläder oss att höra att det var lätt att hitta produkterna du behövde.

Uppfyllde mina förväntningar

Uppfyllde mina förväntningar

26. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Japebo.se

Hej Bengt, tack så mycket för din fina recension.

Det gläder oss att höra att din beställning uppfyllde dina förväntningar.

Hur lätt som helst

Beställda varor som jag betalade kom efter ett par dagar i brevlådan. Vad mer kan man begära?

19. toukokuuta 2026

Stort tack för ditt fina omdöme, Christer! 😊

Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att varorna kom fram snabbt i brevlådan.

Saanut 4/5 tähteä

Leveranstiden var betydligt längre än…

Leveranstiden var betydligt längre än utlovat.

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Japebo.se

Hej Bo, tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att leveranstiden blev betydligt längre än förväntat. Det är naturligtvis inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Tack ändå för att du gav oss 4 stjärnor — det uppskattar vi.

Snabb leverans .

Snabb leverans .

25. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Japebo.se

Tusen tack för din fina recension.

Det gläder oss att höra att du upplevde snabb leverans. Vi uppskattar verkligen din feedback.
Tack för att du handlade hos Japebo. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Micas – Japebo

Saanut 3/5 tähteä

För lång leveranstid o dyrt.

För lång leveranstid o dyrt.

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Japebo.se

Tack så mycket för din recension.

Vi beklagar att du upplevde leveranstiden som för lång och priset som för högt. Vi har full förståelse för att detta känns tråkigt.
En del av leveranstiden beror på postgången, men vi gör alltid vårt bästa för att skicka beställningar så snabbt som möjligt. Vi arbetar också löpande för att erbjuda rimliga priser på originalprodukter och pålitlig leverans.

Om du har några frågor eller upplever problem är du alltid varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig gärna.

Tack för att du handlade hos Japebo. Vi uppskattar din feedback, eftersom den hjälper oss att bli bättre.

Micas – Japebo

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att hitta produkter vid…

Lätt att hitta produkter vid beställning och snabb leverans.

17. toukokuuta 2026

Hej Kristina, stort tack för ditt fina omdöme 😊

Vad roligt att höra att det var lätt att hitta produkterna vid beställningen och att leveransen gick snabbt.

Saanut 3/5 tähteä

Högt prissatt!

17. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Japebo.se

Hej Jonas, tack för din feedback.

Vi beklagar att du upplever priset som högt. Vi försöker alltid erbjuda så konkurrenskraftiga priser som möjligt, men priset påverkas bland annat av inköp, hantering, moms och frakt.

Vi tar självklart din feedback med oss.

Mads – Japebo

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin