Jagttegnnu.dk Arvostelua 83

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Super setup jagttegnnu.dk har. Havde fornøjelse af at modtage undervisning fra Peder i Viborg. Fantastisk fyr med stor viden og erfaring - overskud i undervisningen så alle blev klædt godt på. E... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rigtigt godt kursus. Jeg var virkelig godt klædt på med to kursusweekender og seriøs forberedelse hjemme. Mit temparement stemmer rigtigt godt med den pragmatiske tilgang og uden skønmalerier af hv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Utroligt godt kursus med Jacob som underviser. Tænk at kunne starte som total novice og bestå både teori og den praktiske prøve i første forsøg. Med en masse hjemmetræning og brug af alle hjælpemateri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

5 fede stjerner. Kurset var logisk, hyggeligt og nem at folge. Underviserne på de praktiske dage var virkelig pædagogiske og professionelle, og Jacob var fantastisk til at lære fra sig på de to teore... Näytä lisää

1. Metsästysseura

Yrityksen kirjoittama

Landets bedste jagttegnskurser! Vi afholder professionelle jagttegnskurser over hele landet. Vi yder beståelsesgaranti og har Landets bedste database af kursistudtalelser (på Facebook) Vi er først lige her i sommeren 23 begyndt at bruge trustpilot også så der er ikke så mange anmeldelser herinde og vi vil nok stadig priotere facebookanmeldelser, men nu er vi ihvertfald også officielt her :o) Vi har fair og gennemskuelige priser og en kursus kvalitet du ikke finder nogen andre steder. Kig ind på vores hjemmeside nu og find et jagttegnskursus nær dig :o)

4,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Super kompetent

Gennemført, professionelt fra start til slut.
Super dygtige instruktører hvis kompetencer kun overgåes af deres engagement for både faget samt undervisningen.
De varmeste anbefalinger herfra👍👍👍

27. syyskuuta 2021

Tak Morten :o)

Saanut 5/5 tähteä

Tak for et helt igennem formidabelt kursusforløb

Tak for et helt igennem formidabelt kursusforløb. Der kan ikke sættes en finger på undervisernes tilgang og undervisningkvaliteter - både når det gælder det praktiske, men også det teoretiske. Godt humør og stor ekspertise indenfor HVAD DER SKAL TIL, for at vi består jagtprøven og efterfølgende bliver kompetente jægere.
Der er helt sikkert forskel på, hvor meget man enkeltvis har behov for at læse op til både teori og praktik. Men udelukkende vha. de teori og praktiktimer, som vi havde med jagttegnnu lykkedes det mig og flere andre at bestå både teori og praktisk prøve første gang - uden fejl.

Jeg kan varmt anbefale Jagttegnnu's jagtkurser og teamet bag.

- og forplejningen er fremragende!

13. syyskuuta 2021

Tak Søren :o)

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er mere end tilfreds…

Jeg er mere end tilfreds med jagttegnskursus gennemført hos Jacob i Idalund. Knalddygtig underviser, som virkelig brænder for det han laver. Super relevant pensum/materiale, og meget fokus på målet -> nemlig at bestå jagtprøven 🤩
Derudover har alt bare spillet med information, forplejning, mm., som bidrager til en god helhedsoplevelse.
Tak for et godt forløb! Jeg vil til enhver tid anbefale jagttegnnu.dk 🌟💪🏽

17. syyskuuta 2020

Tak Malene :o)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin