Købte en vildtslæde via nettet. Godt tilbud og hurtig levering😊 Varen ser imidlertid brugt ud, da der er dybe ridser over hele bunden (ikke kun i sporene) Virksomheden har oplyst, at ridserne... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med Jagt-Jakt. Ved bestilling online har Leveringen været meget hurtige, så jeg har været yderst tilfreds Derudover har de et stort udvalg til jagt og outdoor, o... Näytä lisää
Jeg købte for ca. 3 år siden et live kamera til vores jagt. I sidste uge gav det imidlertid op så derfor henvendte mig til Lasse som fik kigget kameraet efter og kunne konstatere at der desværre var g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Jagt-jakt.dk er en webbutik med speciale i grej til vildsvinjagt. Vi forsøger altid at have og få det nyeste og mest spændende grej hjem til vildsvinjagten i Sverige, Norge, Tyskland eller Polen. Vi kan hjælpe dig med: Opbygning af vildsvinfoderplads Lokkemidler til vildsvin Lygter til riflen, eftersøg og lys generelt Korrekt beklædning Vildtkamera køb før, under og efter Opsætning og installation af vildtkamera
Yhteystiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 78 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
God pris
God pris, kunne afhentes inden åbningstid - fedt, når det passede med, kørslen til jagten i Sverige.
Og så var der kaffe på kanden. :-)
Fint og hurtigt
Fandt den ønskede vare til en OK pris. Hurtig og problemløs levering.
Kan anbefales.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Varerne ok. MEN, hvis man får en forkert/defekt vare vil det nærmest være umuligt at returnere den med de returbetingelser forretningen har. Jeg har aldrig oplevet lignende i forbindelse med nethandel. Derfor har jeg købt min sidste vare hos Jagt Jakt. Desværre.
God service. Gode varer
God service, Jeg købte nogele pandelamper som er virkelig gode og var så heldig at de var på tilbud med en massiv besparelse. Jeg ville have købt dem alligevel de er virkelig gode.
Jeg havde bedt om at få alle varer samlet men vidste ikke at de så ville komme i gave indpakning! Storartet:)
Varen er som forventet
Varen er som forventet, måske lidt lille i str, så fruen kan bruge den.
God og hurtig levering.
Jeg modtag varen super hurtigt
Jeg har haft rigtig gode oplevelser med…
Derudover har de et stort udvalg til jagt og outdoor, og priserne er ofte rigtig konkurrencedygtige. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og god service. Kan klart anbefales til andre jægere og friluftsfolk.
Fornuftig pris og hurtig ekspedition
Fornuftig pris og hurtig ekspedition
Ville have de Tyske PSS…
Ville have de Tyske PSS vildsvinebukser. Havde god og venlig tlf kontakt inden køb, og mega hurtig levering efter køb. Bukserne virker umiddelbart varme da jeg tog dem på, men efter en time med dem på indendøre føktes de ikke varme.
Håber aldrig de bliver afprøvet på gris, men skulle de blive det bare én gang er det det hele værd. Tænker også jeg vil bruge dem når jeg driver igennem, så ikke kun på sporarbejde. Er vækdig positiv selvom jeg ikke har været på jagt med dem endnu. Kan se de er meget brugte af ikke kun hundefører i Tyskland. De var ved at være udsolgte, jeg fik det sidste par i min størrelse fra JagtJakt som var den eneste danske butik jeg kunne finde der havde dem. I øvrigt stort set samme pris som i Tyskland.
Ringe og løgnagtig service
Købte 4 pakker selvmarkerende skiver. Da vi skyder på dem er de slet ikke selvmarkerende. Jeg skriver til dem og vedhæfter et foto at det manglende selvmarkering samt en ordrebekræftelse, så de kan se hvilken type skiver billedet henviser til. Får et svar meget kort efter, ca. 1 time, at de slet ikke forhandler de skiver jeg har vedhæftet?! - Skørt svar...
Jeg svarer at de nok ikke har lagt mærke til at skiverne er klisteret til en alm. 15m skydeskive, men at det fremgår af vedhæftet ordrebekræftelse at skiverne er fra deres hjemmeside.
Hører efterfølgende intet fra dem igen... Første og sidste gang vores skytteforening her!

Vastaus yritykseltä Jagt Jakt.dk ApS
Nemt at bestille og hurtig lev.
Nemt at bestille og hurtig lev.
Nemt at finde varen, hurtig levering, perfekt.
Jeg handler ofte hos Jagt-Jakt
Jeg handler ofte hos Jagt-Jakt. Kniven var som beskrevet , af god kvalitet og meget anvendelig. Det har endnu aldrig slået fejl.
Hurtig levering/ekspedition
Hurtig levering/ekspedition.
Tilsyneladende god kvalitet og fair pris.
God hurtig service
Det er altid god service og behaligt at handle med dem
Fin servie og hurtig levering
God første gangs handel ved Jag-Jakt
Første gang jeg har handlet ved Jagt-Jakt.
Det var nemt at finde tingene.
Køb og levering forløb rigtig fint.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.