Jacobs Fiskerestaurant Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Dejlig udsigt over Sæby havn. Betaling for vand til vinen - virker grådigt. Kun få fisketyper - og selv der var fadene ofte tomme. Få navneskilte. Suppegryderne ofte tomme og dito med flutes. Synd at... Näytä lisää

Lange køer til buffeten, det fungerede ikke optimalt, det var nærmest kaotisk og manglede struktur. Dele af maden manglede for længe i buffeten, efter længere tid i køen til maden, kom vi til et igen... Näytä lisää

Det er ikke for svagt gående, handicappede eller andre med udfordringer, da der kun er trapper. Jeg ved ikke om der er områder, hvor der blir taget hensyn til folk med udfordringer som feks angst... Näytä lisää

Har idag besøgt Jacobs og spist buffet. Det har vi gjort utallige gange de seneste rigtigt mange år MEN, nu skal de passe på forretningen. ALT for få ansatte. Måtte vente i kø sammen med gæster f... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

38 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vi havde bestilt bord til 19.30

Vi havde bestilt bord til 19.30, det var den mulighed jeg fik da jeg reserverede.
Vi ankommer kl. 19.25, "vil i sidde udenfor?" Ja, det var dejligt at sidde ude på denne lune sommeraften.....der var flere borde fri, men der var ikke ryddet af eller tørret af. Det blev der så hurtigt sørget for. Vi fik menukort og vinkort, Kl. 19.50 sagde vi at vi var klar til at bestille...."undskyld, vi havde glemt jer" OKAY, vi bestilte fiskebuffet, som vi startede på Kl 20.00, det så lækkert ud, men meget af det var tørt, sikkert af at ha stået længe. Kl.20.30 fik vi at vide at buffen lukkede klokken 20.45, what the.....næsten 300 kr. Pr person, en rose til næste 400 kr. Og da jeg sagde at det ville ha været på sin plads at sige/skrive på menukortet at det lukkede kl. 20.45, så havde vi nok valgt noget anden.... og så blev vi i budt på kaffe 🤥 frugt der havde stået længe eller en drink....næ vi ville bare ha siddet og hygget os med buffet og vores flaske vin. Ikke noget at prale af.

14. elokuuta 2022

Lørdag den 06.08.22

Lørdag den 06.08.22, var jeg sammen med min hustru og gode venner til frokostbuffet på restauranten.
Det var en rigtig god oplevelse med lækker mad med rigelig og varieret fiskevarianter med masser af forskellige gode smage og hurtig opfyldning af tomme fade.
Fine hygiejniske tiltag med både håndsprit og plastichandsker til brug omkring buffetbordene.
Hyggelig og god service, og til en fornuftig pris.
Vi har bestilt bord igen, inden vi tager tager hjem igen
Med venlig hilsen
Steen Alstrup

9. elokuuta 2022

Øv!.

Alt for lang kø til buffet - voldsomt underdimensioneret til så mange gæster
Mange tomme fade i buffeten undervejs
Ventede på bestik
Ingen brød
Voldsomt stresset og ikke servicemindet personale - man følte sig ikke velkommen
Det mad der trods alt var der, var i bedste fald på det jævne, men desværre ofte koldt.
Alt i alt en under middel cafeterie-oplevelse til kr. 279,- pr snude!

2. elokuuta 2022

Utroligt ringe

Utroligt ringe

Til at starte med bliver mig og familien sat ved vores bord, hvorefter vi bestiller drikkevarer og går til buffen. Kort efter har den samme servitrice som havde sat os til bord givet det til en anden familie. Dette blev rettet op på kort efter, men stadig dårligt at sådan noget sker.

Kæmpe køer til buffen gjorde at indtil man faktisk havde taget sin mad var alting allerede koldt, med så mange mennesker som kommer til restauranten burde man da have tænkt på for længst at gøre buffen større eller lave 2 af dem så køerne kunne bevæge sig nemmere rundt.

Bliver ikke gjort bedre at personalet siger mens der er en kæmpe kø at der er de samme ting på begge sider, hvilket gør folk mere forvirret.

Maden var utrolig kedeligt, smagte ikke af meget og havkatten havde mange fiskeben samt rejerne havde sand i sig.

Nok sidste gang mig og familien kommer her. alt i alt 950+ kroner for 3 personer med 1 drikkevarer. Alt for dyrt for en så ringe oplevelse.

1. elokuuta 2022

Helt klart mere en cateria-oplevelse

Helt klart mere en cateria-oplevelse, end restaurant-fornemmelse. Vi havde reserveret bord til 2 til en lørdag kl. 11:30. Der var 5-10 min. ventetid på at blive placeret, hvilket ikke virkede urimeligt. Der var lidt svingende kø til buffeten og heller ikke urimeligt (hvis man lige timede det lidt).
Det der trækker ned, er stemningen omkring at få folk hevet ind og placeret. Specielt den mandlige tjener på stedet bidragede til den mindre gode oplevelse. Han opførte sig super-stresset og evnede ikke den gode kommunikation med gæsterne. Jeg snig-lyttede på i hvert fald to modtagelser af gæster, jeg opfattede som direkte uhøflige!
I stil med "Hvis i lige tier stille, kan vi starte med at finde jeres reservation" og "Og kom, hvormange er i? - så kan i også lige følge med her - kom - kom"
Samtidig gik pigerne helt stille og roligt rundt og tog i mod bestillinger. Mystisk oplevelse...

1. elokuuta 2022

Super dårlig at man skal stå i kø i…

Super dårlig at man skal stå i kø i over 10 min for, at komme til buffet. Restauranten var overfyldt, der var lang kø i begge ender.
Sad der ikke engang i 1 time, og det mad vi fik, var ikke engang pengene værd, da vi ikke orkede at stå i kø, når man skulle have sin mad (gik uden at få stillet vores sult).
Servicen var dårlig, stresset personale. Vi blev selv stressede af at sidde i restauranten, så vi betalte og gik.
Vi fortalte om vores oplevelse til personalet, men fik at vide at det var en buffet restaurant, og at de var kede af det, samt der kun var 1 kok til hele restauranten (det var en lørdag aften).
Mange penge at betale, for sådan en oplevelse ☹️Øvøv
Vi havde ellers glædet os til at spise der 😃 Men kommer nok ikke igen.

30. heinäkuuta 2022

Super dårlig at man skal stå i lang…

Super dårlig at man skal stå i lang lang kø for at komme til buffet og at de lukke så mange mennesker ind på restaurant når der ikke er plads ved buffet 👎
Service er totalt dårlig
Gider sgu ikke at betale så mange penge igen ☹️Øvøv
Havde ellers glædet mig til at spise der 😃

26. heinäkuuta 2022

Maden var god, men alt for meget kø og beskidt service…

Maden var god, men tallerkner og bestik var møg beskidt. Vi var nødt til at stille flere tallerkner fra os i buffeten, da de var direkte ulækre. Der var alt for mange mennesker ift., at der kun var en buffet, og ift hvor lidt plads der er til at komme rundt i buffeten. I burde have 2 buffeter, så man ikke står i kø så længe. Der var rigtig meget spildtid. I burde hvert fald ændre et eller andet ift buffeten, og hvor mange mennesker, i mener, i har plads til…

Super aften!

Var på restauranten en fredag aften.
Der var udsøgt og meget opmærksom betjening, lækker buffet med veltillavet mad, rene borde og kontinuerlig afrydning.
5 stjerner fra vores bord - kan overhovedet ikke genkende de negative anmeldelser her på trustpilot.

Elendig service og kvalitet

Elendig service, lang ventetid mht. drikkevarer. Ingen reelle vinglas - de var løbet tør kl 19.30 om aftenen (??). Uinteressant skaldyrs- og fiskebuffet af ringe kvalitet. Beskidte borde.

22. heinäkuuta 2022

Medium oplevelse.

Medium oplevelse.
Beskidt bord ved ankomst - måtte spørge tjener efter klud.
Rimeligt, men en anelse skuffende, udvalg ved buffet. Desværre var tilberedningen af en del af retterne generel mangelfuld; tørt krabbekød, overstegte rejer, reje- og tunsalat smagte af mayonnaise.
Hvis indholdet og tilberedning i buffeten havde været bedre, var vi måske vendt tilbage.
Min søn bestilte schnitzel, som var tør og overtilberedt.
Min datters burger var til gengæld perfekt - måske noget, de skulle satse på i stedet?
Hvis pris havde været lavere, havde de fået 3 stjerner.

20. heinäkuuta 2022

Ringe mad og service.

Har kommet på Jacobs i flere år. Et par gange om året.
Service og mad har altid været i top.
Men i år var det under al kritik.
Måtte selv hente tjeneren efter 25 min som havde glemt drikkevarerne.
En buffe der konstant var halvtom og kø til buffen tværs igennem restauranten helt op af bordene hvor man sidder og spiser.

18. heinäkuuta 2022

Langt fra Hvad det var engang

Jeg har kommet på restauranten de seneste mange år en gang eller to årligt, og desværre synes jeg at konceptet er gået i en lidt mere “sammenkogt” retning end fokus på fisken.

Hvor der før i tiden var mere direkte fokus på fisken er vi nu mere ovre i blæksprutte ringe, mini ruller, dybstegte rejer osv.

Synes det er synd der på buffeten ikke er fx fiskefrikadeller, fiske filet osv. eller sæson præget fisk som fx fjæsing eller andet.
Det er meget “kedeligt” og desværre også meget smagsløse retter.

Det eneste som er i top er jomfru hummere.

Vi fik trods bestilling anvist et mega beskidt bord som vi selv måtte hente en tjener for at få tørret af. Derudover er mange af de varme retter desværre kolde. Supperne var smagsløse og lukne. Hummersuppen indeholde det som minder om “tørrese rejer” som dem man ser i reje ost.

Kommer vi igen? Nej, ikke mere. Desværre var denne gang så langt under standard og væk fra det koncept som fik os derop første gang.

Alternativerne var der ikke dengang, det er de nu

17. heinäkuuta 2022

Ok, men ikke mere end ok.

Jeg har været der flere gange. Det er en ok oplevelse hver gang. Dog synes jeg, at det hele smager af det samme og efterhånden er mange af retterne noget, der minder om enten sammenkogte retter eller friturestegt mad. Ok, men ikke mere end ok.

12. heinäkuuta 2022

Tak for mad

Fin velkomst, rigtig flot fiskebuffet som hele tiden blev fyldt op og fremstod flot under hele måltidet og ikke mindst nogle dejlige lokaler.. en frokost til 179kr 👏👏👏 Vi kommer igen.

2. heinäkuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili