Oppdatering: Bestilling motatt og tatt i bruk, opplevde at Japebo virkelig brydde seg og fulgte opp pakken og at leveringen skulle gå fint. De sendte personlige mail med forklaring og lovet at der ik... Näytä lisää
Var på jakt etter "hooker" til min mors Resound høreapparater og kom over Japebo ved en tilfeldighet. Med et par e-poster med bilder og god kommunikasjon med Mads ble riktige "hooker" identifiser... Näytä lisää
Meget god service hos kundeservice, Mads svarte med en gang på e-post, og ordnet opp i spørsmål jeg hadde.ReSound TV Streamer fungerer utmerket.Men, PostNord hadde en unødvendig lang forsendelse, uten... Näytä lisää
Dere er flinke til å informere om når pakken er på vei. Har gode erfaringer fra tidligere. Denne gangen har det gått over en uke uten noen pakke i posten. Når jeg ser tilbake er det nok min egen fei... Näytä lisää
Japebo tilbyr originale reservedeler, trådløst tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra alle ledende merker, inkludert Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound.
Vi vet hvor viktig det er at høreapparatet fungerer pålitelig i hverdagen. Derfor tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment som gjør det enkelt å vedlikeholde og ta vare på utstyret ditt – for best mulig lydopplevelse og stabil funksjon over tid. 🔊
🛒 Enkel og oversiktlig nettbutikk
Nettbutikken vår er laget for å gjøre det enkelt å finne riktige produkter.
Med tydelige kategorier, søkefunksjon og detaljerte beskrivelser kan du raskt
finne deler og tilbehør som passer til ditt høreapparat.
🚚 Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing på alle forsendelser,
slik at du kan følge pakken din hele veien.
💬 Kundeservice med produktkunnskap
Trenger du hjelp med å finne riktig produkt? Vår kundeservice hjelper deg gjerne
via e-post – både før og etter kjøpet.
🔒 Trygg og fleksibel handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle trygt.
⭐ Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger og bruker anmeldelser aktivt for å forbedre vår service og kundeopplevelse.
Fabriksvej 9A, 4200, Slagelse, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Det er helt perfekt bestilling og veldig rask levering,kjempefornøyd😄

Vastaus yritykseltä Japebo.no
Jeg bestilte varer for 352kr. Det er greit.
Men så jeg en regning i nettbanken på 119kr. Som jeg ikke vet hva er .

Vastaus yritykseltä Japebo.no
Bestille var OK, betale likeså , men domene og voksfiltrene var ikke av like god kvalitet. Jeg bønsker å kunne skifte voksfilter uten samtidig å skifte DOM , men det gigg ikke vosfiltrene fulgte domene. Ikke bra. Eller var i grunne alt ok.

Vastaus yritykseltä Japebo.no
Tilbakemeldinger var gode. Har ikke åpnet pakken enda så da kan jeg ikke vurdere den delen av handelen

Vastaus yritykseltä Japebo.no
Varen var bra. Litt synd at leverandøren ligger i Danmark. Dyr frakt og avstand når det gjelder service. Skulle gjerne hatt en avdeling her i Bergen, men jeg er stort sett fornøyd 👍

Vastaus yritykseltä Japebo.no
Er fornøyd med produktet og lett å bestille, men for lang leveringstid...

Vastaus yritykseltä Japebo.no
Oppfølging av ordren jeg plasserte oss dere. Veldig bra